Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selamünalryküm ebrarcım nasılsın canımm..Bu arada niye cevrimiçi olanlar gözükmüyo altta :uhm:

olsun aleynam vardır canım bunda da bir hayır... önümüzdeki ay olur inşallah... üzülme.....

boncuğum hoşgeldin canım
bugün herkes kötü yaa bende kötüyüm test yaptım yine tek artık ramazan geçsin soğana başlıyorum
senin neyin var kuzum

evet ebrarım soğana başlaman iyi olur kuzu... inşallah o şifa olur sana....

boncuğum inşallah seninde film sonuçları güzel çıkar canım... salı günü mü çektiriceksin... Allah yardımcı olsun birtanem....

kardelenim, halem, derdam siz de iyisinizdir inşallah... bu akşam uykuya yenik düştüm... yarın görüşürüz inşallah... hayırlı sahurlar hepnize kader arkadaşlarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyiyim cok şükür Tugcemmm Rabbim bugunumuzu aratmasın inş.bu gece yoktun bende merak ettim seni sonra grsrz bebem cok öptümmmmmm :1hug::1hug:a.s.

selamün aleyküm arkadaşlar, sabahınız ve gününüz hayırlı geçsin inşaallah
dün amcam için dua ve hatim okuttuk, akşamında da iftar verdik köyde.
hatimde sizlere de dua ettim ismini hatırladıklarımı saydım, hatırlayamadıklarım için dileği anne olmak ve bunun için dua eden arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım dedim
dualarınız ve dualarımız kabul olsun inşaallah canlarım.

amiiiin amiiiiiiiiin Allah dualarımızı kabul etsin
EBRARCIM YA BENDE DUA İSTİYORUM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN
EŞİMİN ŞİFA BULMASI VE BEBEK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN :Saruboceq:
ALLAH RAZI OLSUN

kızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
canım hayırlısı olsun,bize yine beklemek kalıyor,sabretmek kalıyormafoldumben

bitanem eşim iş için şehir dışına çıkmıştı,dün geldi de onun için dedi eboş..sen de sağolasın..

inşallah kardelenimm folikül var demeleri bile büyük gelişme benim için canımm

canım çok sevindim senin adına maşallah ya,kürlerle mi oldu ?
derdam tekrar geçmiş olsun canım...

ebrar cım 30 tane ayetel kürsi yazıcaktım neden yok listede ben akuyummu okumuyummu kafam karıştı bilmiyorumkismile kız aşk olsun kimse beni hatırlamamışsınız alıcagınız olsu:çok üzgünüm::a015:mafoldumben:gitme:senağlama siz beni beyenmiyormusunuz beni

turkuazım cektırmedım cnm hala haftaya gün alıcam cekılmek ıcın adet olmayı beklıyorum ıyısın dımı sen neden agladın aglamak keske fayda etse cnm vallah sımdıye kadar nelerı gerceklestırırdık rabbım büyük sıkma canınıa.s.
sevtunum ebrar unutmustur dur ben eklım hemen senı nıye unutalım fıstıgım benım:1hug:

Son düzenleme:
ınsallah halem dün kk de sorun vardı hos hala var kızlar msneye takıldı oyüzden sen nasılsın cnm umarım ıyısındır fılm cektırmıcem haftaya salı randevu alcam fılm günü ıcın adet olmayı beklıyorum kıb tatlımopuyorumnanaktan

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............33
SEVTUN...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20BİTTİ
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
TURKUAZ...........30
BERSU..............20
BİRSEN.............20
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
perşembe gecesi duasını yapıcaz

EBRARIM ALEYNA ADET OLDU DIYE SEVTUNA YAZDIM 30 U OK

Son düzenleme:
canım bnm niye beğenmeyelim unutmuştus kızlar,zaten forumda da sorun var
hem sinir oldum altta online olanlar gözükmüyor:S

cnm ben burda konuştuğum gibi kimseyle konuşamıyorum ki,hem bu bebek yüzünden hem de iş yüzünden sıkıntılıyım... eşime anlatıyorum mesela şöyle yapalım böyle yapalım diye televizyona odaklanıyor sinir oluyorum içim acayip doldu dokunsalar ağlarım yani..
hiçbişeyden zevk almıyorum,ne hayattan ne de yaşamaktan..
hep borç hep borç bi seneden fazla oldu işe başlayalı kendime zırnık almadım yaa
neyse çok uzattım,boşver cnm sen beni...

kızlarr 2 gündür adet olamıyorum.lekelenme geliyo sadece,halbuki benim çok gelirdi,dün adet günüm test yaptım negatif,çıldırmak üzereyim.böyle olan var mı?üstüne görme olsaydı çıkardı demi?

selammm canlarımmmm ben geldimmmmmmmmm nasılsınızzzzzzz

mızmızımmmm tebriklerr canımmm hayırlıı olsunnnnn çokkkkkkk sevindimm kuzummm

rabbimm kucagına almayıı nasipp etsinnnn inşallahhhh

:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: darısııı bizlerinde başınaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…