canım bende diyorum nerelerde halem inşallah sorun düzelir tatlım çok öptüm hayırlı bayramlar .buarada çok saol ağzına sağlıkKızlar selamünaleyküm herkeze hayırlı bayramlar bilgisayarda sorun var giremiyorum nete haber verim dedim ebrar azranın duasını okudum canım tekrar grsrz gene cok öptm
azram canım benim biliyomusun aynı duyguları yaşıyoruz benimde hatta eşiminde kafası çocuk sesini hiç kaldırmıyo bizde bazen diyoruz istemesekmi çocuk gerçekten yaşlandık galiba kuzum yaa .belki kendi çocuğumuz olursa farklı olur canım .allah aratmasın daha fazla inşallahYüreğinizee damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdikleriniz hep yanınızda olsun, yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın. dualarınız kabul Bayramınız kutlu olsun... kuzularımmmm
kızlarrr hepiniziii çokk öpüyorumm hayırlıı bayramlarr diliyorumm
giiremedim gezmeye gitmeden gelen gidenden fırsat bu fırsat dedim kahvaltı masasına aldım laptopu dedim yazayımm kuzulara nasılsınızzz canlarrrr nasıl geçiyoo bayram benimki yorgun ve koşturayla geçiyoo
kahvaltı yapıp evi toplayıp çıkacaz gene dün tahlilimi vermen lazımdı 3 cü gün dü hormon tahlilleri için gidp yaptıramadım bidahaki aya kaldı
samyelimm kuzumm inşallah bu ay güzel haberini alırız kuzum aşılamada can acımıyoo kuzum
rabbim inşallah emegini boşa çıkarmasınn kuzumm rabbim sana bebişini versinnn
herşey güzel gönlünce olsun inşallah
allahımm topimizdekii herkese bebişlerini yollasın inşallahh tez vakitte
bu günlerinizin tadıı çıkarınn kuzularr gercekten bebişş olunca vaktiniz olmayacak
gezin tozun eyleninn bebişş oluncaa gezemicenizz hele bide ikiz olursaa alllahhhh başınızı kaşıyamıcanız inşallahtaaa başınızı kaşımaya fırsatınız olmasın bebişlerinizin peşine koşmaktan
benim biraz gözümm korktuu hahahahahahaha şimdiki çocuklr çok fena anacım yorulmak bilmiyolar
yaşlandımmı ne başım ses kaldırmıyo hahaha ikizlerden kız olanını aldık gezmeklere gittik kaldı burada allahım kaç kişii baş edemiyozz eşim en son dedi tamam ben artıkk istemiyom çocukk hahahaha ablama diyo cocuk olunca sende kalırlar oldu dedim bende sen gider ananda kalırsın ben cocumla evde kalır büyütürüm çocumu herşey zamanınd güzel valla yaş geince sanki insan alışıyo sessizlige kaldırmıyoo başıı rabbim hepinizeee versin inşallah tabii banada gerci artıkk korkmaya başladım hahaha
derdam aslında dün hep evdeydim ama birkaç kere girdim kimse yoktu sonrada kociş işden gldi fırsat bu fırsat onunla vakit geçirdk .sen iyisn inşallah canım .çok öptümhalecim sanada canım
ebrarcım uğramamışısn eminim çok yoğunsundur kolay gelsin canım
derinim,aleynam,tugcalım,sevtunum.pelinim,yelizim,kardelenim vr bütün kılar özledim kız muhabbetinizi
uğurboncuğum seninde merak ettim canım inşallah iyisinidir
buarada bende merak ediyorum boncuğumu yaa
iyi bayramlar tatlım nasılsın?
ben hiç bilmiyodum editi yeni ögrendim kullanamadan kaldırdılr demekkii yanlış yazıları napaca eden kaldırıyolarkii ceva ın için teşeküürler kuzum
BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
bulut...........5 yıl
samyeli.....4 yıl
aleyna....3 yıl
kardelen.........3 yılOKUNDU
birsen......2 ,5yıl
derda............2 yıl
yeliz......2 yıl
hale....2 yıl
turkuaz....2 yıl
nanelişeker....2 yıl
boncuk..........1,5 yıl OKUNDU
ezgimez.......1yıl
maviş.........6 ay
biraz rutüş yaptım :))))
geçmiş olsun kuzumm iyi bak kendine sıcak tut kendini kuzum
inşallah kuzum inşallah hep beraber hamişş kalırızz
canım seninde bayramın mübarek olsun önümüzdeki bayrama hamişş olalım inşallah
bi tane daha kırmızı kart haberiboshayallersmilesıkma canını azramm..dualarımızla inşallah bu ay gelecektir melegin..:Saruboceq:Şeniz
inşallah kuzum inşallah hep beraberrr hamişş kalırızz
ALLAHIM en fazla 9 ay sonra kendi bebegine dolu dolu gönlünce alışveriş yapmanı nasip etsin..ay tüylerim kalktı yazarken yaaa...amin yarabbim..öptüm canım benim hayırlı bayramlar azramŞeniz
ayy kuzumm inşallahhh rabbim hepimizee nasip etsinn hepimiz birden hamişş kalıp dogurunca bebişleri bir araya getirirk kız toplu alışverişe çıkarız düşün artıkk dükkan sahibinin halini çok öptüm kuzum hhayırlı bayramlar rabbim gönlündeki güzellikleri yaşatsın tez zamanda
aminn canımmm inşallah rabbim göstersin o günleri bizlerede bayramın mübarek olsun kuzum nice bayramlara inşallah kuzumm bayramdada çalışıyonmu
aminnn kuzummm inşallahhh
saol kuzum seninde mercimde bayramı mübarek olsun
iyi bayramlar canım aminnn cümlemizinkini kabul etsin inşallah
kuzumm bayram nedeliylee sohbetlere ara ara devam edecezz gecici olarak bak anca bu gün fırsat bulabildim bayram telaşı bi geçsinn gene o kahka dolu bazen de aglayarak devam edecek gene muhabbetimizz aglamamız sevinçleden olsun inşallah
canım hayırlı bayramlarr sevindim amcanın iyi olmasına sizde rahat bi nefes almışınızdır öptüm canım
milletinn işi gücü yokk kuzumm konuşacak bişey bulamıyorlarrr bende uzun zamandır görmedigim birini gördümm yokmu dedi daha bebekk var var olmazmı dedimm aa ne zaman oldu dedi dedim 40 yaşında şuan 50 cocuga bedell dedim başkaa düşünmüyom zaten dedim o yetiyorr bana kal geldii öyle kaldı anladı eşimden bahsettimi hadi görüşürüz dedim ayrıldım yanından
kıyamam kuzum ya bayramdada işmi olurr kuzummm allah kolaylık versin canımm
inşallah çok yakında görecenn güzelimmm rabbimm verecek inşallahh
pelinim biz sözleştik hepberaber hamişş kalacaz kuzumm herşeyin hayırlısı kuzum benimde yeni tarihim 8 ekim
aleyküm selam canımm sanada hayırlı bayramlarrr allah razı olsun kuzum agzına saglıkk rabbim gönlündekii güzellikleri yaşatsın inşallah düzelri pc dönersin aramıza
valla ben düzeltmeyi düşünüyodum çok iyi olmuş rutuş yaptığın ellerine sağlık kuzu
inşallah muhabbete tam gaz devam opuyorumnanaktan