Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

mızmızcım mercimegin yanına bir merciek daha katıldı ne güzel ben mayısın 16 hastalanıcaktım 15 test yaptım benimki 92 59 çıkmıştı sonucum allah devamını getirirde sag saglim kucagıma almayı nasip eder canım ya bak gene duygulandum he biri beni durdursun ne olursenağlamasenağlamasenağlama

helal olsun bir de ben bırakabilsem çok güzel olacak

ayy annen mi öğrendi ilk,ağlıcam yaa çok güzel bi duygu,kız mızmız helal olsun sana kaçaydır hamiş çıkmıyordu opuyorumnanaktan

evet cnm ben dayanamadım o heycana anne sen gıt doktorun yanına dedım annem aldı sonucu kosa kosa geldı cok sukur

amın amın cnm ay cok heyacanlıyım dısarıya cıkıp oldu oldu dıyesım varrrrrrrrr o kadar sevınclıyım

ınsallah degerımız yukselır ınsallah yaaaaaaaaa

gel canım açtım kapıyı gelen yok ama bak bekliyorum he:kedi::kedi: zaten kimse gelmiyo yanıma deli olcem he biri gelsede iki lafın belini kırsam diyorum ama olmuyo bebem yasenağlamasenağlamasenağlama

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
amın amın cnm ay cok heyacanlıyım dısarıya cıkıp oldu oldu dıyesım varrrrrrrrr o kadar sevınclıyım

ınsallah degerımız yukselır ınsallah yaaaaaaaaa

benim gibi ol sende ilk lafı sokan kimse bana ilk ona dedim şaşırdı kadın laf diyolar hiç bilmiyolar bu kırılırmı kırılmazmı diyesenağlamasenağlamasenağlama

ben de aynı durumdayım bebem akşama kadar otur otur evde canım sıkılıyo walla çok fena... kurs neyin bişeye gitmek lazım....

AH KESKE BENDE KURTULSAM RAHIM FILMINDEN SAYILI GÜNLERIM KALDI BENDE SENIN GIBIYIM OLMAZSA ASILAMA OLMAZSA TÜPboshayallersmile
KIZLAR LISTEDEKI TAVUKLAR KAYBOLMUS GEZMEYE GITTILER SANIRIM GELMEZLERSE AKSAMA PİŞİRİR BASKA LISTE YAPARIZzemuszemus

benim gibi ol sende ilk lafı sokan kimse bana ilk ona dedim şaşırdı kadın laf diyolar hiç bilmiyolar bu kırılırmı kırılmazmı diyesenağlamasenağlamasenağlama

kaynanam gorsun olmuyo dıyıp benı komsulara rezıl edıyodu

gorsun bakalım oglunun sorunlarını kabul etmıodu bırde

ay o bıle suan umrumda degıl ben hamıleyım ya bebegım olcak ya gerısı bosssssss

:roflol::roflol: bende de iyi yaparsınız... ben de kapı komsuma söylicem kocamdan önce hemde....

cnm bak sogan kurunu dene ben oyle kaldım

belıme masaj yaptırdım yakı taktım

havuc cok yedım sogan kurunede havuc dogradım

MIZMIZIM HAYIRLISI OLSUN CNM DENEMEDIGIMIZ SEY KALMADI VAKTI GELMEMIS DEMEKKI INSALLAH DEGERLERIN YÜKSELIR CNM DUACINIM:Saruboceq:
BUARADA ESIN NELER KULLANDI SENLE BERABER
KIZLAR BEN KACTIM YEMEK YAPCAM ÖPTÜM SIZLERIopuyorumnanaktan
BUARADA EBRARIM NERDE TATLIM BIZDE SANSMI VAR UYKUM YORGUNLUKTAN TATLIMboshayallersmilekaydirigubbakcemile2

valla cnm

eesım evımızı tasıdıgımdan berı hıc bırsey kullanmıo

bır ıkı kez bu ay kecıboynuzu ıcırdım bal polen karısımı yedırdım bır kac ay

benım ısım cok streslı olunca spermlerı sorunlu oldu ondan koklu bır problem oldugunu sanmıyorduk

canım inşaallah sende hsg çektirmene gerek kalmadan hamiş kalacaksın:)şimdi mızmız hamişya ayağını sürt kızzz gelelim peşinden kaydirigubbakcemile3
Eboş namazı kılıp anneme gidicem dedi tam o çıktı mızmız yazdı işte şansına halay çekemedi,gelince çeker artıkınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…