Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

11 yıl bitti benim :hulya:

lelos selam canım hoşgelmişsin geç oldu biraz ama kusura bakma işim vardı yazamadım..demek 11 yıllık evlisin...ben 5 yılı doldurucam ekimde kısmetse...

kızlar biliyo musunuz ben abimden 5 yıl sonra olmuşum...benim çocugumun kaderi de bana benzerse bu yıl hamile kalırım:)) nedense bu hep aklıma gelir benim yaa..öyle olacagına inandırdım kendimi resmen:))

inşallah canım.... tez zamanda kalırsın....

derinim kızın kaderi annesine benzermiş derler

olaabilirrrrrrr İNŞALLAH sen de bu sene kalırsın hamile

sen bikere kalmışsın yine kalırsın ALLAHIN İZNİYLE

Derinsu h.b. cnm

Bizde 3 kız kardeşiz hep bi ayrım sezmişimdir bunu dile getirenlerde oldu hayatım boyunca vee benim sürekli söyledigim bi sözdü annem gibi ayrım yapıcaksam Allah bana ikinci çocugu vermesin derdim durum ortada oğlum 10 yaşına girdi ve ben tek çocukla kaldım

kızlar benim bir oğlum var 10 yaşında ondan sonra olmadı . Seneler sonra bu yıl kendiliğimden kaldım ama 2 aylıktı düştü durum böle

inşallah canım.... tez zamanda kalırsın....

daha erken canım... benimki de acıktı... hoş ben tutamıcam ama yine de yiyom walla.... :roflol:
amin canım hepimiz inşallah:Saruboceq:
aman ye gitsinn:))
derinim kızın kaderi annesine benzermiş derler

olaabilirrrrrrr İNŞALLAH sen de bu sene kalırsın hamile

sen bikere kalmışsın yine kalırsın ALLAHIN İZNİYLE
inşallah aleynam yaaaaboshayallersmile

canım benim yaa öyle düşünme..yani öyle dedin diye olmuyor gibi düşünme bence..herşeyin bi sırası var..inşallah rabbim çok bekletmez vardır bunda da bi hayır.

kızlar hemen yazamadım çünkü eşimin yanına kaçtım gene:1ninca:davulcu geçerken çok korkuyorum küçüklügümden beri(( camın dibine geldi tırstım çok fena çalıyo bide bugün..1. katta oturuyorum bide off diyorum yanikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…