naber derinsucum dediklerine katılıyorum bu arada herkezin şeker bayramı mubarel olsun canlarım iyi akşamlara.s.
sagol canım iyiyim sen nasılsın...anneannemden geldik şimdi..attık kendimizi eve..tüm gün annemdeydim gelen giden oldu..amcaları dolaştık anneanneme gittik geldik..yarın akşam da köye gidicezboshayallersmile
sen naptın kuzuopuyorumnanaktan
bende kaynanama gittim arife günü kaldım ögleden sonra ablama gittim ogluşumu sevmeye canım erkek kardeşimde geldi oraya bugün onun dogum günüydü hem onu kutladım hem oglumu sevdim yeni geldim anlıcagın arabalar çok yordu mercimege duş aldırıyım yatıcam yarın bol bol konuşuruz canım inan gözümü açamıyorum yorgunluktan AEO canım bay mercimek bayramını kutluyo haberin oldun bugün dedesi her bayram gibi haşlık verdi 50 tl dedi bu sefer 30 tl senin 20 tl mercimegin haberin oldun dedi:roflol::roflol: mercimegin babasıda 50 tl verdi kız bugün bizim mercimek çok ballıydı he :icecream::icecream: allah başımdan eksik etmesin sevenlerimi ben biraz mercimegi yatırıyım kalkabilirsem gelirim gece muhabbete
canım sanada iyi bayramlar herşey dilediğince olsun opuyorumnanaktaniyi bayramlar canlarımmmmm
şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle ......
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
canım seninde bayramın mübarek olsun
herkesein bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ay pelinim çok merak ettik bizde iyi olmana sevindim ama netin kapanmasına üzüldümBayramınız kutlu olsun kızlar uzun zamandır gıremıyodum hepınızı cok ozledım...evdekı ınternetı kapattırdık telefondan yazıyorum... insallah seneye bebıslerımızle kutlarız bayramı...ebrarım derınım derdam aleynam kardelenım ugurboncugum ısmını sayamadıgım butun kızlar hepınızı kocaman opuyorum...sızlerı cok sevıyorum iyikı varsınız...
mavişim sanada hayırlı bayramlarbayramınız mübarek olsun canlarım
gülşahım seninde bayramın mübarek olsunHepinizin Bayramı mübarek olsun arkadaşlar. Sizleri çok seviyorum. Her şey gönlünüzce olsun. İyi bayramlar geçirmeniz dileğimle.opuyorumnanaktan
canım hayırlı bayramlar olsun göbüşün bebişle dolsun kaydirigubbakcemile3canım yaa çok duygulandırdın beni( lütfen üzülmee..biliyorum ne desem boş...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...:çok üzgünüm:hayırlı bayramlar bulutcum...
ay inanmıyorum yaa...arkadasa gel..ne patavatsızmışş.inanki okuyunca sanki o lafı bana demiş gibi geldi..tövbe Allahım ..sende neler geçirdin gördün kimbilir setunum yaa...meleginle ve eşinle birlikte nice güel bayramlara inşallah tatlım öptüm çok çokŞeniz
degişir anam degişirrrr bunlarr..bende düşünüyom acaba kaldıgımda nasıl olacak benimkiler diye..Allah herşeyin hayırlısını versin...yegenler de çok özleniyo gerçekten bee..Allah sabır versin..benimkiler yakın oldugu halde burnumda tütüyolar hep.
deme yaaa( napalım bu ay da kısmet degilmiş kardeloşum sıkma canını arkadasım yakında olacak inşallahh ben inanıyorumŞeniziyi bayramlar canım benim.
bersuşşş datlummmmŞeniznice güzel bayramlara sevdiklerinle birlikte canımmmm çok öptüm seni kuşumŞeniz
tatlım sagol..seninde bayramın kutlu olsun..nerelerdesin kıss sen..öptüm seniŞeniz
bi tane daha kırmızı kart haberiboshayallersmilesıkma canını azramm..dualarımızla inşallah bu ay gelecektir melegin..:Saruboceq:Şeniz
turkuazım canımŞenizsende nolur üzülmee..ay biliyorum böyle üzülme üzülme deyince insan dahada üzülüyo dimi( o yüzden bişey demekte istemiyorum aslında..hakkımızda hayırlısı herşeyin inşallah canım..hayırlı bayramlar..
