Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UGURLU OLSUN

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

ya bu edıt nıye kalkmıs ya lıstelerı nasıl düzenlıcez bız cok kötü olmus neoluyor kk ye kacgündür anlamadım umarım gerı gelır edıtklava:

selam güzel bayanlar nasılsınız cumanız mübarek olsun inşallah.... ben boncuğumun ayetel kürsilerilerini bitirdim... şimdik ikindiyi kılıp azramın yasinini de okucam... gene gelirim canlarım... öpüyorummmm.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

slm tugcalım naber
azram gene buluşamadık olsun sağlık olsun gönüller bir balım
turkuazım ekledim canım allah razı olsun

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2BİTTİ
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

SELaM CANIM nasilsin?? bugünden itibaren bende okuyabilirim seve seve özelden azarsaniz ara ara bakar okurum olurmu??

canımmm ben 30 tane ayetel kürsi okudum bugün
bebek bekleme sürem 2 yıl boshayallersmile

derdam iyiym canım...boncuğumun azramın duasını da bitirdim... Allah kabul etsin inşallah....

kızlar ben be gece yokum iftar sahur yemeğe davetliyiz.... birazdan da bebek görmeye gidicez hastaneye arkadaşımızın eşi doğum yaptı... kız evlendiği ay kazayla hamile kaldı... dün de doğurdu walla kıskanmıyorum ama moralim bozulmuyo değil... hastaneden çıkınca ağlamam inşallah... eşim götürmek istemedi aslında ama ayıp olcak şimdi... Allah'ım bana yardım et....Allah'ım hepimize yardım et cennet kokulularımızı tez zamanda gönder... Amin.....

ayy canım inş ağlamazsın he,şu kazara hamile kalanlarda hayranım valla
onlara ödül vermek lazım aslında...
bizim ofistede biriileri kürtajla ilgili biş okuyor sürekli ama hadi hayırlısı bakalım işin içinden ne çıkacak merak ettim :1closedeyes:

sevtunum hayırlı olsun inşallah... mercimek paşamız sağlığıyla gelir inşallah....

azram süt kesiği gibi demişsin ya o bende de oluyor bu ay ama anlamadım niye acaba yaa?

kızlar ben de olmuştu iltihap olabilir...antibiyotikle 1 ayda düzeliyor... aklınızda olsun... aksatmayın derim....

boncuğum Allah zihin açıklığı versin kuzum... inşallah sınavlarının hepsinde başarılı olursun canım... filmin de iyi çıkar inşallah....

ayyy azrammm gene güldürdüm kuzum beni... allah da seni güldürsün... mayalanıyon haaa....:roflol::roflol::roflol: amin bu arada....

selamlar umarım en kısa zamanda olur bebeğiniz soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyo acaba,,

canım soğan kürüne adet bitimini takip eden 7 gün başlıyosun... 15 gün sabah akşam taze olarak içiyosun... 1 orta boy soğanı 6 ya bölüp 2 fincan kaynamış suda 5 dk haşlıyosun... izleyen ay adet gördükten sonra öbür adetine 10 gün kala başlıyosun... inşallah anlatabilmişimdir....

azrammm en çok siz beklediniz... en çok siz çektiniz o yüzden ilk sizden başlıcaz inşallah... İnşallah bu dualarımız vesile olacak topiğimiz bebe sesleriyle şenlenecek... bebelerimizin resimlrini yüklicez buraya...

..........................

kızlar adet olmadım bugün...insallah burası ugurlu gelmistir bana diorum ümitlenmek istemiorum

canım bu ay mübarek ay 2 tane hamişimiz war bile inşallah 3. sü de sen olursun....

ebrarım allah sana kolaylık versin canım... ben bugün yokum özlicem sizi....:gitme::gitme::gitme:

bende hayranım canım yaaa... dediğim gibi kıskanmıyorum asla kötü düşünmüyorum ama işte nasıl olur kzayla hiç de anlamam bu işi... inşallah kürtaj olup da bebesine kıymaz o arkadaş... öylelerine çok kızıyorum işte..... hemen kötü düşünmeyelim gerçi belki sorunludur hamileliği kürtaj olması gerekiyordur... ben 2 kez oldum kürtaj demiyorum hiç bir yerde millet yanlış anlar diye... ama işte düşük de yapsan kürtaj yapıyolar maalesef...

selam kızlar tuğçem demek yoksun oldumu yaa özliycez seni
umarım hastaneden çıkışta hiç olmadığı kadar güçlü olursun canım .enkısa zamanda hepimiz yaşıycaz inşallah oduyguyu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…