Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

benim çok fena ağrım var dayanamıyorum sanki kasıklarım yırtılacak yaa
işten de izin alamıyorum of offf

kuzumm bana da çıktı kırmızılarr napalımm yapacak bişeyimiz yokk suç bizdemii yeşil kart vardıda bizmi çıkarttıramadıkk demii kuzumm

herşeyin hayırlısı be kuzumm rabbimm büyükk vardr bildigi kuzumm

iyi bayramlar kuzum
aminnn canım seninde bayramını kutlu olsun rabbim bebişini kucana almayı nasip etsin
bayramınız kutlu olsun kızlarrr inşallah sağlıkla çocuklarımızla daha nice bayramlar geçiririzzzopuyorumnanaktan
amin inşallah iyi bayramlar canım
azracım sendemi oldun kuzuu
kızlar toptan slm dedim ama bersum,azram.derdam bulutcum tekrar selamlar
evet turkuazımm banada gösterdi kırımızı kartı yapcak bişey yokk bidahaki maça bakacaz

benim çok fena ağrım var dayanamıyorum sanki kasıklarım yırtılacak yaa
işten de izin alamıyorum of offf
geçmiş olsun kuzum sıcak tut kendini cnım şimdiden hayırlı bayramlar az sonraeşim gelecek ama ara ara bakarım gene
hoş geldin derdanur şükür kavuşturana be karnım agrıyoo ne yapayım geçsin bir akıl verin canlarımmafoldumben

şekerli su iç ku<zu mercimekte severr hemm hayırlı bayramlar sanada kuzum mercimegin ve ailenle

sağol canım,hayırlı bayramlar sana da...
sevtun as canım dedim ama gitmişsin
turkuazım karnın neden ağrıyo canım

hasta oldum ya cnm ondan sanırım ama normalde ben bu kadr çekmezdim adet sancısı

sağol canım,hayırlı bayramlar sana da...

hasta oldum ya cnm ondan sanırım ama normalde ben bu kadr çekmezdim adet sancısı

üşütmüşündür kuzum benda daha şu saate kadar agrı yok tamamen sökülmmedi inşalah agrısız olurum benim kötü oluyo adet sancım ya

demek sende kırımı kartı yedin güzelim napalım kuzumm olsunn bu ay çıktı diye bidahaki ay da kırmızı çıkacak diye bişeymii varr bakarsın bidahaki aya kalmışız hamile kuzumm allah büyükk

hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim

aminn canım hakkımızda hayırlısı diye bugunlere kadr geldik:)
bakalım ne zman hayırlı olacak bizim için... edilen dualar hürmetine gecikmez inşaallah daha fazla...

ARİFENİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM

sonunda düzelmiş kk
ay kafayı yiycektik nerdeyse
hepiniz iyisinizdir inşallah
herkes kırmızıları yemiş malesef
KARDELENİM üzülme canım vardır bir hikmeti diyelim okuyunca moralim çok bozuldu ama takdir elden bişey gelmiyo .hiç uğraştırmadan gelicek annesi sen merak etme
TURKUAZIM geçmiş olsun balım demek sende niye okadar ağın varki hayır olsun canım .özledim buarada
BERSUM sen nasılsın canom özledim yaa minişde iyi inşallah çok öptüm senide
BULUTCUM üzülme bitanem sağlık olsun seni çok iyi anlıyorum çok zor ama enazından sevdiklerimiz yanımızda .bende dışarı çıkıp bebek mağazalarını gördümmü fena oluyorum off off..
SEVTUNCUM senin arkadaşında çok fenaymış yaa dencek lafmı Allah akıl fikir versin .buarada güle güle git gel tatlım
AZRAM sendemi yaa ne oldu bize toptan kırmızı kartı yedik .sağlık olsun kuzum
DERDAM kolay gelsin balım arifede ne misafiri kız zor olucak senin için

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen KARDELEN arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

KARDELEN için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN....................30bitti
AZRA......................30BİTTİ
TUĞÇE....................30bitti
MAVİŞ.....................30bitti
SEVTUN...................23bitti
NANELİŞEKER.........20bitti
YELİZ.......................30bitti
DERDA.....................20bitti
EBRAR.....................20bitti
AYŞEN.....................20bitti
BULUT......................20bitti
BİRSEN....................20bitti
TURKUAZ.................20bitti
KIZLAR biz haber alamadığımız için okumuyan arkadaşlarınkini
okuduk bu liste tamamdır duasına amin dersiniz .

bilmiyorum ki abla,ben de özledim valla

Aminnn amiiinn Allah'ım ne olur bu sefer kabul et dualarımızı ne olurr yaaa

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30
DERDA.............30
ALEYNA............30
KARDELEN........30
TUĞÇE...............30
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30

OKUMAK İSTEYEN BANA BİLDİRSİN
pazar akşamı duası var

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30
DERDA.............30
ALEYNA............30
KARDELEN........30
TUĞÇE...............30
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30
OKUMAK İSTEYEN BANA BİLDİRSİN
pazar akşamı duası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…