lelossssss ben aralıkta 3 yıllık evli olucam İNŞALLAH canım
sen kaç yıllıksın
11 yıl bitti benim :hulya:
lelos selam canım hoşgelmişsin geç oldu biraz ama kusura bakma işim vardı yazamadım..demek 11 yıllık evlisin...ben 5 yılı doldurucam ekimde kısmetse...
kızlar biliyo musunuz ben abimden 5 yıl sonra olmuşum...benim çocugumun kaderi de bana benzerse bu yıl hamile kalırım:)) nedense bu hep aklıma gelir benim yaa..öyle olacagına inandırdım kendimi resmen:))
daha erken canım... benimki de acıktı... hoş ben tutamıcam ama yine de yiyom walla.... :roflol:ay kıslarr benim karnım acıktı biraz yaa..sahurada az kaldı ama...neyse bi yarım saat sonra hazırlıyım en iyisi
ay kızlar sinir etti net beni yine gitti
leloş gerçektenmi yaa anne nasıl ayırım yapar
çok acı gerçektende
inşallah canım.... tez zamanda kalırsın....
amin canım hepimiz inşallah:Saruboceq:daha erken canım... benimki de acıktı... hoş ben tutamıcam ama yine de yiyom walla.... :roflol:
inşallah aleynam yaaaaboshayallersmilederinim kızın kaderi annesine benzermiş derler
olaabilirrrrrrr İNŞALLAH sen de bu sene kalırsın hamile
sen bikere kalmışsın yine kalırsın ALLAHIN İZNİYLE
Derinsu h.b. cnm
Bizde 3 kız kardeşiz hep bi ayrım sezmişimdir bunu dile getirenlerde oldu hayatım boyunca vee benim sürekli söyledigim bi sözdü annem gibi ayrım yapıcaksam Allah bana ikinci çocugu vermesin derdim durum ortada oğlum 10 yaşına girdi ve ben tek çocukla kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?