Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok cnm üzülmüyorum alıştım çocuklugumda onun eksikligini babacım tamamladı Allah razı olsun mekanı cennet olsun işallah

amin canım... zor bir durum gerçekten... gerçi bende hep babamla daha yakın olmuşumdur... benim de annem biraz daha uzaktır bize ama ayrım yapmadı hiç kardeşimle Allah biliyor... babam daha yumuşak olduğundan daha yakındır...

yok cnm üzülmüyorum alıştım çocuklugumda onun eksikligini babacım tamamladı Allah razı olsun mekanı cennet olsun işallah
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın babacıgın inşallah canım...amann boşver eşin evladın seviyomu bittiiii...gerisini düşünme madem...varsın ayırsınlar..o ayrım varsa hiç degişmez zaten.benim de anneannem ayırımcıdır mesela..biz köle olsak başka torunlarını daha başka sever niyeyse..huy işte.
derinim ben de korkardım kısss davulcudan.....:roflol:

he kıs sorma..eni konu acaip korkuyom..demin yazıyı yarım bıraktım bi kaçışım var görmelisin gülerdin valla.

kısss hala mı ben artık korkmuyom aştım korkumu.... sen de aş.... davulcudan korkulurmu ayol....:roflol::roflol::roflol:

kızlar bu kardeşiniz kaçar.... mani gibi oldu saat de 3 oldu... herif yemek bekler kalkıp sofra kurmazsam neler der.... iyi akşamlar öpsün sizi tavşanlar.....sempatiksalakcinni

leloşcum oda çok ilginçmiş
nediyelim doğruyu görür annen inşallah
sende sıkma canını tatlım çok öptüm senide

kıss tugçem vallahi yenemiyom kısss..neyse bende kaçar canlar...
tugçe ebuş atlayın çüpürgeme bakemkaydirigubbakcemile4
herkesi kokulu kokulu öptümmmmmmmmmŞeniz

Herkese hayırlı sahurlar

lelosssss anneler öyle şeyl yapmaz ama küçük diyemi kardesine cok düşkün acaba

bide babalar kızlarına cok düşkün oluyo

sen yine takma kafana üzülme

annen seni herkesten cok düşünür canım sana bişe oldugunda onun içi yanar

Back
X