ya kızlar kusura bakamyın hasretim depreşti bugün yokluğu ne zor yaşamayan anlamaz anlayamaz hasretğim mis kokun ahsretim sana küçücüksün ama inan muhtacım ben sana çok ihtiyacım var benim sana bilmeden özlermi insan ben özledim allahım bu kadar kimseyi bekelmedim ben yardım et bana
canalrım ben bugün çok duygusalım yüreğim bom boş hasret dolu bitarafım eksik eşimle mutluyum aam en mutlu olduğum anda bile bi boşluk var içimde nedense azım sanki mevlama sığındım
Allah'ım
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım
Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine
itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur
ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve şefkatli olabilsin.
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,
Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımanın bilginin temel taşı olduğunu bilsin .
Sana yalvarırım ALLAH’ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.
Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek…
Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın
ama geçmişi unutmasın.
Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım ALLAH’ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçak gönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.
Amiin![/
Amin cümlemize 2 şer tane versin
amin canım benim işşallah benimkini kandırıp uyuturumda gelirim bir ümit eger kanmasa o beni kandırıp uyutmuştur gelmezsem öuyle bilin siz:roflol::roflol::roflol: allah tez zamanda sizlerede tattırsın benim gibi canlarım allaha emanet olun işşallah görüşürüz kız eşime şöyle yapmak var ama neyse :mymeka::mymeka: aman neyse mercimegimin babası nede olsa Şeniz
ALLAHIM,şunun tatlılığına bakın,ne güzel yaratmış rabbim,çok canım çekti,o totoşundan,bacaklarından ısırmak istiyorum.
Allah'ım
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım
Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine
itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur
ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve şefkatli olabilsin.
Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımanın bilginin temel taşı olduğunu bilsin .
Sana yalvarırım ALLAH’ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.
Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek…
Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın
ama geçmişi unutmasın.
Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım ALLAH’ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçak gönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.
Amiin!
amanın kardeloş gelmiş boşmu geldin dolumu geldin cevap ver bakıım
umudumsun sende hoşgeldin
iyiyim sgl halecim uğraşııyoz ev işi temizlik bayrama hazırlık senden naber
hayırlı geceler herkese nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?