Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum ebrraım
canım banada yaz banyo yaptım eşim yarın git bekelme dedi yarın doktoırdayım olmadan okıyım

kızlar ben cıkıyrumm ebrarcım senın ıcın okuycaz demıben sımdı okuycm bıttı yazabılırsın canımm Allahımm kabul etsın ınsallhh tez zamnda anne olmayı nasip etsın canmm.....

kendi adımada aminnnnnnn
allahım azrama sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hemde hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden :saruboceq:
aminnn canımmmm rabbim hiçbirimizin emegini boş çıkarmasın rabbim hepimize nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlar nabersiniz
hoşgeldin kuzumm nasılsınnn allah razı olsun kuzumm rabbimm herşeyii gönlünüzce versin inşallah
aminnn azram rabbim gönlünün muradını versin tatlım :saruboceq:
aminnn halemmm rabbbimm hepimizin gönlündekii muradıı versinn
tuğçem için
aminnn diyorum
allahım gönlüne göre versin azram inşallah vesilen olsun okuduğumuz ayetel kürsiler
amin canımm inşallah vesile olur inşallah rabbimm çok fazla bekletmeden cümlemize nasipp ederrr inşallah
aminnnnnnnnnnn ınsalhhh azramm en kısa zamnda anne olursun saglıklı hayırlı bır evlat nasip etsın san rabbı mm:saruboceq::saruboceq:

aminn canımmm inşallah inşallah o annelik duygusunuu hepimizz tadalımm rabbim herkese tattırsınn nerde isteyen varsa kurban oldugumm hepsine nasip etsin

Allah hepimizden razı olsun azram canım benim valla bir sen birde ebrra rabbim daha fazla bekletmesin burdaki herkezin bebk sahibi olmasını canı gönülden istiyorum ama rabbim sizi daha fazla bekeltmez inşalalh

EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30
GÖKCE......................20
BONCUK....................20
SAMYELİ....................20
EZGİ...........................15
DERDA.......................25
HALE..........................20
AYŞEN.......................20
DERİN........................20
TURKUAZ....................20
YELİZ..........................20
AZRA..........................20
SEVTUNN..................23
MAVİŞ.......................20
ALEYNA.....................20

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

kızlar dün gece saat 4 de yattım sabah 7 de kalktım yarında erken kalkcam gözler gidiyo benim ben çıkıyım

ezgim evet canım benim için çok saol ağzına sağlık tamam ben bitti yazıcam
çok öptüm seni iyi geceler kuzum

hoşbuldum ebrraım
canım banada yaz banyo yaptım eşim yarın git bekelme dedi yarın doktoırdayım olmadan okıyım
hastamısın canım geçmiş olsun neden gidecen doktara inşallah kötü bişey yoktur
iyi yaptın derdam benimki hala oturuyo
ama ben kaçıcam galiba yine başım ağrıyo buara tuttu nedense
geçmiş olsun kuzumm bu baş agrıları hiç eksik olmuyoo saolsunlar benimde tutuyo sık sıkk kesip atasım geliyo öyle tuttugu zaman
azra ben burdayım kzı hani bana hoşgeldin:umursamaz:

kuzumm dedimm hoşgeldin tekrar diyeyim kuzum hoşşgellldinnnnnn

laptop yaaş biraz kuzumm geç görüp geç yazıyom kuzum

derdam çok saol canım güzel dileklerin için rabbim hiçbirimizi daha fazla bekletmesin inşallah
tamam kuzu bende çıkıcam zaten yat dinlen yarın güzel haberlerle dön canım

ebrarcım ben okuyrm sımdı eklersın canımm hadı öptum hepınızı ıyı geceler...dua gunu gorusrzz ınsalhhh gorusemezsekde canı gonulden aminnn dıyrmmm ebrarcımmm Rabbımm tez zamnda anne olamyı nasiıp etsın kuzum....

allah hepimizden razı olsun azram canım benim valla bir sen birde ebrra rabbim daha fazla bekletmesin burdaki herkezin bebk sahibi olmasını canı gönülden istiyorum ama rabbim sizi daha fazla bekeltmez inşalalh

aminn kuzumm aminnn rabbimm inşallhh hiç birimizii bekletmeden yollasın bende hep dua ediyorum her seferinde hepinizin ismini tek tek söylüyorum rabbim büyükk elbette duyacakk bizlerii inşalah daha fazla bekletmezz kurban oldugumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…