Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bana hafız bir abla öyle demişti... dua yerine geçen ayet okuyamassın ama dua okuyailirsin... diye biliyorum ben....

dua yerine geçen ayeti besmeleyle okuyamassın,mesela rabbena atina ayet,ama dua ayeti,besmelesiz okursan dua olur,besmele ile okuyamassın.

azram bana küsmedin dimi benim curusumda yok zaten bak küsme ağlarım ben tamam

yokk kuzummm küsmedimm ben sana alayımm bi curusuz curuzz seninn köprginn olsunnn kapında beklesinn kuzummm sen aglama kıyamam

yaa inanılmaz duygulandım yaa mafoldumbenmafoldumben

bende çok duygulandım canımm yaşadıgımız şu ortam inanılmazz güzell bakarmısın canım hepimiz mübarek gecede birbirimiz için dualar ediyoruz

ve bu dualarıda öylesin deyill canıı yürekten aglayarakk ediyoruz canım

rabbimm kaç kişiyee nasipp ederr bunuu canımm düşün bak birbirimizi tanımıyoruz ama hepimizin arasında öyle bii bag varkii sankii çokk uzun yıllardırrr tanıyormuşuzz gibi

rabbimm bu kadar insanıı burda bu vesleyle buluşturduu canlarım bundada var bi hayırrr ne mutlu bana iyikii buraya girmişim iyiki sizlerii tanımışımmm iyiki burdayımm allahımm hepinizden razıı olsunn ne kadarr güzell bi şeyy yaa düşünsenize hatimlerine bizlerii almışlarrr bizler içinde niyet etmişler hepimiz aynı şeyi istiyoruz birbirimizn bebişleri olsun rabbimm verecekk inşallahh verecekk bu kadar güzel gönüllerii rabbim mukafatsız bırakmaz allahımm hepinizden razı olsun canlarımm

ebrarım şimdi gördüm canım yazını..napsak ki bende bilemedim.uyuyakaldı zaar:)
atayım mesaj be bişey olmaz heralde..eşi kızmasın bide amaninnnn rahatsız etmeyek.

O xamn kardelen bize müjdeyi haber veremiycen neyse sen bi yolunu bulursun bize haber verirsin canı

kız okuıdunmu mesajımı sen ne diyosun okursam günah olurmu
kendim öğrenebilsem,bi şekilde haber uçururuım size3de,malesef annemler fındıkta,yani şu an köydeler,orda test nasıl yaptırcamda öğrencem.
KARDELOŞUM ,DERDAM ALLAHIM niyetlerinizi ve hatimlerinizi kabul etsin
çok saolun canlarım

amin canım,sende sağol
kızlar o dua nın manası
ALLAHIM,SEN AFFEDİCİSİN,AFFI SEVERSİN,BENİDE AFFET.
yani tesbih.

AZRAM GERÇEKTENDE YAA
NEKADAR İÇTEN DUALAR EDİLİYO ÇOK MUTLUYUM İYKİ HEPİNİZİ TANIMIŞIM
TOPİĞİMİZE MAŞALLAH BAREKALLAH
HEPİNİZİ BENDE ÇOK SEVİYORUM CANLARIM olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ebrarım şimdi gördüm canım yazını..napsak ki bende bilemedim.uyuyakaldı zaar:)
atayım mesaj be bişey olmaz heralde..eşi kızmasın bide amaninnnn rahatsız etmeyek.

benim naçizane fikrim mesaj atmayın kız bence... eşi bişey derse diye diyorum... duasını yapalım hazır kalabalıkken... bir daha böyle kalabalık olmayabilir....ne dersiniz????

o zaman besmelesiz dua ayeti okunabiliyormu... hmmm ben bilmiyodum onu bak...saol canım Allah razı olsun.....

haber ve hüküm bildiren ayetler okunmaz ama ,şimdi bi karışıklığa sebep olmayalım da,yani ben kendi adıma olmayım,iyi bilmek,iyi ayırmak lazım.

of ya aglıcam şimdi kıss klavyeyi göremiyom bugulandımm:gitme:canım benim..bende hep öyle düşünüyorum kaç kişiye nasip olur bu bilmem..Allahım bizi burada buluşturan kişiden razı olsun..bu siteyi kuran kazen beyden rabbim bin kere razı olsun..evladını ona bagışlasın..iyiki bende buradayım..kaç yıl oldu kopamadım hiçkimseden...müthiş bi bag var gerçektende.

KARDELOŞ okey canım saol bilgilendirdiğin için
buarada yukarlarda yazmıştınki topiğimiz tabiki hepimizin topiği ben açsamda hiç birşey farketmiyo tatlım olumunekankayizsmile

ben de çok mutlu oluyorum... burada böyle arkadaşlarım olduğunu bilmek bile çok güzel... inanın walla internette değilken de aklımda oluyosunuz... hep dua ediorum hepinize....

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN CANOMMMMmafoldumbenmafoldumben

yaa kızlar rabbim kişinin başkası için yaptığı duyı daha iyi kabul edermiş dilerim bizim dualrımızıda kabul eder

azram,gözlerimi yaşarttın canım yaaaa.:gitme:

kızlar yeliz nerdeki acaba,niye gelmedi,özledim hatunu.

doğru diyon kardelenim iyi ayarlamak lazım gerçekten.... aleynanın yazdığı zaten ayet değil... okuyabilir dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…