ben de çok mutlu oluyorum... Burada böyle arkadaşlarım olduğunu bilmek bile çok güzel... Inanın walla internette değilken de aklımda oluyosunuz... Hep dua ediorum hepinize....
Derinim at bi mesaj napalım ya kızarsada
benim naçizane fikrim mesaj atmayın kız bence... eşi bişey derse diye diyorum... duasını yapalım hazır kalabalıkken... bir daha böyle kalabalık olmayabilir....ne dersiniz????
yaa kızlar rabbim kişinin başkası için yaptığı duyı daha iyi kabul edermiş dilerim bizim dualrımızıda kabul eder
yokk kuzummm küsmedimm ben sana alayımm bi curusuz curuzz seninn köprginn olsunnn kapında beklesinn kuzummm sen aglama kıyamam
bende çok duygulandım canımm yaşadıgımız şu ortam inanılmazz güzell bakarmısın canım hepimiz mübarek gecede birbirimiz için dualar ediyoruz
ve bu dualarıda öylesin deyill canıı yürekten aglayarakk ediyoruz canım
rabbimm kaç kişiyee nasipp ederr bunuu canımm düşün bak birbirimizi tanımıyoruz ama hepimizin arasında öyle bii bag varkii sankii çokk uzun yıllardırrr tanıyormuşuzz gibi
rabbimm bu kadar insanıı burda bu vesleyle buluşturduu canlarım bundada var bi hayırrr ne mutlu bana iyikii buraya girmişim iyiki sizlerii tanımışımmm iyiki burdayımm allahımm hepinizden razıı olsunn ne kadarr güzell bi şeyy yaa düşünsenize hatimlerine bizlerii almışlarrr bizler içinde niyet etmişler hepimiz aynı şeyi istiyoruz birbirimizn bebişleri olsun rabbimm verecekk inşallahh verecekk bu kadar güzel gönüllerii rabbim mukafatsız bırakmaz allahımm hepinizden razı olsun canlarımm
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BONCUK arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen BONCUK arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
YA RABBİ
Cabım benide ekle bu listeye 2 yıl benimde zemuszemusBEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
samyeli...........4 yıl
birsen..............2,5 yıl
bulut...............5 yıl
Aminnnnnnnnnnnnn inşallah azram Rabbim gönlünün muradını versin canımm :Saruboceq:
ALLAHIM;
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan
bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine
mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin
her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder.
Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her
birinin paha biçilemez bir değeri vardır. Sen
inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.
İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne
al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle.
ALLAHIM
OKUDUĞUMUZ YASİNİ ŞERİFLERİ HUZURU KATINDA KABUL EYLE YASİNLER HÜRMETİNE ŞU MÜBAREK GECELER HÜRMETİN KAPINA GELDİK GERİ ÇERVRME MEVLAM
AÇILAN ELLERİN ADINI ZİKREDEN DİLLERİN HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLARIN HÜRMETİNE BU GECEDE KABEDE EDİLEN DUKAR HÜRMETİNE
AZRAPERİ KARDEŞİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİP EYEL YARABBİM
AMİNNNNNNNNNN
Amin Derdam Allah razı olsun..allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
sunay
eş için;
buğlem
fethiye
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım
Aminnnn Kardelencim agzına saglık Rabbim razı olsun
ALLAHIM
KARDELEN ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI HATM-İ ŞERİFİN DUASI
ALEYNA ARKADAŞIMIZA
TUGÇE ARKADAŞIMIZA
UĞURBONCUĞU ARKADAŞIMIZA
KARDELEN ARKADAŞIMIZA
GAMZE ARKADAŞIMIZA
BULUT ARKADAŞIMIZA
BİRSEN ARKADAŞIMIZA
EBRAR ARKADAŞIMIZA
DERİNSU ARKADAŞIMIZA
NANELİŞEKER ARKADAŞIMIZA
PELİN ARKADAŞIMIZA
TURKUAZ ARKADAŞIMIZA
AYŞEN ARKADAŞIMIZA
PORTAKALSUYU ARKADAŞIMIZA
ZORX ARKADAŞIMIZA
HALE ARKADAŞIMIZA
MAVİŞ ARKADAŞIMIZA
LELOŞ ARKADAŞIMIZA
DİDEM ARKADAŞIMIZA
SEYDAM YELİZ ARKADAŞIMIZA
YELİZ ARKADAŞIMIZA
EZGİ ARKADAŞIMIZA
SAMYELİ ARKADAŞIMIZA
ASİ ARKADAŞIMIZA
KUBİ ARKADAŞIMIZA
AZRAPERİ ARKADAŞIMIZA
SUNAY ARKADAŞIMIZA
OKUNAN HATM-İ ŞERİFİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MEVLAM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE KAPINA GELDİK GERİ ÇEVİRME GÜZEL ALLAYIM İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZA KATINDAN GÜZEL BİR NESİL ARMAĞAN ET HUZURU KATINDA DUALARI KABUL OLANLAR HÜRMETİNE BİZLERE EVLAT HASRETİNİ YAŞATMA TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATALR NASİP ET SANA SINIDIK MEVLAM BİZLERE YARDIM ET
AMİNNNNNNNNN
Saol canım hoşbulduk gecmişe bakıyodumda anca gördüm seninde kadir gecen mübarek olsun..HALEM hoşgeldin canım
KADİR GECEN MÜBAREK OLSUN
YA RABBİ
yaa kızlar rabbim kişinin başkası için yaptığı duyı daha iyi kabul edermiş dilerim bizim dualrımızıda kabul eder
of ya aglıcam şimdi kıss klavyeyi göremiyom bugulandımm:gitme:canım benim..bende hep öyle düşünüyorum kaç kişiye nasip olur bu bilmem..allahım bizi burada buluşturan kişiden razı olsun..bu siteyi kuran kazen beyden rabbim bin kere razı olsun..evladını ona bagışlasın..iyiki bende buradayım..kaç yıl oldu kopamadım hiçkimseden...müthiş bi bag var gerçektende.
azram,gözlerimi yaşarttın canım yaaaa.:gitme:
Kızlar yeliz nerdeki acaba,niye gelmedi,özledim hatunu.
azram benim hiç curusum olmadı sen bana alcanmı saol balım
[ımg]http://www.nurunyolcusu.com/forum/smileys/default/bsm.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
katından hayırlı evlatlar ver
allahım sen boncuk arkadasımız için okuduğumuz ayetel kürsileri filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .senin herşeye gücün yeter
amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
[ımg]http://www.nurunyolcusu.com/forum/smileys/default/icon54.gif[/ımg]
YA RABBİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?