olsun canım arasıra geliyosun ya o da yeter..adet olmuşsun kuzu..üüldüm ama elden de bişey gelmiyo alıştık artıkKusura bakmayın kızlar alıntı yapamıyorum... ebrarım derinım gercekten bende sizlerı cok ozledım karsılassakta sohbet etsek... beni merak ettıginız ıcın tesekkur ederim... netı bazı nedenlerden dolayı kapattırdık... bende cok uzuldum sizlerle gorusemedım diye ama inanın hep aklımdasınız... ara sıra telefondan gırerım canlarım kocaman optum sizlerı...
canım benim sen bunu yazdıgında ben sitede görünüyodum galiba..ama pc başında degildim..eşimin babası aradı o saatlerde..köye erken gidicekmişik.bende hemen hazırlanmaya koyludum pc de açık tabi..sonra 3 de evden çıktık..öyle yani canım..sende evdeymişsin hep ay canın sıkılcak çok yaa.eşinle çıkın dolaşmaya bari sık sık kıyamam:teselli:kız derin ben garip garip oturuyorum evde sen neden gezmeye gitmedin bakem bebem:hulya::hulya:
aminnnn sevtuncum aminnn.çok sagol duaların için..Allah razı olsun bin kere..Allah da sana saglıklı sıhhatli akıllı uslu hayırlı güzel bi evlat nasip etsinŞenizamin canım dedigin gibi annelik çok kutsal rabbime şükrediyorum her aklıma geldiginde bana yeniden yaşattıgı için bu duygu içim kalbim sizlerle canlarım rabbim beni güldürdü tez zamanda işşallah sizide güldürsün işşallah sizlerinde olsun bir mercimegi kız olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:
öyle ama yakında hepimiz kiraya vericez orta katı inşallah kuzum
evet anladım ben onu msnde bol bol konuştuk ah ah diycek bişey bulamıyorum kötükedihüsokötükedihüso
canım yaa olsun teldende giriyosun haber alıyoruzya buda yeter
bizimde hep aklımızdaydın canım hatta ben düşündüm dedim acaba pelinimi kırdımmı neyse sorun yokmuş çok şükür opuyorumnanaktan
saol sevtunum allah razı olsun kız mercimeğine söyle dua etsin bizede hee bide deki teyzelerin bekliyo arkadşlarına söylesinde onlarda gelsin artık
canım yiğeninede maşallah nasıl tatlıdır o şimdi yesinler onu allah bağışlasın canım
benim çok iyi değil canım bende senin gibi evdeyim kociş esnaf olunca bugün çalışıyo
dünde zaten gittiğim heryerde sinirimi bozdular mafoldumben
tutişim allah kolaylık versin bayramda çalışmakda zor bee insanın psikolojisi bozulur of off
inşallah hamiş kalırsında çalışmazsın kuzum
tutişim varya bi anlatsam varya hakverirsin bana çok moralim bozuktu dün .dediğin gibi yıpratıp mutlu oluyolar kötükedihüso
sanada hayırlı bayramlar bitanem opuyorumnanaktan
ay pelinim inşallah yerleşmedir yaa
nasıl heyecanlandım allahım güldürsün yüzünü müjdeni bekliyoruz adetin gecikirse test yaparsın bitanem opuyorumnanaktan
aleynam üzen üzdü malesef msn de konuşuruz inşallah
zevk alıyo bazıları bizim böyle olmamızdan
allaha havale ediyorum .napıyım kocişimide üzdüm ama elimdende bişey gelmiyo hep biz üzülüyoz be kuzum .sende gezicekmişsin iyi gezmeler tatlım
sevtunum dondurma değilde senin yerine bol bol çay içerim
5 ay sonra sende içersin inşallah tabi minişten vakit bulursan
canım benim salla gitsin.konuştuk zaten...birgün bizde anne olacagız..opuyorumnanaktangökçeme bizden de selam et konusursan çok öpüyom onuŞenizselam kızlar hepinize güzel birgün diliyorum
bugün GÖKCEM aradı bayram için ben büyüğümya kaydirigubbakcemile3
hepinize çok selamı var bayramınızı kutluyor .
