allah razı olsun arkadaşım sabahtan beri rahimin agrıyo hani üşütürsünde agrı olurya adet olunca sızlarla öyle agrı oluyo korkuyorum neden olur acaba doktorumada ulaşamadım ya kafayı yicam mercimek 4 aylık oldu teyzesi acaba rahimmi biyiyyoda agrı oluyo kız sızlama gibi hani agrırıya öle allah rızası için biri sesimi duysun bana cevap versin kafayı yicam yoksa heeyvahedigeldismile:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kız mercimeginnn annesiiii sevtunn hanımmm kız bu günn kopardınn benii öyle bi geçmişe göz attım kısa bi süre yazını okudumm çok kötü oldum canım oturdum agladımm
rabbimmm seniii gldürecekk güzelimmm mercimeginii saglıkla kucagına alacan inşallah canımm
kötü düşünme geçmişş geçmişte kaldı kuzumm
rabbimmm mükafatını verecek sana bak sen üzülürsenn mecimeginde üzülür kuzumm
herşey çok güzel olacak bi tanemm rabbimm saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinn
sevtuncumm eyerr yemin etiysen gülümm cinsiyetini ögrenmicem diye ben derimki bozma yeminini tatlım
dogunca görecen nasılsa kuzumm sen her ikisi içinde hazırlık yap kuzumm
sarı beyaz yeşil türü hazırlık yaparsan her ikisi içinde kullana bilirsin kuzumm kızda olsa erkekte olsa bu renkleri giydire bilirsinn
bencee bozma kuzumm yeminini
çokkk öpüyorum seniii mercigimegide öpüyorumm çokk selam söylee azra teyzenn diyorkii seni popondann ısıracakmışşşş dualarım seninle canımmm rabbim hayırlı dogumlar nasip etsinn inşallah
sag saglimm kucagına almayı nasip etsin
Allah razı olsun cnm,aynen böyle düşünüyorum ama içim dolmuş ya en küçük bişeyde patlıyorum işte,Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,inşaallah daha fazla beklemeyizniye boşverelim canım biz nurda niye varız ki sen üzüldükçe bizde üzülüyoruz bende
aslında sıkıntı yönünden senden farklı değilim daha geçen gün ağlayarak gittim eve ama
Rabbime sığınıyorum o herşeyi görüyo şüphesiz bu kadar sıkıntının da elbet bi ferahlığı
olu be canım olumunekankayizsmile
inşaallah cnm inşGELİNCİK canım kutlarım ...maşallah topiğimizden inşalah hergün hamile haberlerini alacağız...dün MIZMIZIMIZ BUGÜN GELİNCİK ...inşallah herkes hamile kalıp bebeğini kucağına alacak...
mızmız canım benim eltimdede enfeksiyon vardı hamileyken şükür bir sorun olmadı.. içini rahat tut...bebişe iyi bak...
ARKADAŞLAR inşallah hepimiz ramazanın feyzinden yararlanacağız...rabbim bizlerede o müjdeli haberleri almayı nasip edecek.....
bugün akşama kadar temizlik yaptım şimdide iftara gidiyorum
gece görüşmek üzere canlarım hepinizi öpüyorum
allah razı olsun arkadaşım sabahtan beri rahimin agrıyo hani üşütürsünde agrı olurya adet olunca sızlarla öyle agrı oluyo korkuyorum neden olur acaba doktorumada ulaşamadım ya kafayı yicam mercimek 4 aylık oldu teyzesi acaba rahimmi biyiyyoda agrı oluyo kız sızlama gibi hani agrırıya öle allah rızası için biri sesimi duysun bana cevap versin kafayı yicam yoksa heeyvahedigeldismile:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allah razı olsun arkadaşım sabahtan beri rahimin agrıyo hani üşütürsünde agrı olurya adet olunca sızlarla öyle agrı oluyo korkuyorum neden olur acaba doktorumada ulaşamadım ya kafayı yicam mercimek 4 aylık oldu teyzesi acaba rahimmi biyiyyoda agrı oluyo kız sızlama gibi hani agrırıya öle allah rızası için biri sesimi duysun bana cevap versin kafayı yicam yoksa heeyvahedigeldismile:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yarın 5 randevu aldım doktor gel muayene edeyim dedi içim rahat olur en azındanopuyorumnanaktan dua edinde bişey çıkmasın
akannehir
azram,sevtunum öptüm kuzular sizleri
aşağıda görünmüyor kimler online sinir oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?