Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tebrikler canımm çok sevindmm rabbim kucagına almayı nasip etsinnn inşallahhh

İyiyim çok şükür Mevlam bu günlerimizi aratmaz inşAllah canım.Bende işteyim her boşlukta bakıyorum ne var ne yok diye iyi haberler bekliyorum sizdenolumunekankayizsmile

inşallahhh kuzumm inşallahhh hepimiizzz iyi haberlerimizi veririz birbirimize inşallahhh rabbimm byükkk kanal d avrupada tüp bebekler lgili bi dr konuşuyoo onu izliyom bende

slm kızlar ıdrar yolumumda enfeksıyon varmıs yarın ılac alcam

trıot ılacımıda yukseltı

ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM KK ARKADASLARIMA NASIP ETSIN BU DUYGUYU

geçmişş olsunnn canımmm dikkat et kendinee

tekrar tebrikk ederim canım gözün aydın rabbimm kucagına almayıı nasipp etsinnn inşallahhh

GELİNCİK canım kutlarım ...maşallah topiğimizden inşalah hergün hamile haberlerini alacağız...dün MIZMIZIMIZ BUGÜN GELİNCİK ...inşallah herkes hamile kalıp bebeğini kucağına alacak...

mızmız canım benim eltimdede enfeksiyon vardı hamileyken şükür bir sorun olmadı.. içini rahat tut...bebişe iyi bak...

ARKADAŞLAR inşallah hepimiz ramazanın feyzinden yararlanacağız...rabbim bizlerede o müjdeli haberleri almayı nasip edecek.....

yafuu bu kk da neler oluyo hepimiz hayaletmi olduk kimse birbirini görmüyo sinirleniyom artık yafu giriyom bakıyom hep kimse yok ama hamişlerimiz çoğalıyo çok sevindim mız mız gelincik darısı başımıza canlar bye

canım hayırlısı mübarek ay bi bitsinde yapıcaz bişeyler
sende uykuya kalmışsın bizde eve gelmedin heralde dedik .
canım ağzına sağlık ALLAH kabul etsin
amcanın mekanı cennet olsun
canım dua işini listeyle yapıcaz bundan sonra birsen arkadaşımız bitince liste yapıcam tabiki sende dualara katılırsan niye okumuyalım burda herkese duada bulunduk .buarada eşinin neyi var geçmiş olsun tatlım

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............33
SEVTUN...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20BİTTİ
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
TURKUAZ...........30
AZRA.................20
BİRSEN.............20
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
perşembe gecesi duasını yapıcaz

bugün akşama kadar temizlik yaptım şimdide iftara gidiyorum
gece görüşmek üzere canlarım hepinizi öpüyorum

aynen canım kendimi körmüş gibi hissediyorum
bende iyiyim çok şükür hayatımda halen değişen bişe yok malesef.işten geldim de biraz dinleniyim yemeğe girişecem inşAllah oooh senin yemek derdi yok canımzemuszemus

mavişim ordamısın canım benim çıkmam gerek eşimin yanına gidicem ordanda iftara kusura bakma canım çok öptüm seni

mavişim inşallah tez zamanda değişir hayatın canım tabiki olumlu yönden herşey gönlünce olsun
evet zaten temizlik yaptım yoruldum bugün yemek derdim yok ama yarın misafirim var yine

mavişim inşallah tez zamanda değişir hayatın canım tabiki olumlu yönden herşey gönlünce olsun
evet zaten temizlik yaptım yoruldum bugün yemek derdim yok ama yarın misafirim var yine

Allah razı olsun bitanem
o zaman bugün iyi dinlen canım yarın yorulacaksın yine opuyorumnanaktan görüşürüz tatlım

ebrarırımm kuzum gelip gitmişsin canımm mutfaktaydımm tatlılarımı yaptım bide domatesli biber turşusu yaptım biraz onlarla ugraşıyordum canımm araa bir baktım ama yazan yoktu bide aşagıda görünmyo kmse kimler var anlaşılmıyo kimsede yazmayınca dedim kimsecik yokk

işlerimi hallettimm şimdi oturdum da bakem ddim gülümm

şükürr atlattım misafirlerimii canıımmm bu günde tatlıydı turuydu onlarla geçtii sen iyisn inşallah canım

bi yaramazlıkk yok demi gülümm

çok saoll canımm banada yazmışsın dua allah razı olsun canım bitti sayy akşam duş alır okurum sonrada gelirimm bu gece muhabbet ederizz arıkk gelenim gidenim olmassa inşallahh

gerci habersiz gelen olmaz yatıya öptüm canımmm hayırlı iftarlar

kız mercimeginnn annesiiii sevtunn hanımmm kız bu günn kopardınn benii öyle bi geçmişe göz attım kısa bi süre yazını okudumm çok kötü oldum canım oturdum agladımm

rabbimmm seniii gldürecekk güzelimmm mercimeginii saglıkla kucagına alacan inşallah canımm

kötü düşünme geçmişş geçmişte kaldı kuzumm

rabbimmm mükafatını verecek sana bak sen üzülürsenn mecimeginde üzülür kuzumm

herşey çok güzel olacak bi tanemm rabbimm saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinn

sevtuncumm eyerr yemin etiysen gülümm cinsiyetini ögrenmicem diye ben derimki bozma yeminini tatlım

dogunca görecen nasılsa kuzumm sen her ikisi içinde hazırlık yap kuzumm

sarı beyaz yeşil türü hazırlık yaparsan her ikisi içinde kullana bilirsin kuzumm kızda olsa erkekte olsa bu renkleri giydire bilirsinn

bencee bozma kuzumm yeminini

çokkk öpüyorum seniii mercigimegide öpüyorumm çokk selam söylee azra teyzenn diyorkii seni popondann ısıracakmışşşş dualarım seninle canımmm rabbim hayırlı dogumlar nasip etsinn inşallah

sag saglimm kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…