he bu arada turkuazım,geçen yazdıgını okudum cano,bana genelde yazmıyon demişin yaa...onun açıklamasını yapmıştım kuşum sevtuna yazarken..dedim ya çok oturamıyom herkese alıntı yapamıyorum eskisi gibi diye..kusuruma bakma tatlım..
aminnnn..inşallah kardelenim kavusacak minigine yakında...amin yarabbim..:Saruboceq:
canım gözünaydın kistin gitmiş sevindim..şimdi aşılama olcak hee..kız aşılama acılı bir durum degil bildigim kadarıyla..inşallah hayırlısı olurr canım yaaa..emegin boşa çıkmasınn inşallah.amin.hayırşlı bayramlar gülüm.Şeniz
yelizimm canım seninde bayramın mübarek olsun canım...iyi misin tatlım öptüm seni de nanaktan çok çokkŞeniz
ezgim nerelerdesin yaff sanada hayırlı bayramlar kuzu..Şeniz
seninde bayramın kutlu olsun birsencim...istanbula gelicen demek ne güzel:)
aminnn canım..inşallahhh...hayırlı bayramlar derdammmmŞeniz
ALLAHIM en fazla 9 ay sonra kendi bebegine dolu dolu gönlünce alışveriş yapmanı nasip etsin..ay tüylerim kalktı yazarken yaaa...amin yarabbim..öptüm canım benim hayırlı bayramlar azramŞeniz
aminn canım arkadasımmmŞenizinşallahhh en yakın zamanda müjdeni sende vereceksin bitanem hayırlı bayramlarŞeniz
aminn canım ne güzel bi dua böyle...
hayırlı bayramlar nanelim:)Şeniz
delüşşş seninde bayramın kutlu olsunŞenizöptüm aleynammmmopuyorumnanaktan
ah yaaa özledik kuzu bizde diyoruz noldu pelinime..niye kapattrıdını ki..neyse vardır bi bildiginiz..öptüm seni canım glemeye çalış arada...iyi bayramlar...
seninde bayramın kutlu olsun sinemcimŞeniz
mavişşş seninde canımm...öpüyorumŞeniz
kızlarr selammmopuyorumnanaktanHERKESE HAYIRLI,SAGLIKLI NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...DİLERİM KURBAN BAYRAMINDA HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYE DOLAŞIRIZ ORTALIKLARDA...ÇOK İÇTEN DİLİYORUM İNANIN.HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK ÖPÜYORUM BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...
dün gece çok geç geldim işte..soyundum dökündüm pc açmaya bile halim yoktu uyudum kaldım..şimdide işlerle ugraşıyom..kociş işe gitti bugün çalışıcak..bende birazdan bi duş alıp anneme gidicem...görüşmek üzere kızlarr...
tutişim bayramın mübarek olsun herşey güzel gönlünce olsunselam kızlar,tek tek alıntı yapamıyorum işteyim şuan ve yoğun biraz bayramınızı kutlamak istedim
Hepinizin bayramı mübarek olsun,Allah'ın izniyle Kurban bayramı'nda hamiş oluruzda bebişlerimizden falan bahsederiz :)
Allah'a emanet olun...
Bu arada derinim tatlım ben saka yaptım alınma sakın,ben seni biliyorum
canım :) Şeniz
derdam hayırlı bayramlar RABBİM dilediğini istediğini versin inşallah opuyorumnanaktanslm canalrım hepinize güzel bir bayram diliyorum bizde gezmeden geldik şimdi annem gidicez
hepinizin bayramını kutlar daha nice bayramlara tüm sevdiklerimizle olmayı nasip eder rabbim inşallah...bizlerde yanımızda eşimiz ellerimizde çocuklarımızla geçiririz bayramları inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
naber derinsucum dediklerine katılıyorum bu arada herkezin şeker bayramı mubarel olsun canlarım iyi akşamlara.s.
BONCUK YOK YA merak ettim onu iyidir inşallah hiç uğramamış :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?