Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Yok canım tedavi falan olmadım bana normal dedi devlet has.

1 sene gecti dr yaptırdıgım eski tesleri gösterdim oda yüksek cıkmış dedi

tekrr yaptırdım kendiliyinden düşmüştü

ama cıkmıştır benimde bu kadar sitrese

walla ben bugünlerde pek streesssli de değilim amme... amannn neyse yaaa cumartesi öğrencem inşallah yoktur bişey walla enseme ağrı girdi sabah beridir....

tamam o zaman canım..inşallah önümüzdeki ay nasip olur:Saruboceq:

anladım cnm...Allah hayırlı sonuçlar versin..doktorundan memnun musun?

canım cumartesi yeni bir doktora gidicem... bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine... o yüzden bilmiyorum... benim 5. doktorum olacak... pek yüzüm gülmedi doktorlardan... inşallah bu sefer iyidir... zaten kadın doktora hiç gitmiyorum....

kızzz ebrarr ses verrrr.... msn den gittin burda açıksın anlamadım walla....kafamçokkarıştı

hadi hayırlısı canım yaa.bilirim valla bende çok doktor degiştirdim..degişmekten tedavime bakamadım..her gittigimde testler bilmemne..bu son gittigimden çok memnunum..

hadi hayırlısı canım yaa.bilirim valla bende çok doktor degiştirdim..degişmekten tedavime bakamadım..her gittigimde testler bilmemne..bu son gittigimden çok memnunum..

yaaa aynen yaaa benim de öyle oldu bide hepsi başka bişey söylüyo deli olcam ulen aynı okula gitmediler sanki... insanın kafasını karştırmaktan başka bir işe yaramıyor... inşallah bu sefer benim de içime siner de şöyle devamlı bir doktorum olur....

evet canım aynen bende öyle derdim hep.şöyle gittikçe beni tanıyan ilgili iyi bir doktorum olsun derdim sonunda oldu..inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…