Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

naber derinsucum dediklerine katılıyorum bu arada herkezin şeker bayramı mubarel olsun canlarım iyi akşamlara.s.

sagol canım iyiyim sen nasılsın...anneannemden geldik şimdi..attık kendimizi eve..tüm gün annemdeydim gelen giden oldu..amcaları dolaştık anneanneme gittik geldik..yarın akşam da köye gidicezboshayallersmile
sen naptın kuzuopuyorumnanaktan

bende kaynanama gittim arife günü kaldım ögleden sonra ablama gittim ogluşumu sevmeye canım erkek kardeşimde geldi oraya bugün onun dogum günüydü hem onu kutladım hem oglumu sevdim yeni geldim anlıcagın arabalar çok yordu mercimege duş aldırıyım yatıcam yarın bol bol konuşuruz canım inan gözümü açamıyorum yorgunluktan AEO canım bay mercimek bayramını kutluyo haberin oldun bugün dedesi her bayram gibi haşlık verdi 50 tl dedi bu sefer 30 tl senin 20 tl mercimegin haberin oldun dedi:roflol::roflol: mercimegin babasıda 50 tl verdi kız bugün bizim mercimek çok ballıydı he :icecream::icecream: allah başımdan eksik etmesin sevenlerimi ben biraz mercimegi yatırıyım kalkabilirsem gelirim gece muhabbete

ohh ne güzel dolu dolu birgün geçirmişsin tatlım..Allahım o ogluşuda size bagışlasın çok tatlıdır o şimdi
demek mercimek şimdiden kaptı harçlıklarıı yerim ben onu:)))dogdugunda köşeyi döndünüz demektir..bugün kardeşimin bebesine veren verene dedim köşe oldu tuniş:roflol:iyi günlerinde harcayın annesiii..
tamam cnm git dinlen sen.gece görüşürüz inşallah öptümŞeniz

selam canlarım ben geldim diycem kimsecikler yok
ay yaprak dökümü yaşıyoruz bayram kopardı bizi
olsun hayırlısıyla bayram bitince yine muhabbete devam azcık dinlenmek iyidir

iyi bayramlar canlarımmmmm

şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle ......

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
canım sanada iyi bayramlar herşey dilediğince olsun opuyorumnanaktan

herkesein bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
canım seninde bayramın mübarek olsun
naber datlum?
ay pelinim çok merak ettik bizde iyi olmana sevindim ama netin kapanmasına üzüldüm
arada uğra haber ver canım çok öptüm seni opuyorumnanaktan
bayramınız mübarek olsun canlarım
mavişim sanada hayırlı bayramlar
iyisin inşallah opuyorumnanaktan
Hepinizin Bayramı mübarek olsun arkadaşlar. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüzce olsun. İyi bayramlar geçirmeniz dileğimle.opuyorumnanaktan
gülşahım seninde bayramın mübarek olsun
herşey güzel gönlünce olsun opuyorumnanaktan
canım hayırlı bayramlar olsun göbüşün bebişle dolsun kaydirigubbakcemile3
seviyom ulen seni kaydirigubbakcemile3
nabersin kuzum?
tutişim bayramın mübarek olsun herşey güzel gönlünce olsun
bayram boyunca çalışmıycaksın heralde ALLAH kolaylık versin canım opuyorumnanaktan
slm canalrım hepinize güzel bir bayram diliyorum bizde gezmeden geldik şimdi annem gidicez
derdam hayırlı bayramlar RABBİM dilediğini istediğini versin inşallah opuyorumnanaktan
annendesin galiba çok selam ellerinden öpüyorum bayramını kutluyorum canım
hepinizin bayramını kutlar daha nice bayramlara tüm sevdiklerimizle olmayı nasip eder rabbim inşallah...bizlerde yanımızda eşimiz ellerimizde çocuklarımızla geçiririz bayramları inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnn canım seninde bayramın mübarek olsun
inşallah seneye bebişlerimizde olur yanımızda opuyorumnanaktan

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20
23 EKSİĞİMİZ VAR
OKUMAK İSTEYEN BANA BİLDİRSİN
pazar akşamı duası var

geldim canım benim..ben saatlerdir çevrimiçiyim ama sürekli basında degildim..baktım arada gelen oldu mu diye...hoşgeldin bitanem...
bu arada bende seni sefiyom canımmmmmŞeniz

mrb kızlar,, anca geldik eve. ebrarcım amcayı merak etmişsin sağol, amca ameliyat oldu, çıktı hastaneden. platin takmışlar koluna. izmire memleketine gitmiş canım...
sizler nasılsınız kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…