Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar dün gece saat 4 de yattım sabah 7 de kalktım yarında erken kalkcam gözler gidiyo benim ben çıkıyım

TAMAM KUZUM BENDE ÇOK YORGUNUM AYAKLARIMM KOPUYO AGRIDAN BİRAZDAN ÇIKARIM BENDE ÇOK ÖPTÜM KUZUM SENİ YAT DİNLEN YARIN UYUYACAM 11 E KADAR GECE GEÇ YATTIK SABAHTA ERKEN KALKTIK KOŞTUR BABAM KOŞTUR 2 GÜNDÜRR YARIN YATACAM KALKINCA TEMİZLİKK YAPACAM NAPİMM KUZUMM CAN BUU BORUMUUU DEMİ AMA hahahahaha

ebrarım kardelenden haber varmı nasıl iyi mi kuzum hep aklım ondaydı

bu arada benim yeni tarih 8 ekim kuzumm gelmezz olasıcalarr gelmesinlerr inşallah o tarihtee

azram kardeloşla bugün konuştum köyde biraz keyifsiz ama alışıcaz diyo
hepinize çok selamı var birkaç güne dönecekmiş

azram 8 ekimde gelmez inşallah kırmızıların
hadi kaçalım canım çok öptüm seni iyi geceler allah şifa versin sanada

azram kardeloşla bugün konuştum köyde biraz keyifsiz ama alışıcaz diyo
hepinize çok selamı var birkaç güne dönecekmiş

alayküm selam canım sende çok selam söylee
öyle kuzum alışmaktan başka çaremiz yokk rabbimm inşallah bizlerede güler kuzumm
azram 8 ekimde gelmez inşallah kırmızıların
hadi kaçalım canım çok öptüm seni iyi geceler allah şifa versin sanada

inşallah hiçbirimizin kırmızı kartları çıkmaz onun yerine yeşil kartt çıksınn kuzum hepimizee inşallahhh
amin canım sanada şifa versin rabbimm
bende çok öptüm kuzum iyi bak kendine a.e.o kuzum iyi geceler

canım ya geçmiş olsun ..inşallah ilaçlar işe yarar canım..öptüm seniŞeniz
aleynacım çok geçmiş olsun tatlım..ihmal etme bak onu canım..git bi görün.inşallah önemli birşey degildir.Şeniz
fıstıgım cnm benimŞenizhadi bakalım hayırlısı inşallah canım..çok çok dua edicem sana..inşşşallah rahim filmin çok güzel geçer ve en önemlisi sonuç temiz çıkar inşallah bitanem...biliyorum korkuyorsun ama çektirmeden önce benim ne çok korktugumu biliyosun...ama inan korkulacak hiçbirşey yok..bana normal vajinal muayene gibi geldi inanki..hiç acı duymadım..sana tavsiyem kendini hiç sıkma..oraya yattıgın anda bol bol dua oku gözünü kapa rahatla canım..hemen bitiyor zaten..çıkacak sonucun temiz olacagını düşünerek kendini rahatlat fıstıgım..hayırlısı inşallah canım:Saruboceq:
AMİN...ALLAHIM azramıza hayırlı saglıklı,eli ayagı düzgün,dinine düşkün,vatanına milletine hayırlı,anne babasına saygılı sevgili,insanları seven çok akıllı bir evlat nasip eyle..AMİN YA RABBİM...
hadi kızlar hepinize iyi geceler çok öptüm sizi
derinim gelmedin görüşemedik çok öpüyorum senide

bitanem gelemedim ya kusuruma bakma(bende çok öptüm seniopuyorumnanaktan

kızlar dün gece gelemedim..kayınvalideme gitmiştik..1 gibi oradan kalktık..eve geldigimde çok uykum vardı girmeye halim yoktu yani...bu akşamda annemlere gittik,maç vardı onu izledi eşim babamlarla...eve geç geldik anca girip yazabiliyorum..şuanda gözlerim nasıl kapanıyor anlatamam...AZRAMIN duasına yürekten amin diyorum..inşallah dualarımız bu defa vesile olacaktır...:Saruboceq:
çok alıntı yapamadım çünkü dedigim gibi uyuyacam şimdi yani o dereceyim şuanda...

ALEYNACIM sende geçmişi okuyorsun sanırım balım...öpüyorum seni kaçıcam ben kusuruma bakmazsanŞeniz
EBRARIM sana okunmaya başlanmış canom..bana az yazmışsın..neyse açık olursa okurum kuzu..ALLAHIM dualarımızı geri çevirmesin AMİN...

bütün kalbimle amin diyorum duaya RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

Kızlar bu gece yoktum yeni kalktım uyumuşuz ya zaten yarın kayınvalidemler geliyo erken kalkmam lazım

cok fazla gecmişi inceleyemedim duayı aldım cıktım

derinim cok sagol canım ya benim dr korkum var ya kötü bişe cıkarsa diye korkuyorum aslında kötü yapıyorum ama napım kız korkuyorum

sevtun seni altta görüyom bu gece gelmişsin ama kızlar yok kız

herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…