Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm bulutcum ne zamandır olmuyo bilmiyorum sen,in yenizin hoşgeldin aramıza
oluyo canım öğle bende çok yaşıyorum

ALEYNA seni çok iyi anlıyorum umutlarla başlanılan bir yol..ama sonunda hayal kırıklığı..hep aynı son..inşallah bir gün aynı umutlarla başlayıp aynı sonla bitmeyecek hayallerimiz o müjdeli bebek haberleriyle bitecek..inşallah...canım ben ALEYNA ismini çok seviyorum rabbim kısmet ederse bir kızım olursa adını aleyna koyacağım...ama hep içimden ilk bebeğim erkek olacak gibi geliyor...yeterki bebeklerimize kavuşalım cinsiyet önemli değil sağlıklı hayırlı bir evlat olsunlar yeter....

saol kardelenim
nasılsın ebrarcım
saol canım iyiyim şükür sen nasılsın
SELAM KIZLARRRRRRRRR

DERDAM BEN OKUDUM AZRANIN YASİNLERİNİ DÜN GECE RABBİM KABUL EDER İNŞALLAh
hoşgeldin canım nasılsın
misafirler gittimi
burdayım ebrraımda arada msn de takılıyom
saol aleynam
:kedi::kedi:
ah canım sorma hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz ben 10 yıldır bekliyorum
çok zor rabbim sabrını versin inşallah napalım kader işte
canım yaa kıyamam sana üzülme lütfen sağlık olsun bitanem yaa
abla okuyamıycam duayı artıkın kusura bakmayın

olsun canım önemli değil başkasına yazarız

ALEYNA bende bugün aynı durumdaydım...

boncuğum hoşgeldin canım
bugün herkes kötü yaa bende kötüyüm test yaptım yine tek artık ramazan geçsin soğana başlıyorum
senin neyin var kuzum

aleynam,inş.bidahaki ay olur canım,senin hiç gecikmezdi,vardır bundada bi hayır.
bende cok umutlandım acaba bu sefer oldumu dedim ama yine banaa hüzün yine bana aglamak var bu ay
al bendende okadar aleynam bende aglamak ıstıyorum cok yoruldum rabbım güç versın bızleremafoldumben
ne olcek bizim bu halimiz boncugum RABBİM beterinden korusun iNŞALLAH

CANIM BENDE COK SEVİYORUM BU İSMİ O YÜZDEN BENDE BU İSMİ SECTİM

SENİN BAŞINA GELEN O OLAYLAR HEP GELİYO BİZİM BAŞIMIZA CANIM

RABBİM BETERİNDEN KORUSUN İNŞALLAH

kızlar kociş sesleniyor sahura kalkamıyacaksın diye fazla sinirlendirmemeyeyim...3 gün önce sabaha kaldık bir uyandık saat sabahın 6 30 u..adam ondan sonra işi sıkı tutuyor...iyi geceler size fırsat bulursam yani uyutursam :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 glirim aranıza...

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Ebrarım neyım olcak cnm aynı dertler haftaya salı gün almaya gıtcem cok korkuyorum umarım temız cıkar fılmım yıkılırım rabbım neolur ya
aleynam amın cnmda artık bızde mutlu olmak ıstıyoruz

kızlar ben çıktım kk den,görüşürüz.
bu arada azra gelemedi galiba,gitmedi miki misafirleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…