canım benim dün açtım gördüm hamile oldugunu ama yazamadan çıktım bebeemm çok ama çok sevindim..Allahım tamamına erdirsin hayırlısını versin inşallah canım geç kaldım ama halay çekeyim kendi kendime durkaydirigubbakcemile3:teytey: :teytey: :teytey:kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler
sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canım üzülme lütfen inşallah yakında olur halecim.kızlar kan testi yaptırdım size haber vereyim dedim malesef negatif cıktı sonucum hayırlısı böyleymiş yapcak bişey yok söktürücü kullancam artık sonra gelirim gene görüşürüz canlarr
derdam çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine emiŞenizslm kzlar nasılsınız ben iyi sayılırım doktora gittim bağdemciklerim çok miltihaplanmış bisürü hap verdi
MIZMIZ HAMİLEYNİŞ ÇOK TEBRİKLER CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kimse varsa ses versin ya kim diyecez artık yeter ya kimse görünmüyo
ohh hamarat hatunsun sen yaa maşallah kız sana turşu bilem yapmışsın afiyet şeker olsun ay buara acayip turşu çekiyo canım manyadım ya .ebrarırımm kuzum gelip gitmişsin canımm mutfaktaydımm tatlılarımı yaptım bide domatesli biber turşusu yaptım biraz onlarla ugraşıyordum canımm araa bir baktım ama yazan yoktu bide aşagıda görünmyo kmse kimler var anlaşılmıyo kimsede yazmayınca dedim kimsecik yokk
işlerimi hallettimm şimdi oturdum da bakem ddim gülümm
şükürr atlattım misafirlerimii canıımmm bu günde tatlıydı turuydu onlarla geçtii sen iyisn inşallah canım
bi yaramazlıkk yok demi gülümm
çok saoll canımm banada yazmışsın dua allah razı olsun canım bitti sayy akşam duş alır okurum sonrada gelirimm bu gece muhabbet ederizz arıkk gelenim gidenim olmassa inşallahh
gerci habersiz gelen olmaz yatıya öptüm canımmm hayırlı iftarlar
canım korkma yaa bişeycik yok allahın izniyle bebişin büyüyo oyüzden canımallah razı olsun arkadaşım sabahtan beri rahimin agrıyo hani üşütürsünde agrı olurya adet olunca sızlarla öyle agrı oluyo korkuyorum neden olur acaba doktorumada ulaşamadım ya kafayı yicam mercimek 4 aylık oldu teyzesi acaba rahimmi biyiyyoda agrı oluyo kız sızlama gibi hani agrırıya öle allah rızası için biri sesimi duysun bana cevap versin kafayı yicam yoksa heeyvahedigeldismile:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
saol canom benim ben bitti yazdım bilem ağzına yüreğine sağlık datlumAllah razı olsun cnm,aynen böyle düşünüyorum ama içim dolmuş ya en küçük bişeyde patlıyorum işte,Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,inşaallah daha fazla beklemeyiz
inşaallah cnm inş
hayırlı iftarlar canoo Allah kabul etsin,bn o zaman ayetel kürsileri bu gece okurum madem yarın akşam duası yapılacak:) bitti yazarsın ikisinede en geç yarın 12ye kadar biter:)
evet yaa kuzu iftara gittik geldik sen nasılsın görüşemez olduk ah gidi eski günler boshayallersmileopuyorumnanaktankızlar mrb kimseler yok gene herkese şimdiden afiyet olsun
ebroşum iftara mı gidiyon oh ne güzel yemek derdinden kurtuldun desene
canım ağzına sağlık ekledimlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: :sinifsinif: kafamçokkarıştı Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :teselli: edende yok zaten ebrarcım bana da verdiğin duaları okundu canım bittti diye yaz kızlar artık kociş geceleri evde benim girmem zor gündüz girer haberlerinizi alırım boncuğum sende merak etme rahim filminde korkulacak bişey yok rahat ol ve sonucun temiz çıkar eminim .size iyigeceler.
slm kzlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?