selamün aleyküm arkadaşlar, sabahınız ve gününüz hayırlı geçsin inşaallah
dün amcam için dua ve hatim okuttuk, akşamında da iftar verdik köyde.
hatimde sizlere de dua ettim ismini hatırladıklarımı saydım, hatırlayamadıklarım için dileği anne olmak ve bunun için dua eden arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım dedim
dualarınız ve dualarımız kabul olsun inşaallah canlarım.
İyiyim cok şükür Tugcemmm Rabbim bugunumuzu aratmasın inş.bu gece yoktun bende merak ettim seni sonra grsrz bebem cok öptümmmmmm :1hug::1hug:a.s.
cnm ben burda konuştuğum gibi kimseyle konuşamıyorum ki,hem bu bebek yüzünden hem de iş yüzünden sıkıntılıyım... eşime anlatıyorum mesela şöyle yapalım böyle yapalım diye televizyona odaklanıyor sinir oluyorum içim acayip doldu dokunsalar ağlarım yani..
hiçbişeyden zevk almıyorum,ne hayattan ne de yaşamaktan..
hep borç hep borç bi seneden fazla oldu işe başlayalı kendime zırnık almadım yaa
neyse çok uzattım,boşver cnm sen beni...
kızlarr 2 gündür adet olamıyorum.lekelenme geliyo sadece,halbuki benim çok gelirdi,dün adet günüm test yaptım negatif,çıldırmak üzereyim.böyle olan var mı?üstüne görme olsaydı çıkardı demi?
selammm canlarımmmm ben geldimmmmmmmmm nasılsınızzzzzzz
mızmızımmmm tebriklerr canımmm hayırlıı olsunnnnn çokkkkkkk sevindimm kuzummm
rabbimm kucagına almayıı nasipp etsinnnn inşallahhhh
:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: darısııı bizlerinde başınaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin azram...olumunekankayizsmile sanırım kimse yok... varsa da görünmüyo...kk da sorun var dünden beri... nasılsın... topiğin bir hamilesi daha oldu.....zemuszemus inşallah bizler de görürüz o günleri....
Selam azracım nasılsın kimin olduğunu göremiyorum kör gibiyim kısss
tugcem bende aynen senin gibi yapıcam Allah'ın izniyle o günleri dört gözle bekliyorum bebek için bile bu kadar sıkılmadım ben yaahhh turkuazı oı kadar iyi anlıyorum ki seni... bende çalışırken aynı şekilde hem bebe hemde iş yüzünden baya sıkıntılıydım... borçlar bitince de ilk ,işim istifa etmek oldu zaten...iş sıkıntılarım bitti bebe sıkıntıları duruyo hala... neyse yine bu günlerimize de şükür elimiz ayağımız sağlam... beterin beteri de var.....
aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsınn kimse görünmüyor kuzum aşağıda sorunlu sanırımm site
tugcem bende aynen senin gibi yapıcam Allah'ın izniyle o günleri dört gözle bekliyorum bebek için bile bu kadar sıkılmadım ben ya
canım benim iş olupta rahat olanı varmı sıkıntı çekmedende rahat edilmiyo inan ben sana bi anlatsam sıkıntılarımı oo herkez yaşıyo deyip kendimi rahatlatıyorum yoksa çekilmiyo valla hem sen bu kadar stres yaparsan bebişde olmaz
slm kızlar ıdrar yolumumda enfeksıyon varmıs yarın ılac alcam
trıot ılacımıda yukseltı
ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM KK ARKADASLARIMA NASIP ETSIN BU DUYGUYU
ebrarcım merhaba uzun zamandır giremedim ama güzel bir haber getirdim sizlere melek oğlum haktanım kardeşini yolladı 2 hafta gecikti adetim düzensiz olduğundan bekledim bugün kan testinde gebelik çıktı >1000 değerinde.Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim artık nete çok girmiyorum durumundan girdikçe haberdar ederim Allaha emanet olun hayırlı Ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarıımıza kavuşmayı mübarek ramazanın hürmetine nasip etsin inşallah.
iki günde iki güzel haber kaydirigubbakcemile5ebrarcım merhaba uzun zamandır giremedim ama güzel bir haber getirdim sizlere melek oğlum haktanım kardeşini yolladı 2 hafta gecikti adetim düzensiz olduğundan bekledim bugün kan testinde gebelik çıktı >1000 değerinde.Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim artık nete çok girmiyorum durumundan girdikçe haberdar ederim Allaha emanet olun hayırlı Ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarıımıza kavuşmayı mübarek ramazanın hürmetine nasip etsin inşallah.
Selam tugcalım sen nasılsın
tugcem bende aynen senin gibi yapıcam Allah'ın izniyle o günleri dört gözle bekliyorum bebek için bile bu kadar sıkılmadım ben ya
slm kızlar ıdrar yolumumda enfeksıyon varmıs yarın ılac alcam
trıot ılacımıda yukseltı
ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM KK ARKADASLARIMA NASIP ETSIN BU DUYGUYU
ebrarcım merhaba uzun zamandır giremedim ama güzel bir haber getirdim sizlere melek oğlum haktanım kardeşini yolladı 2 hafta gecikti adetim düzensiz olduğundan bekledim bugün kan testinde gebelik çıktı >1000 değerinde.Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim artık nete çok girmiyorum durumundan girdikçe haberdar ederim Allaha emanet olun hayırlı Ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarıımıza kavuşmayı mübarek ramazanın hürmetine nasip etsin inşallah.
haklısın canım ama elimde değil,neyse boşver sen beni..
niye boşverelim canım biz nurda niye varız ki sen üzüldükçe bizde üzülüyoruz bende
aslında sıkıntı yönünden senden farklı değilim daha geçen gün ağlayarak gittim eve ama
Rabbime sığınıyorum o herşeyi görüyo şüphesiz bu kadar sıkıntının da elbet bi ferahlığı
olu be canım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?