Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

şşşşşşşşşşttttttt derdanurum kızarım heee. Canım seninde son sözlerinde dediğin gibi Rabbimize sığındık. O ol dediğinde olacak inşallah. Hayırlı zamanı ancak o bilir. Düşünme öyle, üzme kendini. Ya sabııır, Ya sabııır, Ya sabır canım benimöa.s

Canım bence kocişin seni uyutucak sen onu değilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İyigeceler canlar bende kaçıyorum.

sevtunum derdanurum öpüyorum sizi görüşürüz kuzularopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bewn didiyom birsencim kendinize iyi bakın by hepinize şimdiden ben kutluyum kadir geceniz mubarek olsun şimdiden sizlere allah tez zamanda versin gönlünüzün muradınızı canlar iyi geceler sizeolumunekankayizsmile:CüvCüv: allah tez zamanda hamiş etsin hemi sizigamyoncuiremsu

ALLAHIM,şunun tatlılığına bakın,ne güzel yaratmış rabbim,çok canım çekti,o totoşundan,bacaklarından ısırmak istiyorum.

bütün kalbimle aminnnnnnnnnn.
kızlar bu saat olmuş kimse yok,benimde ağrılarım azıttı,ilaç sürdüm,yani merhem,şimdi biraz yatcam,inş.sahura kadar geçer.
herkezi öpüyorum.
gülşahcım,çok geçmiş olsun,çok sevindim senin adına.

amanın kardeloş gelmiş boşmu geldin dolumu geldin cevap ver bakıım
umudumsun sende hoşgeldin

beni adamdan saymiyonuzmu ben varım yoksam istemiyonuz mumafoldumben Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm:

Yok yaw saymazmıyız bekledim kimse yazmadı alttada görünmüo hala onlıne olanlar o yüzden canım nabıosun iyisin inşallah

herkese selammmmopuyorumnanaktan

nanelişeker geçmişi okuyordum canım kusura bakma buradaydım ama görmedim yazdıgını yoksa cevap verirdin.

birsencim selam tatlımopuyorumnanaktan

DERDANURUM AZRAMIN yasinlerini bitirdim demin canım...Allah kabul etsin inşallah...

EBUŞUM ugurboncugumun ayetel kürrülerini de bitti sayabilirsin başladım okumaya devam edicem birazdan...

kızlar işten 11 de geldim..heme bi duş aldım duaları okudum...rabbim kabul eder inşallah...

hepinizi çok öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN..

BU ARADA ebrarım,senden bişey rica edicem cano...sahurda 3:30 da beni arar mısın kuşum yaaa...kalkamıyorum annemde unutuyo aramayı bazen((yarın tutamazsam kahrolurum...evi arayabilirsin benden başkası açmaz ..öpüyom seni canımopuyorumnanaktan

iyiyim sgl halecim uğraşııyoz ev işi temizlik bayrama hazırlık senden naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…