Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrarım derdam kardelenım tugcem aleynam sizlede karsılasamıyoruz ya kızlar hıcbırınız yoksunuz
kendınıze ıyı bakın:teselli:a.s.

hoşgeldin canım benimde ekran açıktı içerde işlerim vardı bakamadım halet işlerini kuzum kolay gelsin
ben geldım herkes kacmıs ask olsun azra derın kımse kalmamıs bende gıdıyorum ozaman:gitme:

hoşgeldinn kuzumm .çerdeydim bakamadım canım
nasılsın boncugum vardır bundada hayır kuzum belki flme gerek kalmadan gelir bebişin bu ay bende çekilecektim kaldı canım kısmett bi dahaki aya çekilecem napim

aleyküm selam canım hoşgeldin kendi adıma iyiyim sen nasılsn canım

Allah iyilik sağlık versin canım
bende ne iyiyim ne kötüyüm tuhaf bi haldeyim kendimi boşlukta gibi hissediyorum sinirlerim bozuldu iyice durduk yere ağlıyorum senağlama
1-2 arkadaşımı aradım birileriyle konuşsam rahatlarımbelki diye aksilik olacak ya ulaşamadım yada cevap verilmedi bu sefer de iyice gerildim çok saçma bi sebepten eşimin kalbini kırdım
kendimi kötü hissediyorum bilmiyorumkismile :sinifsinif:

bozma moralini canımm özür dile gönlünü almaya çalış canım agır lafmı ettin canım

insanız kuzum ya arada istemeden de kırabiliyoruz bazen sinirle agzımızdan çıkıyor kırıcı laflar aglama kuzum gönlünü almaya bak kendni kötü hissetmen normal canım

bende öyle olurumm daralırım nefes alamam boguluyorum zannederim kalbime sanki kaynar su dökülmüşş gibi bi acı sızı girer böyle durumlarda konuşarak hatayı telafi ederek rahatlar insan biraz eşinde istemeden onu kırdıgını anlayacaktır güzelimm bozma moralini inşallah düzelir canımm al eşinin gönlünü

kız kırk yılın başı uyumadım misafir vardı dedim bi bakıyım şansıma kimseler yok yaw kız çokmu şansızım ben banamı öyle geliyo senağlamasenağlama

nıye kımse cewap wermıo ben yenıyım yanlısmı yazıorum acaba bebek ultrasonda en erken kac haftada görunur bılen warmı 4 hafta 5 gunluk hamıleyım kese war bebek yok dıo doktor cuma baklıcak tekrar dustumu ne kanamamda war gecen sefer bos gebelık gecırdım korkuyorum:gitme:

azraperi nasılsın bakem ne var ne yok görüşmeyeli balım anlat kardeşine :icecream::icecream:

hoşgeldinn mercimeginn annesiii iyiyim canım sen nasılsınnn valla görüşmeyeli nolsun canım gelen giden temizlikk koşturr durrrr

senden ne var ne yokk mercimekk yaramazlıkk yapıyormuuu sanırım hep uyusunn istiyoo uykucu olacak senin bu oglannn

hoşgeldin canımm inşallah bu seferr boş gebelik deyildir canım

düşse kesede görünmess sanırımmm cuma günüü inşallah bebişinide görürsünn canımm

kız azraperi cevap niden yazmıyon bak küsücem şimdi he aşkolsun bebeler uyumadım geldim şimdide siz yoksunuz yaw yapılırmı bu bana ya kız vallahi bir şarkı yazıcam kendime he şarkımda geldim kimseler yok yazık ban terkedildim dicem gel mercimek gidelim bizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kimseler bizi görmüyo zaten bebem:çok üzgünüm::çok üzgünüm: gidelim biz ilacını içte yatalım baba sütü hazırlar birazdan içer yatarız canım herkeze iyi geceler ben geldim gidiyorum buralardan kıymetimi bilen yok ah ulen ah kız bu şarkı olur he:roflol::sm_cool: AEO üzülmeyin sakın ben yokum diye kavuşmak bir başka bahara kaldı yaw adamı yatırmısım takılırım diye sevindim ama nerde ben varım siz yoksunuz gelenelere iyi muhabbetler diliyorum ben gidip yatıyım en azından ogluşumla by :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ebrarımmmmm kızzkuzummm nerdesinn başınn nasıl olduuu

derdammm sende yoksunn kızlarrrr neredesinizzz gelmedinizz iyisinizdir inşallahhh

aleyna kaynanan yatıyamı geldii canım kaçamadın sanırım

derinnn dönmedinn kuzuuu bitmedimi işinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…