Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuazcım canım benim analdım şaka yaptığını nasılsın
sevtuncum hastayım kız anca iyiym biraz bu sıra pek giremedim
ebrarım ben boncuğun duasını bitirdim canım eklerin naber bu arada
opuyorumnanaktan

klava: ctam soplaık valla arkadaşın

canım ya Allah razı olsun,ben malesef olamıcam
bu arada ben bayramda da burdayım.nöbetçiyim topicte :sinifsinif:

samyelim şimdi gördüm bende aynen derdaya katılıyorum bende çok iyi bilmiyorum okuyabildiğim kadarıyla,bilmiyoruz diye hiç okumayacak mıyız
Allah senin ne niyetle okuduğunu biliyor,sen kafanı takma bence böyle şeylere...

canım ya Allah razı olsun,ben malesef olamıcam
bu arada ben bayramda da burdayım.nöbetçiyim topicte :sinifsinif:

birlikte tutarız nöbeti üzülme sen olumunekankayizsmile
birinci günü nöbet yazmışlar bana da :sinifsinif:
üçüncü günü de kocişimin nöbeti varmış bayramda burdayım yani :sinifsinif:
sen yalnız kalma diye gitmiyorum bi yerlere aklinialirimsmile

gel geliyom gidiyom kimse yok kaynanam temizlik yaptırıyo başımda nöbet bekliyo offf offfffff daha baklava yapılacak yafu ecik yardıma gelinde çabucak bitirelim kızlar hadiinnn ama nazlanmayın

gözün aydın kuzuuu,hmen çocukları verirvermez de çıkmış kaydirigubbakcemile3
canım benim acele çıktım vallahi evi topladım temizlik anca işim biiti eşimle iftar yapıcez o oruç tutuyo ben tekne orucu:roflol::roflol::roflol::roflol:allahıma şükürler olsun eşine dedim zaten öglen alıcaktı neden gelip almadı çalışıyo dedi beni ilgilendirmez bana öglen alırım dedi ayıp etti bidaha olmasın ben ona öglene kadar bakarım demiştim oda o şartla bıraktı bakarım dedim kusura bakma sagol baktıgın için dedi bişey degi dedim biliyosun dedim eşine bebek bekliyorum ama senin elşin bunun farkında degil dedim senin kızlar malum dedim haklısın dedi kusura bakma başka zaman bakıyodum biliyosun ama artık karnımdakinide düşünmem lazım dedim zaten rahim açıklıgı çıkıcak diye korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile allahım sen melegimi koru oglumu bana bagışla rabbim daha bişey istemem sag saglim eli ayagı saglıklı evlatlar ver rabbim bütün mümmeti muhammede rabbim amin:Saruboceqlumunekankayizsmile

slm hanımlar,nassınız bakalım,ben iyi sayılırım,boynum tutuldu,bugün kıpırdayamadım hiç,yani mecburen kıpırdadım da,çok acı çektim,kociş zeytinyağıyla ovdu da,biraz geçmeye durdu şimdi.

akannehir aaa kimsecikler yok
ben geldiiiiimmmmmmmm
ebrarcık nerdesin. Güzel haberlerim vardı ama siz olmadan söylemem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…