Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

DERİNİM BENDE DEDİM HEMEN NEREYE KAYBOLDU
NASILSIN NASIL GEÇTİ GÜNÜN ?
BENİM ÇOK YORUCU VE SIKICI GEÇTİ :kedi:

mrb kızlar,, anca geldik eve. ebrarcım amcayı merak etmişsin sağol, amca ameliyat oldu, çıktı hastaneden. platin takmışlar koluna. izmire memleketine gitmiş canım...
sizler nasılsınız kızlar...
SELAM CANIM
AY HADİ GÖZÜNÜZAYDIN ÇOK SEVİNDİM
BİZDEDE AYNI BAYRAM YORGUNLUĞU VAR CANIM
evet bende merak ettim valla bugün mesaj attım..sonrada düşündüm niye topice gelmedi hiç diye..umarım iyidir kuzum.

EVET YA BENDE MESAJ ATTIM DÖNMEDİ GERİ kafamçokkarıştı

DERİNİM BENDE DEDİM HEMEN NEREYE KAYBOLDU
NASILSIN NASIL GEÇTİ GÜNÜN ?
BENİM ÇOK YORUCU VE SIKICI GEÇTİ :kedi:

iyiyim canım benim..günüm de fena degildi.10 gibi kalktım korayı işe ugurladım..sonra işlerimi yaptım giyindim anneme gittim..ordaydım 7 ye kadar..7 de koray geldi aldı amcamları dolaştık anneanneme gittik.9 da eve geldik işte..öyle takılıyoz yorgun yorgun..

hayırdır canım..ee tabi yoruldun gez oraya buraya dimiboshayallersmile

bacaklarım nasıl ağrıdı,,,
hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar.. nasıl geçiyor bayram?
niye kıs çok mu gezdin:))seninde bayramın mübarek olsun samyelim.opuyorumnanaktan
kızlar içinizde aşılama yaptıran var mı? çok canın yanıyor mu? çok merak ediyorum nekadarlık bi süreç?

ben hiç yaptırmadım canım ama acımadıgını biliyorum en azından.

Samyelim seninde bayramın mübarek olsun
ya ben aşılama değilde tüp yaptırdım zaten aynı işlem yapılıyo
aşılamada sperm veriyolar kataterle tüpdede embriyo
benim hiç canım yanmadı tatlım korkulcak bişey yok
inşallah busefer hayırlı olur

DERİNİM İYİ YAPMIŞSINIZ KUZUM ANNECİĞİN FİLAN İYİLERMİ ?
YA HERZAMANKİ MEVZULAR BEBEK FİLAN İŞTE BUGÜN REST ÇEKTİM NERDEYSE KOCİŞİN AİLESİNE GİTMEMEYE mafoldumben

niye kıs çok mu gezdin:))seninde bayramın mübarek olsun samyelim.opuyorumnanaktan

ben hiç yaptırmadım canım ama acımadıgını biliyorum en azından.

ayy evet yaa çok gezdik, yarında gezecez galiba. ama cumartesi ve pazar evde yatacam valla...2 gün de kendimize ayıralım dimi ama,, buarada pazar sabahı doktor bizi çağırdı yumurtaya bakacakmış.. bakalım ne diyecek?

CANOM NERDE YAA ŞİŞLİYİ HİÇ BİLMEM VALLA
KEŞKE ÖYLE BİŞEY OLSA SARILIP BAYRAMLAŞSAK olumunekankayizsmile

YA HERZAMANKİ MEVZULAR BEBEK FİLAN İŞTE BUGÜN REST ÇEKTİM NERDEYSE KOCİŞİN AİLESİNE GİTMEMEYE mafoldumben

ay allahım yaa,, niye bu bayramda bu konuyu açıyorlar,, ayy allahım ifrit oluyorum şöyle soranlara. bi yaşlı teyzemizde bana boş musun sema dedi, anlamadım. "çalışmıyoruz bayramda tatil" dedim, "yoook onu sormadım yüklü müsün dedi. ayy teyze dedim...

iyiler şükür canım yaa sagolasın...opuyorumnanaktan
off deme be noldu ki cano üzüldüm şimdi bak((
evet ya tabiki iki gün dinlen tatlım...
pazar sabahı mı çagırdı iyi hadi hayırlısı bakalım yaaa...
CANOM NERDE YAA ŞİŞLİYİ HİÇ BİLMEM VALLA
KEŞKE ÖYLE BİŞEY OLSA SARILIP BAYRAMLAŞSAK olumunekankayizsmile

evet yaa off(saglık olsun napalımboshayallersmile
şişli bu tarafta :çok üzgünüm:

millet kafayı yemiş ya sinir oluyorum..Allahtan bana soran hiç olmadı bu bayram..yoksa bende sinir oluyorum çok...olsa bilceksiniz zaten dimi...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…