Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

olsun canım arasıra geliyosun ya o da yeter..adet olmuşsun kuzu..üüldüm ama elden de bişey gelmiyo alıştık artık(rabbim hayırlı zamanlarda versin inşallah öpüyorum seni...Şeniz
kız derin ben garip garip oturuyorum evde sen neden gezmeye gitmedin bakem bebem:hulya::hulya:
canım benim sen bunu yazdıgında ben sitede görünüyodum galiba..ama pc başında degildim..eşimin babası aradı o saatlerde..köye erken gidicekmişik.bende hemen hazırlanmaya koyludum pc de açık tabi..sonra 3 de evden çıktık..öyle yani canım..sende evdeymişsin hep ay canın sıkılcak çok yaa.eşinle çıkın dolaşmaya bari sık sık kıyamam:teselli:

aminnnn sevtuncum aminnn.çok sagol duaların için..Allah razı olsun bin kere..Allah da sana saglıklı sıhhatli akıllı uslu hayırlı güzel bi evlat nasip etsinŞeniz

selam kızlar hepinize güzel birgün diliyorum
bugün GÖKCEM aradı bayram için ben büyüğümya kaydirigubbakcemile3
hepinize çok selamı var bayramınızı kutluyor .
canım benim salla gitsin.konuştuk zaten...birgün bizde anne olacagız..opuyorumnanaktangökçeme bizden de selam et konusursan çok öpüyom onuŞeniz
ay kıs sorma yaaa bende düşünüyom baze.alıştık sessizlige özgürlüge biz:))bebem olursa nasıl bakarım bakabilir miyim,sesleri uykusuzlugu aglamaları kaldırabilir miyim diyorum bazenbilmiyorumkismile
canım derdacım öptüm seni..geldim ama yoksun canım karşılaşırız inşallah.Şeniz

[

pelinim Allah sanada nasip etsin canım..eviniz bebek sesiyle dolsun..amin gülüm:Saruboceq:
kızlar mrb,,, yarın sabah yumoşlara bakılacak, inşallah büyüyorlardır. bakalım kaç tane olmuş...
samyelim inşallah istenilen kıvama gelmiştir yumoşlar tatlım..herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan
vealeykümselammmm ayşenimopuyorumnanaktannasılsın canım öpüyorum.
Derinimmmm nasılsın kuzummmm nasıl geçiyor bayramın canım

ay iyiyim kuzu yaa.iki saattir deli oldum..net bi kilitlendi iki saat açmıyo..bin kere yazmıştım şimdiye kadar yaa kusura bakma cano(nevar neyok kuzum?

kızlar bu arada ben dün öglen 3 de köye dogru yola çıktım..bugün 7 gibi döndük..anca gelebildim kıslarr.

HEPİNİZE İYİ GECELER KIZLAR UĞRIYIM DEDİM AMA KİMSE YOK BENDE ÇIKIYORUM İYİ BAKIN KENDİNİZE opuyorumnanaktan

AYY DERİNİM VALLA ALTTA GÖZÜKMÜYOSUN BENDE ÇIKTIN SANDIM AFFET CANIM GEL ÖPİYİM .ÇOK PARDONŞeniz
töövbe kıs ne affı delüopuyorumnanaktangörünmüyo olabilirim aktif olmayınca sarı yanıyo galiba sitede olsak bile..bende anlamadım cano..
ben çokıyorum kızlar hepinize iyi geceler

hadi görüşürüz tatlım kib..öptüm seniopuyorumnanaktan

aleynoşş napıyon kısssss.Şeniz

derinim sagol canım sen nasılsın

görüşmeyeli calışıyomusun

iyiyim canım ne olsun..bayramı da bitirdik...pazartesi başlıyorum işe yeniden aleynam..eleman bulamadılar malesef..idare edicem artıkın..
ay demin duş aldım kafamda havluyla kaldım yaf havada serin bugün haa.bakam üşüdü sanki..bi kendimi halledip geleyim..çamaşır sericem bide.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…