avazım cıktıgı kadar bugün bagırmak istiyorum cok yorgunum cok üzgünüm dokunsalar aglıycak modundayım
bugün adet oldum normalde 26 günde bi olurum bu ay 28. günümde oldum 2 gün için kendimi farketmeden kaptırmışım aglamak istiyorum bu ay cok üstüne düşmüştük eşimle adam
cok yorgunum aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saol canım iyiyim şükür sen nasılsınsaol kardelenim
nasılsın ebrarcım
hoşgeldin canım nasılsınSELAM KIZLARRRRRRRRR
DERDAM BEN OKUDUM AZRANIN YASİNLERİNİ DÜN GECE RABBİM KABUL EDER İNŞALLAh
:kedi::kedi:burdayım ebrraımda arada msn de takılıyom
saol aleynam
ah canım sorma hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz ben 10 yıldır bekliyorumteşekkürler...evet..öyle oldu...nasıl olayım canım..iyi diyeyim iyi olalım..hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşsakda dahada iyi olacağız...
ebrarım akşam iftara davetliydim...kadınlar ayrı bir masadaydık rahat olalım diye...masada bir tek benim çocuğum yoktu...hep benden sonra evlenenler veya aynı zamanda evlendiğimiz kişiler..hepsinin 1 veya 2 çocukları var...hepsi masada çocuklarıyla uğraşıyor..birtek ben ellerim koynumda onlara bakıyorum..benim ilgilenecek yavrum yokki..mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
birde bana bakışları...o an oradan çıkıp..bağıra bağıra ağlamak geldi içimden...neden rabbim neden bizlerden bu mutluluğu esirgiyorsun asla isyan etmiyorum sana sığınıyorum....sen bizlere tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bebekler ver...kucağımıza almayı nasip et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yaa kıyamam sana üzülme lütfen sağlık olsun bitanem yaaavazım cıktıgı kadar bugün bagırmak istiyorum cok yorgunum cok üzgünüm dokunsalar aglıycak modundayım
bugün adet oldum normalde 26 günde bi olurum bu ay 28. günümde oldum 2 gün için kendimi farketmeden kaptırmışım aglamak istiyorum bu ay cok üstüne düşmüştük eşimle
cok yorgunum aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
abla okuyamıycam duayı artıkın kusura bakmayın
teşekkürler...evet..öyle oldu...nasıl olayım canım..iyi diyeyim iyi olalım..hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşsakda dahada iyi olacağız...
ebrarım akşam iftara davetliydim...kadınlar ayrı bir masadaydık rahat olalım diye...masada bir tek benim çocuğum yoktu...hep benden sonra evlenenler veya aynı zamanda evlendiğimiz kişiler..hepsinin 1 veya 2 çocukları var...hepsi masada çocuklarıyla uğraşıyor..birtek ben ellerim koynumda onlara bakıyorum..benim ilgilenecek yavrum yokki..mafoldumben:çok üzgünüm::a015:
birde bana bakışları...o an oradan çıkıp..bağıra bağıra ağlamak geldi içimden...neden rabbim neden bizlerden bu mutluluğu esirgiyorsun asla isyan etmiyorum sana sığınıyorum....sen bizlere tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bebekler ver...kucağımıza almayı nasip et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnn
bende cok umutlandım acaba bu sefer oldumu dedim ama yine banaa hüzün yine bana aglamak var bu ayaleynam,inş.bidahaki ay olur canım,senin hiç gecikmezdi,vardır bundada bi hayır.
ne olcek bizim bu halimiz boncugum RABBİM beterinden korusun iNŞALLAHal bendende okadar aleynam bende aglamak ıstıyorum cok yoruldum rabbım güç versın bızleremafoldumben
ALEYNA seni çok iyi anlıyorum umutlarla başlanılan bir yol..ama sonunda hayal kırıklığı..hep aynı son..inşallah bir gün aynı umutlarla başlayıp aynı sonla bitmeyecek hayallerimiz o müjdeli bebek haberleriyle bitecek..inşallah...canım ben ALEYNA ismini çok seviyorum rabbim kısmet ederse bir kızım olursa adını aleyna koyacağım...ama hep içimden ilk bebeğim erkek olacak gibi geliyor...yeterki bebeklerimize kavuşalım cinsiyet önemli değil sağlıklı hayırlı bir evlat olsunlar yeter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?