kzılar mrb nasılsınız, busabah doktora gittim. çok şükür kist yok. bugün puregon iğnelere başlıyorum tekrar ve aşılama yapılacak. eşimin sperm testinde sperm sayısı iyi ama şekil bozukluğu başlamış ve hareketliliği azalmaya başlamış dedi. eniyisi biz aşılamayı deniyelim dedi. iğneler pahalı klomenle aşılama yapalım dedi, ben elimde iğne olduğunu söyleyince tamam iğneyle başlayalım dedi.aşılamada çok canı yanıyor mu ?
Samyeli seni unuttum kız yeni tedavinde hayırlı olsun canım
canımmm ınsallhhh guzell haberler verırsın bızee hyırlı olsun tedavınn ınsallhhh bebegınnn gelırrr canımm daha fazla bekletmez guzel annesını...
slm ezgim nasılsın
bugün saat 4 de ilk iğnemi vurdum. rabbim hepimize nasip eder inşallah...
canım nasılsın tedavin hayırlı olsun inşallah busefer bebişin sağlıkla gelirkzılar mrb nasılsınız, busabah doktora gittim. çok şükür kist yok. bugün puregon iğnelere başlıyorum tekrar ve aşılama yapılacak. eşimin sperm testinde sperm sayısı iyi ama şekil bozukluğu başlamış ve hareketliliği azalmaya başlamış dedi. eniyisi biz aşılamayı deniyelim dedi. iğneler pahalı klomenle aşılama yapalım dedi, ben elimde iğne olduğunu söyleyince tamam iğneyle başlayalım dedi.aşılamada çok canı yanıyor mu ?
canım sanada hayırlı bayramlarbayramınız mübarek olsun canlarımm
rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
kucağımızda bebeklerimizle büyük bir aile olarak karşılarırız inşallah seneye ramazanı hayırlısıyla
ebrarım ben azramın duasını okudum canım allah kabul etsin
pazar günü yetişemezsem şimdiden aminnnn diyorum
inşallah canım bugün çok dua etmek gerekherkese selammmmmmm bu güzel arefe gününde EABBİM dualarımızı kabul eder İNŞALLAH
ezgim nasılsın canım eklerim tabikibzımde 1yıl kızlarrr ekleyınnnn benıdeeeeeeee ınsallh en kısa zamnda olurr hepımızın bebişlerııı yaaaa
tatlım hayırlı bayramlar demek butarafa geliyosunkızlar bayram boyunca gelemezsem şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bende bayramdan sonra Allah kısmet ederse istanbula gidecem hepinize iyigeceler
huuu kımse yokmuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?