Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AMİNNNNNNNNNN diyorum canı gönülden
MEVLAM birsen arkadaşımıza tez vakitte 2. meleğini yollasın inşallah
buarada dua çok güzel bundan sonra bunu kullanıcaz inşallah
eline sağlık boncukum

kız derda geçmişi iyi oku azra yapacak yiyecez dedim aşkolsun canım siz gelinde tek uğraşır yaparım neyse kızlar teşekkür ederim dualarınız için şimdi çıkmam gerek hepinize iiygeceler

birsen iyi geceler canım

derdam alıntı yaptıkdan sonra silmeyin hiçbişeyi alıntının altından direk yazın silince çıkmıyo işte

canım kk da sorun var zaten belki ondan olmamıştır... ben alıntı yapı kullanmıyorum hiç hep HQ dan cevaplıyorum....

sagol ebrarımopuyorumnanaktan
buarada derınım msjını cok sevdım cnm cok üzgündüm bgn cok agladım o anda geldı msjın yüzümü güldürdün allahta senı güldürsün fıstıgım benımopuyorumnanaktan
kızlar ben kacıyorum müsadenızle haftaya hıc kacmıcam namaz kılıp derse oturucam
kendınıze ıyı bakın öptüm hepınızıopuyorumnanaktan

kızlar buarada tekrar başa dönüyoruz ben şimdi liste yapıcam yanlız sürekli okuyabilecek olanlar bana iletsinler
ona göre olucak liste sonra karışıklık oluyo hemde eşit şekilde dağıtmış olucaz ayetel kürsileri

bende yazıcaktım boncuğum banada yollamış derinim acayip güldüm
saol kuzum ALLAHIMDA seni güldürsün

HAYIRLI UGURLU OLSUN

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…