ben geldim
naber kardeelnim
canim benim ben iyiym cok sükür puregon vuruyorum pazartesiye kadar ins yumurtam catlarsa ignemi vuracak doktor sen nasilsin??bu edıt işi iyi olmdı listeleri sürekli yenilemem gerekiyo neyapıcaz ya inşallah geri gelir .
buarada SEYDAM VE BERSUM uğramış karşılaşamadık
iyisiniz değilmi canlarım çok öpüyorum sizi
rabbim annelik duygusunu hepinize tez zamanda taddirir insbebek bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
kardelen nasilsin canim?? allah kabul etsin ins bende senin gibi bugün bitireyim diye sabahtan beri okudum cok sükür rabbim kabul ederse bitirdim kadir gecesi ins duasi yapilacak allahim bütün okunan hatmi serifler hürmetine buradaki bütün arkadaslarimizin bizim yüzümüzü güldürsün insbende cüzleri baya azalttım,eğer sahurdan sonra uyku bastırmazda okursam,pazara çatlayasıya okuyarak bitiririm,yoksa pazartesiye kalcak,bvelkide arefe günü dualarım,napim,bugün artık dilim dolandı,illa bitirim diye okudukça okudum.birazda bunalttım galiba kendimi,keşke hepsine birden değilde,biri bitince diğerine başlasaydım.
kardelen nasilsin canim?? allah kabul etsin ins bende senin gibi bugün bitireyim diye sabahtan beri okudum cok sükür rabbim kabul ederse bitirdim kadir gecesi ins duasi yapilacak allahim bütün okunan hatmi serifler hürmetine buradaki bütün arkadaslarimizin bizim yüzümüzü güldürsün ins
tabiki seve seve ins denk gelirim cnim simdiden amin diyorumamin seydam,rabbim cümlemizinkini kabul etsin inş.
ben bi taneyei bebeği olmayanlara,hepimize şifa niyetiyle diye niyet etmiştim,onun duasını burda yapcam inş.gelip amin dersen sevinirim.
ben iyiyim canim cok sükür sen nasilsin??birsencim seydam naber kızlr
bu arada umudumsun hoış geldin canım dilerim sende kavuşursun muradın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?