helal olsun bir de ben bırakabilsem çok güzel olacak
ayy annen mi öğrendi ilk,ağlıcam yaa çok güzel bi duygu,kız mızmız helal olsun sana kaçaydır hamiş çıkmıyordu opuyorumnanaktan
daha bende ancak karar veridm sabahtır içmiyom ama akşam daha kötü olcek... ama bırakmamız lazım canım bak sen de istiyon bebe... mecbur bırakcaz bunu... inşallah bırakırız tüm içenler....
inş bitanem ya iradem o konuda biraz zayıf,akşamları çok içiyorum ben zaten normalde de iş yerinde fırsat olmuyor eve gidince hemen başlıyorum içmeye neyse denicem ramazandan sonra tek tükte olsa bırakıcam inşaallah
mızmızcım mercimegin yanına bir merciek daha katıldı ne güzel ben mayısın 16 hastalanıcaktım 15 test yaptım benimki 92 59 çıkmıştı sonucum allah devamını getirirde sag saglim kucagıma almayı nasip eder canım ya bak gene duygulandum he biri beni durdursun ne olursenağlamasenağlamasenağlama
ahhh bebem annem hep der anne olunca anlıcan anneliği diye... sen şimdi anlıyosundur anneciğini... ahhh ahhh bizde görsek anne olduğumuz günleri inşallah....hamilelikten ağlıyon bebem herşeye... ağlama geliyom hemen....
kız hemen değiştir rütbenikaydirigubbakcemile2
amın amın cnm ay cok heyacanlıyım dısarıya cıkıp oldu oldu dıyesım varrrrrrrrr o kadar sevınclıyım
ınsallah degerımız yukselır ınsallah yaaaaaaaaa
daha bende ancak karar veridm sabahtır içmiyom ama akşam daha kötü olcek... ama bırakmamız lazım canım bak sen de istiyon bebe... mecbur bırakcaz bunu... inşallah bırakırız tüm içenler....
degıstım artık
oh rahım fılmınden cok sukur kurtuldm
asılama olcaktı o olmasa tup bebek demekkı yuce mevlam o dedı artık
süperr yaa,darısı başımıza inşaallahh
benim gibi ol sende ilk lafı sokan kimse bana ilk ona dedim şaşırdı kadın laf diyolar hiç bilmiyolar bu kırılırmı kırılmazmı diyesenağlamasenağlamasenağlama
benim gibi ol sende ilk lafı sokan kimse bana ilk ona dedim şaşırdı kadın laf diyolar hiç bilmiyolar bu kırılırmı kırılmazmı diyesenağlamasenağlamasenağlama
ah keske bende kurtulsam rahım fılmınden sayılı günlerım kaldı bende senın gıbıyım olmazsa asılama olmazsa tüpboshayallersmile
kızlar lıstedekı tavuklar kaybolmus gezmeye gıttıler sanırım gelmezlerse aksama pişirir baska lıste yaparızzemuszemus
mızmızım hayırlısı olsun cnm denemedıgımız sey kalmadı vaktı gelmemıs demekkı ınsallah degerlerın yükselır cnm duacınım:saruboceq:
Buarada esın neler kullandı senle beraber
kızlar ben kactım yemek yapcam öptüm sızlerıopuyorumnanaktan
buarada ebrarım nerde tatlım bızde sansmı var uykum yorgunluktan tatlımboshayallersmilekaydirigubbakcemile2
mız mız ım hamilesin dimiii canım...
AH KESKE BENDE KURTULSAM RAHIM FILMINDEN SAYILI GÜNLERIM KALDI BENDE SENIN GIBIYIM OLMAZSA ASILAMA OLMAZSA TÜPboshayallersmile
KIZLAR LISTEDEKI TAVUKLAR KAYBOLMUS GEZMEYE GITTILER SANIRIM GELMEZLERSE AKSAMA PİŞİRİR BASKA LISTE YAPARIZzemuszemus
canım inşaallah sende hsg çektirmene gerek kalmadan hamiş kalacaksın:)şimdi mızmız hamişya ayağını sürt kızzz gelelim peşinden kaydirigubbakcemile3MIZMIZIM HAYIRLISI OLSUN CNM DENEMEDIGIMIZ SEY KALMADI VAKTI GELMEMIS DEMEKKI INSALLAH DEGERLERIN YÜKSELIR CNM DUACINIM:Saruboceq:
BUARADA ESIN NELER KULLANDI SENLE BERABER
KIZLAR BEN KACTIM YEMEK YAPCAM ÖPTÜM SIZLERIopuyorumnanaktan
BUARADA EBRARIM NERDE TATLIM BIZDE SANSMI VAR UYKUM YORGUNLUKTAN TATLIMboshayallersmilekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?