Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

offf kimsecikler yok... ebrarımı da kaçırmışım galiba... offff morellerim bozuldu yaaaa..... bende geçmişi okuyum bari....

mübarek kadir geceniz şimdiden kutlu olsun kuzularım bu aradada... bu akşam bol bol tövbe ve dua edelim... Yüce Rabbimin rahmet kapıları sonuna kadar açık olurmuş....

kuzumm hadi hayırlı olsun bak şansına iyi doktor da çıkmış hadi hayırlısı
kadir gecen mübarek olsun seninde

inşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder ramazan mübarek ay hepimizin yüzünü güldüürür..

amin cnm inşaallah inşaallah

derdam benimki bitti kuzum cuma yazmıştım ama görmedin sanırım.... tekrar hatırlayaım dedim.... duası bugün mü olacak????

ebrarım benim bitmişti... cuma günü yazmıştım aslında ama görmedin herhalde.... Allah kabul etsin....

ay takvimim oldu benimde çok mutluyum
çok saol derdam yardımların için
hayırlı sahurlar opuyorumnanaktan

bende senle sohbeti özledim derincim,sen yoğun,ben yoğun denk gelemedik bi türlü,kalpler bir olsun,en önemlisi bu.olumunekankayizsmile

senin hakkında kimse öyle düşünmüyodur,hiç endişelenme,düşünende bayramdan sonra tanır zaten.bayanssulusmile
galiba ceryandan oldu turkuazım,bu arada söyledim mi,çok tatlısın,yesmini gördüm.bayanssulusmile
alınganlık değil de,bazen önemli bişeyler yazıyolar,bizde cevp veriyoruz,geri dönüşü olmuyo,ona canım sıkılmıyo değil,neticede onlar geçmişi okumakla zaman kaybedemiyosa,ben neden cevap yazarken zaman kaybedim,öyle değil mi,okumayana yazmıyorum bende.
derinde ben gibi düşünüyo anladığım kadarıyla,burda herkez sanal olarak birbirine emek sarfediyo,canının sıkılmaması mümkün değpil.
aminnnnnnnnnn.
nanelişeker senin duan çok uzun diye alıntı yapomadım ama,onada canı gönülden amin diyorum canım.
kadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN
amin bersum,çok dua et,hamilelerin duası kabul olur.
seninde kadir gecen mübartek olsun seydam.
yok canımcım,sen uğraştırmadın,ben anlayamadım,aslında gayet açıkca yazıyomuş.opuyorumnanaktan
turkuazım konuşmuycanmı kuzum ben çıkıcam şimdi sen yine kızıcan bana çok geziyosun diyede bugün kociş evde dışarda yapıcaz iftarı sınrada nasipse camiye gidicez
bende kısdım,haberin olsun,hemende az önce çıkmışın yav,yetişemedim san.
tuğçecim pc ne geçmiş olsun dileklerimi ilet canım,virüsler kapmış,acaba ellerini yıkamadan yemek yediği için mi oldukaydirigubbakcemile3
ebrar gittin mi forumdan senden cevap bekliyorum lütfen

klomen işe yarayanlarda oluyo,yaramayanlarda,yumurtlama tedavisi için verilen bir ilaç,yumurtlama çoğu kişide oluşuyo.inş.sanada şifa olur.

slm mavi,slm tuğçe,turkuazda açıktı ama şimdi yok galiba,onada selam.
fazla kalamıcam,gidiyorum,gece görüşürüz inş.
herkezin kadir gecesi mübarek olsun tekrardan.

aminnnn ne güzel bir dua bu böyle....

kardelen ben göremedim resmi....

nerden gelmiş bilmiyorum virüs... girdiğim 3-5 site var zaten... bilmediğim kişilerden gelen mailleri hayattta açmam... virus koruma programının süresi de geçmiş galiba eşim öyle dedi... ben pek anlamıyorum o ayarlıyor bişeyler... unutmuş güncellemeyi heralde o arada girdi... bbütün dosyalarımız müzikler resimler herşey göçtü gitti... Allah'tan eşim onları flash belleğe yüklüyor... resimleri müzikleri....bir kaybımız olmadı pek.....

geçmiş olsun tuğçem,kaçtım ben.öptüm sizi.

kendim yazıp kendim okuyorum ayol.....mafoldumbenmafoldumben kimseler yok.... neyse ben de çıkayım bari... yine gelirim..... gideyim örgü neyin öreyim....:hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…