kardelenim inşallah çifte bayram yaşarsın canım yaaa.....:Saruboceq:
evet canım anlaştık..benim içimi bişey kemirirse mutlaka açıklıga kavusturmam gerekiyo..herneyse konu geçti...bu topicte herkes iyi canım benim..öyle olmasa nasıl anlaşırız dimiŞenizaminnnn......
dua çok güzeldi kardelenim senin de ağzına sağlık hakkını helal et... Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım.... Rabbim burdaki arkadaşlığı daim etsin inşallah....
ben de.....:çok üzgünüm:
yaaa ben de gündüz okudum... ama anlaştınız zaten... üzülme sevtun çok iyi kız... yanlış anlaşılma olmuş aranızda.... gözden kaçmış... olabiliyor maalesef bazen hele ki kalabalık olunca... birbirimizi mazur görücez artık....
derinim öp beni kuzum ağlıycam yaaaa çok güzel oldu bugece
hep böyle oluruz inşallah
tuğçem demi yaa negüzel bir dua gecesi oldu
tam KADİR GECESİNE layık birşekilde
mevlam duyar sesimizi inşallah
içimizde duaları makbul bikişi varsa inanıyorumki kabul olcak dualarımız
Müminlerin annesi Hz. Aişe (r.a.) şöyle anlatıyor:
Hz. Peygamber’e dedim ki: “Ey Allah’ın Rasûlü! Kadir gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?”
Râsulullah (s.a.s.): “Allahümme inneke afüvvün tühıbbü’l-afve fa’fü annî: Allah’ım sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet.” diye dua et, buyurdu. (Tirmizî, Deâvât, 85)
KIZLAR ŞİMDİ BEN HASTAYKEN BU DUAI OKYABİLRMİYİM ACABA ARANIZ DA BİLEN VARMI BU GECE BU DUAYI OKUMAK COK SEVAPTIR
amin bütün kalbimle amin diyorum RABBİM dualarımızı kabul eder İNŞALLAH
COK SAGOL CANIM KARDELEN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BİZLERİ UNUTMAMIŞSIN
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn rabbimm kabull etsinn
rabbimm gönlünüz kadarr güzell evlatlarr nasip etsin inşallahh arkadaşım hatiminde bizlerede yer verdigin içinn allah razı olsun agzına yüregine gözlerine saglıkk rabbimm tez zamanda güldürseün seni inşallah kuzumm
Müminlerin annesi Hz. Aişe (r.a.) şöyle anlatıyor:
Hz. Peygamber’e dedim ki: “Ey Allah’ın Rasûlü! Kadir gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?”
Râsulullah (s.a.s.): “Allahümme inneke afüvvün tühıbbü’l-afve fa’fü annî: Allah’ım sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet.” diye dua et, buyurdu. (Tirmizî, Deâvât, 85)
KIZLAR ŞİMDİ BEN HASTAYKEN BU DUAI OKYABİLRMİYİM ACABA ARANIZ DA BİLEN VARMI BU GECE BU DUAYI OKUMAK COK SEVAPTIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?