canım benım bıldıgım kadarıyla cok kısı bunu yaptırıyo ne derece dogru bı yontem bılemıyorum ama sana soyle bısey anlatayım benım halamın gelını yanı yengem 9 yıl boyunca hamıle kalamdı hıc bıseylerı yokken hemde tup bebk denedıler tutmadı sonra artık vazgectıler evlat edınmeyı dusunuyrlardı o aralar arı polenı ve sutunu denemeye baslmıstı bıde aynı ay ıcınde. bel ceken bı kadın varmıs onu duymuslar ona gıttıler belını cektırdı ve o ay kendılıgınden hamıle kaldı yengem sımdı 3 aylık bı kısları var bılmıyorum neyın faydası oldu ama Rabbım o zaman ol demıs demekkı....
sagolun kızlar gidiyom ama ayagım geri geri gidiyo
kaynanamlarn yanına gidiyoz istanbuldan taşınalı 5 ay oldu bizide yanlarına istiyolar ya konusu acıldıkca sinirlerim oynuyo ne yapcam bilmiyom
yaa negüzel maşallah rabbim ol demiş olmuş.
inşallah bizede faydası olur ezgim bide bunu deniyelim napalımherşeyi yapıyoruz bebiş için..
sagolun kızlar gidiyom ama ayagım geri geri gidiyo
kaynanamlarn yanına gidiyoz istanbuldan taşınalı 5 ay oldu bizide yanlarına istiyolar ya konusu acıldıkca sinirlerim oynuyo ne yapcam bilmiyom
ah canım inşallah çok bekletmeden gelir minişin .tabı canım benım ol demesı yeterlı Rabbımın bızım tek ısteyımz hemen olması sabırsızız bıras hakkımızda hayırlısı....
ebrarım kötüsü o ya kocam da istiyo oraya gitmek cıldırtıyolar beni ya
ayy kızlar yaa kusura bakmayın katılamadım size benimki bu gün evde beni rahat bırakmıyoooo geliyo gidiyoo mıncıklıyıııı yaa başımda dikiliyo gitmiyo bi türlü ben gidiyim en iyisi dellendi adamopuyorumnanaktankusura bakmayın emii tatlışlarımkaydirigubbakcemile3
ayy kızlar yaa kusura bakmayın katılamadım size benimki bu gün evde beni rahat bırakmıyoooo geliyo gidiyoo mıncıklıyıııı yaa başımda dikiliyo gitmiyo bi türlü ben gidiyim en iyisi dellendi adamopuyorumnanaktankusura bakmayın emii tatlışlarımkaydirigubbakcemile3
git canım yaa adam haklı evde bu vakitleri değerlendirin .aklinialirimsmileaklinialirimsmile
hadi iyi geceler kuzum öpüyorum seni...
ebrarım kocam devlet memuru tayinle işni alabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?