ay kıs sorma yaaa bende düşünüyom baze.alıştık sessizlige özgürlüge biz:))bebem olursa nasıl bakarım bakabilir miyim,sesleri uykusuzlugu aglamaları kaldırabilir miyim diyorum bazenbilmiyorumkismileYüreğinizee damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdikleriniz hep yanınızda olsun, yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın. dualarınız kabul Bayramınız kutlu olsun... kuzularımmmm
kızlarrr hepiniziii çokk öpüyorumm hayırlıı bayramlarr diliyorumm
giiremedim gezmeye gitmeden gelen gidenden fırsat bu fırsat dedim kahvaltı masasına aldım laptopu dedim yazayımm kuzulara nasılsınızzz canlarrrr nasıl geçiyoo bayram benimki yorgun ve koşturayla geçiyoo
kahvaltı yapıp evi toplayıp çıkacaz gene dün tahlilimi vermen lazımdı 3 cü gün dü hormon tahlilleri için gidp yaptıramadım bidahaki aya kaldı
samyelimm kuzumm inşallah bu ay güzel haberini alırız kuzum aşılamada can acımıyoo kuzum
rabbim inşallah emegini boşa çıkarmasınn kuzumm rabbim sana bebişini versinnn
herşey güzel gönlünce olsun inşallah
allahımm topimizdekii herkese bebişlerini yollasın inşallahh tez vakitte
bu günlerinizin tadıı çıkarınn kuzularr gercekten bebişş olunca vaktiniz olmayacak
gezin tozun eyleninn bebişş oluncaa gezemicenizz hele bide ikiz olursaa alllahhhh başınızı kaşıyamıcanız inşallahtaaa başınızı kaşımaya fırsatınız olmasın bebişlerinizin peşine koşmaktan
benim biraz gözümm korktuu hahahahahahaha şimdiki çocuklr çok fena anacım yorulmak bilmiyolar
yaşlandımmı ne başım ses kaldırmıyo hahaha ikizlerden kız olanını aldık gezmeklere gittik kaldı burada allahım kaç kişii baş edemiyozz eşim en son dedi tamam ben artıkk istemiyom çocukk hahahaha ablama diyo cocuk olunca sende kalırlar oldu dedim bende sen gider ananda kalırsın ben cocumla evde kalır büyütürüm çocumu herşey zamanınd güzel valla yaş geince sanki insan alışıyo sessizlige kaldırmıyoo başıı rabbim hepinizeee versin inşallah tabii banada gerci artıkk korkmaya başladım hahaha
canım derdacım öptüm seni..geldim ama yoksun canım karşılaşırız inşallah.Şenizhalecim sanada canım
ebrarcım uğramamışısn eminim çok yoğunsundur kolay gelsin canım
derinim,aleynam,tugcalım,sevtunum.pelinim,yelizim,kardelenim vr bütün kılar özledim kız muhabbetinizi
uğurboncuğum seninde merak ettim canım inşallah iyisinidir
pelinim Allah sanada nasip etsin canım..eviniz bebek sesiyle dolsun..amin gülüm:Saruboceq:Kızlar dun eltimın bır bucuk aylık kızıyla bır saat vakıt gecırdım masallah allah nazarlardan saklasın cok guzel bir kız...bıboranla sut verdım gercı pek ıcmedı annesını emdıgı ıcın ayagımda salladım sevdım optum kokladım esımde cok sevdı gorsenız oyle buyuk mutlulukkı bır evde bebek olması bıde kendı canınızdan kanınızdan oldugunu dusunun... onu annesıne verınce evde bı bosluk oldu sanki neyse canlarım sızınle paylasmak ıstedım kucucuk mutlulugumu allahım ıns hepımıze mucızelerımızı gonderır daha fazla bekletmeden hepinızı optum kocaman...
samyelim inşallah istenilen kıvama gelmiştir yumoşlar tatlım..herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktankızlar mrb,,, yarın sabah yumoşlara bakılacak, inşallah büyüyorlardır. bakalım kaç tane olmuş...
vealeykümselammmm ayşenimopuyorumnanaktannasılsın canım öpüyorum.esselam canlar
hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim kuzularımızla beraber nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin inşlhhhh
anca girebildim ama kimsecikler yok
neyse gece birileri olursa konuşuruz artık
öpüyorum opuyorumnanaktan
Derinimmmm nasılsın kuzummmm nasıl geçiyor bayramın canım
töövbe kıs ne affı delüopuyorumnanaktangörünmüyo olabilirim aktif olmayınca sarı yanıyo galiba sitede olsak bile..bende anlamadım cano..AYY DERİNİM VALLA ALTTA GÖZÜKMÜYOSUN BENDE ÇIKTIN SANDIM AFFET CANIM GEL ÖPİYİM .ÇOK PARDONŞeniz
ben çokıyorum kızlar hepinize iyi geceler
derinim sagol canım sen nasılsın
görüşmeyeli calışıyomusun
slm canlarım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?