ebrarcım merhaba uzun zamandır giremedim ama güzel bir haber getirdim sizlere melek oğlum haktanım kardeşini yolladı 2 hafta gecikti adetim düzensiz olduğundan bekledim bugün kan testinde gebelik çıktı >1000 değerinde.Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim artık nete çok girmiyorum durumundan girdikçe haberdar ederim Allaha emanet olun hayırlı Ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarıımıza kavuşmayı mübarek ramazanın hürmetine nasip etsin inşallah.
İyiyim çok şükür Mevlam bu günlerimizi aratmaz inşAllah canım.Bende işteyim her boşlukta bakıyorum ne var ne yok diye iyi haberler bekliyorum sizdenolumunekankayizsmile
slm kızlar ıdrar yolumumda enfeksıyon varmıs yarın ılac alcam
trıot ılacımıda yukseltı
ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM KK ARKADASLARIMA NASIP ETSIN BU DUYGUYU
canım hayırlısı mübarek ay bi bitsinde yapıcaz bişeylerolsun aleynam vardır canım bunda da bir hayır... önümüzdeki ay olur inşallah... üzülme.....
evet ebrarım soğana başlaman iyi olur kuzu... inşallah o şifa olur sana....
boncuğum inşallah seninde film sonuçları güzel çıkar canım... salı günü mü çektiriceksin... Allah yardımcı olsun birtanem....
canım ağzına sağlık ALLAH kabul etsinselamün aleyküm arkadaşlar, sabahınız ve gününüz hayırlı geçsin inşaallah
dün amcam için dua ve hatim okuttuk, akşamında da iftar verdik köyde.
hatimde sizlere de dua ettim ismini hatırladıklarımı saydım, hatırlayamadıklarım için dileği anne olmak ve bunun için dua eden arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım dedim
dualarınız ve dualarımız kabul olsun inşaallah canlarım.
canım dua işini listeyle yapıcaz bundan sonra birsen arkadaşımız bitince liste yapıcam tabiki sende dualara katılırsan niye okumuyalım burda herkese duada bulunduk .buarada eşinin neyi var geçmiş olsun tatlımamiiiin amiiiiiiiiin Allah dualarımızı kabul etsin
EBRARCIM YA BENDE DUA İSTİYORUM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN
EŞİMİN ŞİFA BULMASI VE BEBEK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN :Saruboceq:
ALLAH RAZI OLSUN
canım hayırlısı olsun,bize yine beklemek kalıyor,sabretmek kalıyormafoldumben
bitanem eşim iş için şehir dışına çıkmıştı,dün geldi de onun için dedi eboş..sen de sağolasın..
canım çok sevindim senin adına maşallah ya,kürlerle mi oldu ?
derdam tekrar geçmiş olsun canım...
tutişim niye moralin bozuldu ay dün herkesde bi hüzün vardı hayrolsun inşallah .canını sıkma tutişim biliyorum artık çok boş geliyo bulaflarda :kedi:canım derdam görmüş zaten çok saol
buarada birsen içinde 30 tane ayetel kürsi yazdım okursun değilmi kuzum opuyorumnanaktan/QUOTE]okurum abla bugun kayınvalidemlere gidicez,yarın izinliyim Allah izin verirse Eyüp Sultan'a gitmeyi düşünüyorum orda okucam dualarımızı:)
canım bnm üzülme,hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesf...
boncuğum üzülme canım,aleynam sende lütfnn,gerçi ben size diyorum ama dün işten çıktığmda ağlaya ağlaya gittim eveherşeyin hayırlısı olsun
bu arada sen rahim filmi çektirdin mi ki sonuçları alacaksınsempatiksalakcinni
ben görmedim kuzum ya kusura bakma gözümden kaçtı sanırım
ve aleyküm selam canım,Allah razı olsun...Allah kabul etsin inşaallah,mekanı cennet olsun amcanın...
demek eyübe gideceksin nemutlu sana Allah kabul etsin bitanem ozaman ben okundu yazıyorum kuzum
canımya ben hata ettim hatta dün gece yatınca aklıma geldi ben ilk yaptığım listeyi öne aldım aslında enson yaptığım listede sen vardın canım .ilk liteyi alınca yokmuşsun gibi oldu yoksa okuycaksın balım zaten saolsun boncuğum yazmışebrar cım 30 tane ayetel kürsi yazıcaktım neden yok listede ben akuyummu okumuyummu kafam karıştı bilmiyorumkismile kız aşk olsun kimse beni hatırlamamışsınız alıcagınız olsu:çok üzgünüm::a015:mafoldumben:gitme:senağlama siz beni beyenmiyormusunuz beni
canom karışıklık oldu yaa ben ilk yaptığım listeyi almışım öne neyse sen halletmişsin saol bitanemturkuazım cektırmedım cnm hala haftaya gün alıcam cekılmek ıcın adet olmayı beklıyorum ıyısın dımı sen neden agladın aglamak keske fayda etse cnm vallah sımdıye kadar nelerı gerceklestırırdık rabbım büyük sıkma canınıa.s.
sevtunum ebrar unutmustur dur ben eklım hemen senı nıye unutalım fıstıgım benım:1hug:
datlum özür yaa niye busefer böyle hata ettim bilmiyoumaşagıda kimse yok örünüyo kuzum sende yok görünüyorsunn
yaaa ebrarımm bana birsen içinn yazmadınnmıı duaa kuzummm bana da yaz canımm
kime okunursa okunsun canımm sen sormadan bana 20 yaz kuzumm
şimdi sana yazıcam hemen canım
buarada nasıl oldun atlattınmı misafirleri
mavişim nasılsın balımİyiyim çok şükür Mevlam bu günlerimizi aratmaz inşAllah canım.Bende işteyim her boşlukta bakıyorum ne var ne yok diye iyi haberler bekliyorum sizdenolumunekankayizsmile
ay bu negüzel haber yaa canım çok tebrik ederimebrarcım merhaba uzun zamandır giremedim ama güzel bir haber getirdim sizlere melek oğlum haktanım kardeşini yolladı 2 hafta gecikti adetim düzensiz olduğundan bekledim bugün kan testinde gebelik çıktı >1000 değerinde.Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim artık nete çok girmiyorum durumundan girdikçe haberdar ederim Allaha emanet olun hayırlı Ramazanlar Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarıımıza kavuşmayı mübarek ramazanın hürmetine nasip etsin inşallah.
allah sağlıkla tamamına erdirsin ya merak ediyodum seni hatta topicine baktım birkaç sefer denk gelemedim .neyse bomba gibi döndün çok mutlu oldum gözünaydın
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
GELİNCİK canım kutlarım ...maşallah topiğimizden inşalah hergün hamile haberlerini alacağız...dün MIZMIZIMIZ BUGÜN GELİNCİK ...inşallah herkes hamile kalıp bebeğini kucağına alacak...
mızmız canım benim eltimdede enfeksiyon vardı hamileyken şükür bir sorun olmadı.. içini rahat tut...bebişe iyi bak...
ARKADAŞLAR inşallah hepimiz ramazanın feyzinden yararlanacağız...rabbim bizlerede o müjdeli haberleri almayı nasip edecek.....
bulutum inşallah canım
rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq:
mavişim inşallah tez zamanda değişir hayatın canım tabiki olumlu yönden herşey gönlünce olsun
evet zaten temizlik yaptım yoruldum bugün yemek derdim yok ama yarın misafirim var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?