Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Ebrarımm,Tugcemm,Derdaamm,Aleynamm,Boncukummm,Kardelenimm,Azramm nerdesiniz yawwwwwww klava:klava:klava:

1. aydan beri tam anlamıyla bebek bekliorum sayılır cünkü ozaman düzene girdi adetim falan ama bu ay herzamankinden fazla bekliorum iki gündür hastalanmadımda heycanla bekliorum canım

Hayırlısı olsun canım inş.hamilesindir :sm_cool: ne kadarlık evlisin?

İdrarda hemen belli olmuyo günün gecmesi lazım diyolar ama kanda hemen cıkıyo senin 2 gün gecmiş idrarda cıkar büyük ihtimalle yapsana kız :dance:

İdrarda hemen belli olmuyo günün gecmesi lazım diyolar ama kanda hemen cıkıyo senin 2 gün gecmiş idrarda cıkar büyük ihtimalle yapsana kız :dance:

cok korkuorum tek cizgi cıkıcak die yapamıorum o yüzden ya ve gebelik testimde yok simdi nekadar zor bisey beklemek

cok korkuorum tek cizgi cıkıcak die yapamıorum o yüzden ya ve gebelik testimde yok simdi nekadar zor bisey beklemek

O korkular hep var canım ama korkunun ecele faydası yok benimde bu ay günüm gecti bende 2 kere yaptım ama negatifi gördüm malesef :gitme: Ama herseyin vakti zamanı var canım Rabbim hayırlısını versin inş. O ol demeden olmuyo işte :umursamaz:

kızlarrrrrrrrrrr selammmm kimse yokmuuuu benmi göremiyorummm

ebrarrımm boncugumun duasını okudum kuzummm rabbim kabull etsinn inşallahhh

inşalllah flimii temiz çıksın arkasındanda hemen hamişşş kalsınn mübarekk kadir gecesi hürmetine peygamber efendimizzz hürmetineee inşallahh rabbbimm boncukk arkadaşımız içinn okudugumuzzayetl kürsi lerimizi kabull etsinnn boncukk arkadaşımızın muradını bebişini vesinn tez zamanda İNŞALLLAHHHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun...

senin nekadar gecti günün?

Hoşgeldin azracım ben burdayım

idrar testi adet geciktikten enaz 10 gün sonra belli oluyor umarım hamilesindir allah tüm bebek isteyen herkeze nasip etsin ben 9 aydır uğraşıyordum ilk zamanlarolmadı deyip ağlıyordum kafaya takıncada gecike biliyormuş uzun zaman önce kafaya takmayı bıraktım ve şuan iki aylık hamileyim kafaya fazla takmayın aklınıza getirmeyin gündelik yayaşamınıza bakın birde çocuk yapalım düşüncesiyle değilde eşinizle onu sevdiğiniz için birlikte olduğunuzu düşünün

haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun...

senin nekadar gecti günün?

Benim 3 gün gecti yaptım negatif sonra 1 hafta oldu tekrar yaptım negatif doktora gittim kanda baktı ondada cıkmadı yani bişey yokmus Ama bu gece itibariyle kahverengi lekelenmelerim basladı adet oluyorum sanırım hemde böylesi özel bi günde kuran okuyamıcam ama cok dua edicem inş. hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…