Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yılOKUNDU
boncuk..........1,5 yıl OKUNDU
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
samyeli...........4 yıl
birsen..............2,5 yıl
bulut...............5 yıl
hale................2 yıl
yeliz...............2 yıl
maviş..............6 ay

tutişim ben temizlik yapıcam daha sonra görüşürüz olurmu çok öptüm bitanem
ALLAHA emanetsin olumunekankayizsmile

kzılar mrb nasılsınız, busabah doktora gittim. çok şükür kist yok. bugün puregon iğnelere başlıyorum tekrar ve aşılama yapılacak. eşimin sperm testinde sperm sayısı iyi ama şekil bozukluğu başlamış ve hareketliliği azalmaya başlamış dedi. eniyisi biz aşılamayı deniyelim dedi. iğneler pahalı klomenle aşılama yapalım dedi, ben elimde iğne olduğunu söyleyince tamam iğneyle başlayalım dedi.aşılamada çok canı yanıyor mu ?

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen KARDELEN arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminn

samyelim hayırlı olsun canım,inş bu tedaviyle birlkte meleğin gelir canım

bayramınız mübarek olsun canlarımm
rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
kucağımızda bebeklerimizle büyük bir aile olarak karşılarırız inşallah seneye ramazanı hayırlısıyla

ebrarım ben azramın duasını okudum canım allah kabul etsin

pazar günü yetişemezsem şimdiden aminnnn diyorum

Bulutcum üzüldüm bacım inşallah bu ay gelir küçük minişin cokta kafaya takma sonra olan bize oluyo kimseye bişe oldugu yok canım rabbim beterinden korusun başka bişe diyemiyorum rabbim bize yardım etsin tez zamnda bizi sevindirsin bebeklerimizle

Kardelen kız senin kesin olucak diye baktık ama olsun bundada bi hayır var inşallah bu aya gelir küçük minişin

sende cok takma üzülme tatam gerci sanki ben kendime yapabiliyorumda

neyse sen üzülme bacım gezmene bak güle güle git güle güle gel inşallah

Sevtun bacım yine yazılarını gözlerim dolu dolu okudum

arkadaşın kötü niyete dememiştir ama bizler cok alınıyoz benden biri kucagımdaki cocugu istese bile ben alınıyom

artık iyice yedim kafayı a

artık kimsenin bebeyini sevmiyorum nazar ettin derler diye yüzüme demezler ama arkamdan derler diye korkuyorum

boşver sen sevindin inşallah bizlerde seviniriz canım bize dua et

Turkuaz canım sen burdasın ama altta gözükmüyosun sende hasta olmuşsun inşallah bu aya olmassında gelir küçük minişin inşallah bende olmam beraber veririz müjdeyi inşallah

sende takma kafaya cok sonra bize oluyo olan

karın agrısıda kötütür biz üşütmeden diye bilirdik ama dr adet sancısı cok oldugunda yumurtanın kaliteli olucagını söylemişti bu ayı iyi deyerlendir canım

Başka kimi unuttum acba

neyse herkese selam ediyorum şimdiden herkesin bayramını kutluyorum rabbim bu mübarek günler hürmetine bizleri sevindirir inşallah en kısa zamnn da

cok işim var her yer bi yerde gidim işlerimi yapıyım

kızlar bugün cok dua edin dedi hoca cünkü mübarek gecelerden biri dedi

bugünü iyi deyerlendirin canlarımmmmmmmmmmmmmmm

herkese selammmmmmm bu güzel arefe gününde EABBİM dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

amin cnm inşaalah

aa hiç bilmiyordum iyi oldu cnm söylediğin,bu ay değerlendirelim bakalım
amiinnn cnm inşşaallaahhh ya ben artık kıskanmaya başladım hemen hamile kalanları :kedi:
hepinize hayırlı bayramlar,inşaallah seneye bayramda bebişlerimizle gireriz kızlar...
Allah'a emanet olun...

bzımde 1yıl kızlarrr ekleyınnnn benıdeeeeeeee ınsallh en kısa zamnda olurr hepımızın bebişlerııı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…