Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

İYİ BARİ BEBEYİNE ANLATIRSIN GÜZEL Bİ HATIRA KALIR İSMİNİ NASIL KOYDUGUNU ANLATIRSIN BEBEYİNE

KIZLAR BEN KACIYOM SONRA GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZZ opuyorumnanaktan

Bende iyiyim bersucum esımın dukkanındayım ona yardım ediyorum... Evet aleynacım aynı anda gelmısız nasılsın canım

Ooo ben yazana kadar siz gıtmıssınız kusura bakmayın kızlar telefondan yazmam uzun zaman alıyor aleynacım bersucum gorusmek uzre...

PELİNİM SAG OL CANIM ANLADIM TELEFONLA UZUN SÜRÜYO GİRMEK

BEN İYİYİM SEN NASILSIN CANIMM

TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞCAKAL opuyorumnanaktan

herkeze iyi pazarlar bebeler kız mercimekle oy kullanmaya gittik bugün siz neyaptınız bakem adamlar bilmiyolarki casus var yanımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mercimekle oy kullandık geldik tam apartmanın kapısına geldim yagmur başladı:hulya: dedim eşime işşallah yagmur yagmazda eve gidince yagar dedim allahım dualarımı kabul etti arası biraz var okulun çok şükür gidince yürüdüm gelince arabayla geldik eşimin arkadaşı sag olsun eve kadar getirdi kızlar yaw hamlamışım yatıyorumya yürümek zor geldi yaw:kedi::kedi: kendinize iyi bakın mercimegin babası evde anlıcagınız biraz zor girerim bu güngamyoncuiremsu ah bir elime geçirsem o mercimegin babasını:mymeka:adam evde varken göremiyorum pc yüzünü yaw:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlar ben okudum duamı allahım kabul eder inşallah
inşallah aleynam nasılsın canım
30 tane

saol aleynacım bakalım akşamki maça bağlı
slm bersucum kız güzel isim mevlam nasip eder inşallah
Ooo ben yazana kadar siz gıtmıssınız kusura bakmayın kızlar telefondan yazmam uzun zaman alıyor aleynacım bersucum gorusmek uzre...
slm pelinim naber canım

sevtunvum evet çok yağıyo burdada yağdı şükür bizde yakalanmadık benim adamda sabak bi çıktı yok hala arkadaşlarıya dolaşıyo

PELİNİM SAG OL CANIM ANLADIM TELEFONLA UZUN SÜRÜYO GİRMEK

BEN İYİYİM SEN NASILSIN CANIMM

TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞCAKAL opuyorumnanaktan

bende iyıyım aleynacım evet cok zor oluyo... bı agız tadıyla sohbet edilmıyo canım bende kocaman opuyorum gorusmek uzre bitanem...

ebroşum yakaladım seni merhaba nasılsın tatlım
canım ya kusura bakma yazaryazmaz çıktım kociş evdeydi hadi gidip oyumuzu kullanalım dedi .apar topar çıkmak zorunda kaldım .nasılsın bitanem
Slm kızlar ben geldim
ebrarım gelmiş iyi olmana sevindim canım
uğurboncuğum senide merak ettik canım korkma bence çektir bekelme bir ay daha
iyiyim kuzum akşama misafirim var eşimin arkadaşları maç izlemeye gelicekler tabi öncesinde yemek .onun için koşturuyorum kuzum sen naaptın
ebroşum beni görmeden gittin mi:gitme:
kuzu görmedim özür yaa

bersum süper yaa şampiyon olamasakda koy bence hem anlamı hemde söylemesi çok hoş bir isim hem keremler çok akıllı ve başarılı oluyo tabi benim tanıdıklarım .sağlıkla doğsunda hayırlısı neyse o olsun canım opuyorumnanaktan
teyzoşu yesin onu yaa

valla bugün çok heyecanlı birgün hem referandum için hemde maç için
herşey güzel olur inşallah

kızlar dün çok kötü bişey yaşadık allah korudu diyebilirim insanlar artık çığrından çıkmış
ümraniyede hayır diyen bir partinin konvoyu vardı trafik çok sıkışık tabi bizde bayram ziyaretine gidiyoruz
biranda önümüzdeki arabayı yumruklamaya tekmelemeye başladılar biz şok tabi bizim arabanın etrafındada biçok insan var camları kapadık filan ama korkudan ölüyoruz hiçbiyere kıpırdıyamadık tabi okalabalıkda sadece dua ediyorum allahım bizi koru diye oanda yumrukladıkları araba ilerledi bizde hemen birsokağa daldık .ya demokratik bir ülkede yaşıyoruz ama insanlar bazı şeyleri çok abartıyo hiç gerek olmayan şeyler yaşanıyo .düşündükçe hala içim kötü oluyo .neyse sorun olmadan atlattık ama olaylar büyüseydi bizde arabamızda fena olucaktı

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30bitti
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30bitti
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20
SEVTUN.............23bitti

pazar akşamı duası var

KIZLAR lütfen girdiğiniz zaman topice listeye bir bakın
duyurudada belirtmiştim düzenli okuyabilecek olanlar onay versin diye
sonra sıkıntı oluyo canlarım mümkünse biraz daha dikkatlii olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…