Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben çıkıyım bari bana laf atan yok nasıl olsam gel mercimek gidelim biz burdan gene hayalet olduk galibakaydirigubbakcemile

kız bersu şansıma tükürüyüm yaw site bakımdaymış bne ne yapıcam ya bu nezaman bakımdan çıkcakmafoldumben merhaba bu arada ne var ne yok

Kolay gelsın derdacım bende esımın dukkanında ona yardım edıyorum bayram tatılı fılan yapamadım bayramdan sonra ıns anneme gıtcem cok ozledım annecıgımı...

esselam canlar
hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim kuzularımızla beraber nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin inşlhhhh
anca girebildim ama kimsecikler yok
neyse gece birileri olursa konuşuruz artık
öpüyorum opuyorumnanaktan

selam kızlarrrrrr
derdanurcum öğlen bir ara gelmiştim acele çıktım selamını görmemişim sevtuncum seni de öyle kusura kalmayın emi

samyeli inşallah yumoşların büyümüştür...güzel haberlerle dönersin..rabbim gönlüne göre versin...

kızlar mrb,,, yarın sabah yumoşlara bakılacak, inşallah büyüyorlardır. bakalım kaç tane olmuş...

inşallahh büyümüşş ve bi çok yumoşun olmuştur canım benimm rabbimm emegini boşa çıkarmasın sna eli ayagı düzgün saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

selamm kızlarrr nasılsını

TÜRKİYEEEEE TÜRKİYEEEEEEEE TÜRKİYEEE ANAMM ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİMM ŞU MAÇI İZLERKENN HEYECANDAN ÖLÜYORDUMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…