Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

mavişş sende yemege giriştinn sanırım kuzumm kolay gelsinnn bende çıkayım eşim geliyo 5 dk ya

çok öptümm herkese selamm geceye görüşürüz kuzularımmm özleyinn benii anacımmm

allah razı olsun arkadaşım sabahtan beri rahimin agrıyo hani üşütürsünde agrı olurya adet olunca sızlarla öyle agrı oluyo korkuyorum neden olur acaba doktorumada ulaşamadım ya kafayı yicam mercimek 4 aylık oldu teyzesi acaba rahimmi biyiyyoda agrı oluyo kız sızlama gibi hani agrırıya öle allah rızası için biri sesimi duysun bana cevap versin kafayı yicam yoksa heeyvahedigeldismile:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Allah razı olsun cnm,aynen böyle düşünüyorum ama içim dolmuş ya en küçük bişeyde patlıyorum işte,Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,inşaallah daha fazla beklemeyiz

inşaallah cnm inş

bugün akşama kadar temizlik yaptım şimdide iftara gidiyorum
gece görüşmek üzere canlarım hepinizi öpüyorum

hayırlı iftarlar canoo Allah kabul etsin,bn o zaman ayetel kürsileri bu gece okurum madem yarın akşam duası yapılacak:) bitti yazarsın ikisinede en geç yarın 12ye kadar biter:)

sevtunum büyüdüğü için oluyordur,kötü düşünme hemen
doktoruna ulaşana kadar ara sen hem tamam mı

canımmm normaldirr o agrı belkii dömüştürr ayaklarıyla baskı yapıyordur annesii büyüyorr seninn mercimeyin artıkk ondan eee ayagınıı uzatıyordurr kızınn (içime kızınn yazmak geldi canım ) bişey yokturr kuzum stress yapma bu agrılarr normall ablamında bu tür agrıları vardıı canım ikizlere hamileykenn korkulcak bişey yokk kuzumm herşey güzell olacak içini freah tutkuzumm

ayy neden görünmüyoo aşagıda kim var k,m yokk yawww offfffff eşim gelmedi henz her an gelebülüü o gelince ben kaçabülüüü kuzularrr orada her kimlerr varsa öpüyorumm hepiniziii

yarın 5 randevu aldım doktor gel muayene edeyim dedi içim rahat olur en azındanopuyorumnanaktan dua edinde bişey çıkmasın
akannehir

yarın 5 randevu aldım doktor gel muayene edeyim dedi içim rahat olur en azındanopuyorumnanaktan dua edinde bişey çıkmasın
akannehir

hiç bişeyy çıkmıcakk inşallah canımm için ferah olsunn sninn mercimek ayagınıı uzatmışş yatıyordurr belkii başını yazladı rahimeee o baskıı yapıyordurrr mercimegin keyfini bozma annesii olcak okadar agrı sızıı demii mercimekkk hayırlısıyla git gl dr kuzumm

kızlar mrb kimseler yok gene herkese şimdiden afiyet olsun
ebroşum iftara mı gidiyon oh ne güzel yemek derdinden kurtuldun desene

hu hu kimsecikler yokmu bebeler kız çok dertliyim be gelinde azıcık konuşak ulenolumunekankayizsmilesenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…