Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben de çok mutlu oluyorum... Burada böyle arkadaşlarım olduğunu bilmek bile çok güzel... Inanın walla internette değilken de aklımda oluyosunuz... Hep dua ediorum hepinize....

aynen yaa okadar güçlü bir bağki heran aklımızda yüreğimizde oluyoruz
çok şükür iyki bir aradayız
dertlerimiz sıkıntılarımız azalıyo

Allah senden de razı olsun canım.... hepimizden razı olsun inşallah....

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, aleyna84+, azraperi34, derdanur+, DerinSu+, ebrar_53+, haletrn, PRENSES47, sunay88, tugcal+, xaysex
ayşe,seninde kandilin mübarekj olsun,topicte görüyorıum seni ama hiç konuşmuyosun,neden.

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BONCUK arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

tamam ebrarım o bence uyumuştur kalkamamıştır yoksa gelirdi...gelince amin der boncukumda needek...
bende prensesimin duasını yapam bari sen duayı yolladıktan sonra.

CANI GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM
RABBİM BONCUĞUMA TEZ ZAMANDA
HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN :Saruboceq:

tüm kalbimden AMİNNNN.... Allah'ım sen oncuk arkadaşımıza tez vakitte miniğini cennet kokulunu gönder... onun evini bebesinin sesiyle şenlendir...Yuvasını mutluluğunu daim kıl....

aminn canım benim..inşallah boncugumun filmi temiz sorunsuz çıkacak ve ardından hamile kalacak ALLAHIN iziniyle...

Cabım benide ekle bu listeye 2 yıl benimde zemuszemus
Aminnnnnnnnnnnnn inşallah azram Rabbim gönlünün muradını versin canımm :Saruboceq:
Amin Derdam Allah razı olsun..
Aminnnn Kardelencim agzına saglık Rabbim razı olsun
HALEM hoşgeldin canım
KADİR GECEN MÜBAREK OLSUN
Saol canım hoşbulduk gecmişe bakıyodumda anca gördüm seninde kadir gecen mübarek olsun..

tüm kalbimden AMİNNNN.... Allah'ım sen boncuk arkadaşımıza tez vakitte miniğini cennet kokulunu gönder... onun evini bebesinin sesiyle şenlendir...Yuvasını mutluluğunu daim kıl....

öncekinde yanlış yazmışım bir yerde içim rahat etmedi....

yaa kızlar rabbim kişinin başkası için yaptığı duyı daha iyi kabul edermiş dilerim bizim dualrımızıda kabul eder

azram,gözlerimi yaşarttın canım yaaaa.:gitme:

Kızlar yeliz nerdeki acaba,niye gelmedi,özledim hatunu.

azram benim hiç curusum olmadı sen bana alcanmı saol balım

aminnnnn aminnnnn aminnnnnnnnnn rabbim kabul etsin inşallah
inşallah boncugumm flimin temiz çıkacak allahın izniyle rabbim tez zamanda bebişinide yollasınn canım aminnn canı yürektenn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnn Rabbim gönlünün muradını tez vakitte versin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…