SELaM CANIM nasilsin??AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2BİTTİ
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan
sanada hayirli cumalar canimcumanız mübarek olsun kk nın tatlı hatunları....
DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur
amin bitanem cümlemizdenslm tugcalım naber
azram gene buluşamadık olsun sağlık olsun gönüller bir balım
turkuazım ekledim canım allah razı olsun
cumanız mübarek olsun kk nın tatlı hatunları....
derdam iyiym canım...boncuğumun azramın duasını da bitirdim... Allah kabul etsin inşallah....
kızlar ben be gece yokum iftar sahur yemeğe davetliyiz.... birazdan da bebek görmeye gidicez hastaneye arkadaşımızın eşi doğum yaptı... kız evlendiği ay kazayla hamile kaldı... dün de doğurdu walla kıskanmıyorum ama moralim bozulmuyo değil... hastaneden çıkınca ağlamam inşallah... eşim götürmek istemedi aslında ama ayıp olcak şimdi... Allah'ım bana yardım et....Allah'ım hepimize yardım et cennet kokulularımızı tez zamanda gönder... Amin.....
hayırlı cumalar canların güzel dilekler için sag olun canlarım sizden istegim bebegim için anlamı güzel dini isinler istiyorum yanlız başında rahmetli babamın ismi olcek ismailmafoldumben inanamazsınız çok dua ettin çarşamba günü dedimki eşime agrım vardıya mercimege bişey olcek diye çok korktum agladıgımda eşim kızdı gene ne oldu aglıyosun dedi bende korkuyorum bişey olcek diye gene dedim allah esirgesin mercimegimi, dedimki eşime rabbim bana sorsa deseki kulum ne istersin kızıda çok istiyorum ama erkek olsa keşke dedim eşim nasip dedi doktordan çıktık soruyorum bir yandanda korkuyorum eşim kızdı kefaretini veririz dedi en çok senin hakkın bu bebegi ögrenmek dedi söyle dedim eve kadar sabret dedi bana eve geldik ablamı aradım memleketi dedim sorun yok rahim şimdi kapalı ilttaptanmış agrılarım dedim kızmı dedi bende eşime verdim dedim kardeşine sor dedi kızmı kardeş dedi yok abla hadi gene sevtunun muradı oldu deyince anladım oglum olacagın babacıgımın ismini koyucam allah nasip ederse allahıma şükürler olsun kız artık paşam diyemi sevsem acababilmiyorumkismile mercimek paşam olsun en azından agzım mercimege alıştıda ondan diyorum bebegim çok saglıklıymış rabbime çok şükür allahım esirgesin tüm kötülüklerden ben mutlu oldum rabbim tez zamanda sizleride yapsın işşallah canlarım dualarım sizinle :Saruboceqlumunekankayizsmile
azram süt kesiği gibi demişsin ya o bende de oluyor bu ay ama anlamadım niye acaba yaa?
boncuğum Allah zihin açıklığı versin kuzum... inşallah sınavlarının hepsinde başarılı olursun canım... filmin de iyi çıkar inşallah....slm kızlar nasılsınız bı bakım dedım ben derslerle boğusuyorum hala bı adet sancılarım basladı gelsınde cektırım su fılmı üstümden kalksın bu yük boshayallersmile
öpüyorum sızı ben kactım allaha emanet olunopuyorumnanaktan
hayırlıı cumalarr canımmmm nasılsınnn
valla bende anlamadım gülümm neden oldugunu bu ay hsg çektirecem iltap gibide deyil yani akıntı gibi deyill acaba kızzz turkuazz bizimkilere mayalanıyoomu ne dersinn hahaha raabbimm cuma saatt hürmetine mübarek günlerr hürmetine kimseninn elini boş çevirmesin rabbimmm emeklerini boşa çıkarmasın rabbimm
selamlar umarım en kısa zamanda olur bebeğiniz soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyo acaba,,
Kızlarr listeye baktımm da en kıdemliii benmişimmm 15 senee :))) 2 ciligi ebrar kuzumm almışşş yerimm kuzuu ben seniii
rabbimm hepimizee verecekk inşallah bebişlerimiziii
pess etmicezzz offff demicezzz alacagızz mükafatlarımızıı inşalllahhhhhhhh
..........................DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur
kızlar adet olmadım bugün...insallah burası ugurlu gelmistir bana diorum ümitlenmek istemiorum
kızlar bende kaçar namaz kılmadım ve yemek yapıcam kociş işyerinde davet veriyo
evdeki davetler bitti bide dükkan kaldı .güveç istedi delümmm bıkmadıda yav
neyse işim bitince gelirim bugün evdeyim inşallah
ayy canım inş ağlamazsın he,şu kazara hamile kalanlarda hayranım valla
onlara ödül vermek lazım aslında...
bizim ofistede biriileri kürtajla ilgili biş okuyor sürekli ama hadi hayırlısı bakalım işin içinden ne çıkacak merak ettim :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?