inşallah kuzum inşallah hepimizz veririz bu ay müjdeyiiAzra sende olmuşsun sen inşallah bu aya olmassın verirsin bize müjdeyi inşallah beraber veririz inşallah
samyelimm canımm inşallah tedavinn güzel gidecek canım inşallah bizlere güzel müjde verecennbugün saat 4 de ilk iğnemi vurdum. rabbim hepimize nasip eder inşallah...
seninde bayramın mübarek olsun canım hayırlı yolculuklar k.i.bkızlar bayram boyunca gelemezsem şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bende bayramdan sonra Allah kısmet ederse istanbula gidecem hepinize iyigeceler
ben geldim kuzummm nasılsınslm ben geldim ama kimse yok nasılsınız canlar
aminn canımm agzına saglıkk rabbim kabull etsin allah razı olsunebrracım canım ben belki bi iki gün uğrayamma haberin olsun ben duamı okudum canım mevlam kabul etsin tez vakitte inşallah
iyi bayramlar canlar dilerim bu bayram herkeze müjde gelmesine vesile olur sizleri seviyorum kader arkadaşlarım
aloo sesimmm gelirrrmüüüKızlae bi ses verin bakem
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vardır alaeynam üzme canın bende isterdim kızımı bayramlık alıyım bugün içim çok kötü oldu herkez bebğine bişeyler alıyo bi patikte çok gözüm kaldı ama ne çare offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?