bende hayranım canım yaaa... dediğim gibi kıskanmıyorum asla kötü düşünmüyorum ama işte nasıl olur kzayla hiç de anlamam bu işi... inşallah kürtaj olup da bebesine kıymaz o arkadaş... öylelerine çok kızıyorum işte..... hemen kötü düşünmeyelim gerçi belki sorunludur hamileliği kürtaj olması gerekiyordur... ben 2 kez oldum kürtaj demiyorum hiç bir yerde millet yanlış anlar diye... ama işte düşük de yapsan kürtaj yapıyolar maalesef...
sevtuncum yeminini bozmuşsun bakıyorum seninde oğluşun olacakmış allah sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah bende isim aramaya başladım isim koymak karar vermek zor işmiş valla
UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............30
DERDA...............30
DERİN.................30
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................20
AZRA...................30
TURKUAZ.............30
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25
SEVTUN..............20
AYŞEN...............8bitti
listemiz bitmiştir
kadir gecesinde duası olucak
cnm yarında gelmezse kanda baktırırısın he,bizede hbr ver ama merak ederiz
bu ay iki hamiş çıktı topicten üçüncüsüde sen ol inşaallah
ya konuştukta ondan çekti,hemende neye yorarsınız,keşkem öyle olsa,ne güsel olurdu.kardeloşum,nanelişekerim,sevtunum iyi uykular canlarım
öpüyorum hepinizi
buarada KARDELOŞUN canı kısır çekmiş nedenki acep bilen varmı ?
ya olsa bile çok erken,daha çatlatmayı yapalı bi hafta oldu,siz hesaplayın gerisini.ebrar biz azrayla kısır lafı ettik kardelenin canı çekti acaba neden insanın düşünesi geliyo
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin amin aminnnnnnnn.sagol ebrarımopuyorumnanaktan
buarada derınım msjını cok sevdım cnm cok üzgündüm bgn cok agladım o anda geldı msjın yüzümü güldürdün allahta senı güldürsün fıstıgım benımopuyorumnanaktan
kızlar ben kacıyorum müsadenızle haftaya hıc kacmıcam namaz kılıp derse oturucam
kendınıze ıyı bakın öptüm hepınızıopuyorumnanaktan
ben alıntı yaptım ama sen nekadar beklediğimi yazmışın zaten,neyse VARIMMMM DİYORUM.DUYURU
kızlar ayetel kürsi okumaya devam ediyoruz
yanlız aksatmadan okunmasını ve haber verilmesini rica ediyorum
bu şekilde ben okurum diyen kararlı arkadaşlar bana bildirsin
bende liste yapayım hem hepimize eşit düşer
hemde sorun yaşamayız inşallah
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
listede bebek bekleme senesini gözönüne alıcaz
katılmak isteyen arkadaşlar nezamandır beklediklerinide yazarsa iyi olur
çok tatlı.
BU SIZLER ICIN :)
tatlım,malesef sahuru bi gözüm kapalı yedim sayılır,öyle uykum vardı ki.gelemedim buraya hiç.kardelen hanım biz gideriz sen gelirsin yoksam bizi beğenmiyonmu mafoldumbenmafoldumben
hayırdır,nerelerde kaldın,gel,takıl bizi,unutturma kendini.slm ben geldimmmm nezamandır giremedim nasılsınız anneadaylarııı
kızlar bende kaçar namaz kılmadım ve yemek yapıcam kociş işyerinde davet veriyo
evdeki davetler bitti bide dükkan kaldı .güveç istedi delümmm bıkmadıda yav
neyse işim bitince gelirim bugün evdeyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?