Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

halem hadi gözünaydın canım yaa kötü oluyo demi pcnin bozuk olması
tamam canım ben msnden yazdım boncuğa ekler innşallah

oyy canımmm benımm gecmıs olsunn yaa sorma bayram temızlıgı bosa gıdıyo boyle durumlarda benım evde aynen battı bende bıraz dun yaptım bırazda bugun bıttı cok sukurrr esım yardım etmese zor bıterdı amaa bundan sonra bayramdan once temızlık yapmasak mıı ne yahu

azram evetsıra bende ikinci kıdemli olarak
tamam canım yazıcam sanada şimdi senin duayı biyapıyım pek kimse yok ama gelince amin derler

azram geçmiş olsun canım ay kim geldi yav okadar çocukla valla zor evinin halini tahmin edebiliyorum canım allah yardımcın olsun
duayı dün yapamadık kuzum aksilik oldu .

saol kuzumm gelenlerr teyze kızları kızlarının kızları bide teyze oglunun kızı evden ordu geçmişş gibiii napalım artıkk temizlicez çare yokk allah saglık versin

olsun kuzum bu gece yaparız dua yı sorun yok hepinizden allah razı oln hakkınızı helal edin agzınıza gözünüze yüreginize saglıkk

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen AZRA arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

AMİNNNNNNNNNNN INSALHHH AZRAMM EN KISA zamnda anne olursun saglıklı hayırlı bır evlat nasip etsın san Rabbı mm:Saruboceq::Saruboceq:

TUĞÇEM İÇİN
AMİNNN diyorum
ALLAHIM gönlüne göre versin azram inşallah vesilen olsun okuduğumuz AYETEL KÜRSİLER

Aminnn azram rabbim gönlünün muradını versin tatlım :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlar nabersiniz

KENDİ ADIMADA AMİNNNNNNN
ALLAHIM AZRAMA sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hemde hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden :Saruboceq:

ezgim tamam canım sanada 15 tane yazıyorum çok saol canım
dediğin gibi dua vesilesiyle daha sık girersin belki

derdam hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın kuzum?

azram ben duayı yaptım bile senin pc çok yavaş galiba yaa

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn agzına yüregine saglıkk canımm allah razı olsunn rabbim tez zamanda hepimize nasipp etsin inşallahh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…