Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kzılar ben bu gece büyük ihtimal yokum kociş iizn vermez bana evde bende cüzlerimi okurum artıkın

gülşahcım merak ettim vcanım yaa

canım Zehirli guatr (hipertiroid) vardı bende.Sadece 17 gün ilaç kullanmıştımki acayip bir yan etki yapmıştım. Doktorum ilacı kesti bir hafta sonraya test yaptırıp gelmemi söyledi. Testlerimi yaptırdım, götürdüm inanamazsın 17 güncük kullandığım ilaç işe yaramış her şey normale dönmüş. Hamile kalmama engel yokmuş artık. Allahın izniyle bebeğime kavuşmak kaldı sadece çok mutluyum çoookkkkaydirigubbakcemile3

ayyyy canım benim çok sevinidim ayy inşallah ya mevflam herkeze yardım etsin ne güzel canım şu mübaraek aylarda edilen dualar hürmetine versin mevlam isteyen herkeze

ayyyy canım benim çok sevinidim ayy inşallah ya mevflam herkeze yardım etsin ne güzel canım şu mübaraek aylarda edilen dualar hürmetine versin mevlam isteyen herkeze

İnşallah canım benim. Hergün söylüyoruz hepimiz şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah.

canım ben busıra bek giremedim ne zamandır istiyosun bebn

şubat başından beri. Kara verdik eşimle dr. a gittim kadın doğumcuma genel bir muayene olmak için. İlk orda yapılan hormon testinde çıkmıştı. Çok önemsemedim önce dahiliyeciye gittim ilaç verdi kullandım kontrole gitmedim ama. Sonra dene dene bebiş yok meğer hamile kalmama engel oluyormuş hipertiroid. tekrar doğumcuma yine çıktı tiroid şaşırdım. En son Profesöre gittim. Onun verdiği ilaç 17. gün dokundu ama işe yaradı Rabbime şükürler olsun.:Saruboceq:

derdam geçmişi okuyodum oku oku bitmiyo bu arada benide listeye ekleyin 2,5 yıl ve ayetel kürsiyi elimden geldiği kadar ebrarada diyelim Allahımın izin verdiği sürece gelirim sen nasıl oldun iyileştinmi?

iyileştim birsencim iyim çok şükür tamma canım ebrarcık yapar ben ellemiyim o bişey demez arkadaşımı biliyorumda karışıklık olmasın sen ansılsın balım

İnşallah canım inşallah hepimiz tez vakitte bebişlerimizi kucağımıza alırız.:Saruboceq:

mevlam bizede mis kokulu bir evlat nasip et hasret bırakma allahım daha fazla aratma kabede edilen dualar hürmetine bizlere bu duyguyu tatdır sana sığındık allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…