Ayy evet çok yakınız sürekli geçiyorum ordan yolumun üstü
yaaa..işe mi gidiyosun.ben nerdeyim biliyo musun,özel bilge hastanesinin biraz yukarısında:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet çok yakınız sürekli geçiyorum ordan yolumun üstü
Herkese hayırlı sahurlar
lelosssss anneler öyle şeyl yapmaz ama küçük diyemi kardesine cok düşkün acaba
bide babalar kızlarına cok düşkün oluyo
sen yine takma kafana üzülme
annen seni herkesten cok düşünür canım sana bişe oldugunda onun içi yanar
yaaa..işe mi gidiyosun.ben nerdeyim biliyo musun,özel bilge hastanesinin biraz yukarısında:)
yok cnm yaklaşık 1 yıldır evdeyim çalışmıyorum
hmm bilirim oraları bende gazi mahallesindeyim meşurr gazidenim yanii kaydirigubbakcemile3
anladım canım...bende çalışıyordum diyebilirim çünkü 1 haftam kaldı işten ayrılıyorum yakında...
ay olaylı gazidesin yani:) aman aman olaylar uzak olsun.
desene ev hnımlıgına terfi ediyosun :) baştan ii geliyoda sonradan çok sıkılıyo insan yaa çevreyede ayak uyduramıyo dır dır dır o onu almış bu bunu giymiş o oraya gitmiş başka muhabbetleri yok sıkılıyorum ben çok
Annem yanlız babamda vefat etti yakın olmak için buradayım yoksa evimi satıp gitmek istiyorum gaziden malum çocuk okuyo korkuyo insan sokaga salmaya götürüyorum getiriyorum camdan baksam okul görünüyo ama içim rahat etmiyorum gidiyorum her gün
![]()
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()