Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız turkuaz nasılsın bebem görüşmeyeli pelin67 tanımıyorum ama seninle tanışmak isterim nasılsın bacım hoş geldiniz bu aradavereliniortak
sağol canımm bnm sen nasılsın?

inşaallah kuzum ya ağzındna bal damlıyor valla...ALLAH RAZI OLSUN opuyorumnanaktan
gez yavrum ya bende aynı senin gibiyim,bi gün iznimiz var aslında gezmek lazım :)
kaynanacığını seviyorsun anlaşılan maşallah maşallahhbayanssulusmile

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama bugün aranıza katıldım.

Bende bebek istiyorum ama sorunlarımız var.
hoşgeldin cnm inş en kısa zamnda bebişin olurr

biraz daha iyi abla ilaçlar işe yarıyor birde iltihap dedi ya aklıma gelirse soğan suyu içiyorum akşam

Rabbim şifa versin cnm

Allah hayırlara çıkarsın gülüm,inş meleğinin geleceğinin habercisidiropuyorumnanaktan

kuzum vardır bunda da bi hayır:lepi:
belkide geliyor seninki bu ayyykaydirigubbakcemile5
boncukum bnm yeni tarih 8 ekim canımm

Selamümaleyküm canlarr boncugum hosgeldin bitanem inş. rabbim gönlüne göre versin bitanem..hee bu arada yeni adet tarihim 1 ekim eklersin tatlım

vealeyküm selam,halem naber kuzu?

arkadaşlar ben artık gerçekten umitsizliğe kapıldım..benim bebeğim olmayacak diye düşünüyorum..bugün çok kötüyüm..canım çok sıkılıyor..bütün arkadaşlarımızın bebekleri oldu büyüdü okula başladı ben hala olduğum yerdeyimm..artık dayanamiyorum..napacağımı bilmiyorum.hep hayırlısı buymuş diyordum rabbim ne zman isterse diyordum ama bugün acayip bir ümitsizli var içimde...mafoldumben

kızlar doktordan geldim ama iş bitraz yoğundu yazamadım. bugünde e2 yaptı. bugün 6. günü vuruldum
e2 değeri 132 çıkmış. doktor bugünde yarında 75 doza devam dedi. perşembe saat 12 de çağırdı tekrar.
132 nasıl , bu konu hakkında bilgim yok kızlar...

iyiyim bitanem sagol sende iyısındır ınş ben neti kapattırdım canım bazı nedenlerden dolayı simdi telefondan yazıyorum optum tatlım goruşmek uzre...

selam canlar nasılsınız bakalım
bende kırmızı kartı gördüm yarın doktora gidiyorum kısmetse
doktoruma diycem rahim fiilmini çektirmek istiyorum diye bakalım ne diycek eğer tamam derse diğer hastaneye gidip randevumu alıcam eyvahedigeldismile
pzara günü cıbı cıbı yaparım pzrtsiye alırım randeuyu diyorum bakalım
boncuğum hayırlısı olsun inşlhh bu ay gelir neyse bu ay bende çektirirsem tecrübelerimi paylaşırım artık eyvahedigeldismile

kızlar ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ vardı kanal d de onu izledim ağlaya ağlaya izledim zaten sulu gözlüydüm hamilelik beni daha da feci yaptı ordaki küçük oğlan çok etkiledi onun bi bakışıyla başladım ağlamaya ağlamaya başladım mı da duramam zaten allahım inşallah küçük mucizemi kucağıma aldığım büyüttüğüm günleride gösterir rabbim sizlerede inşallah bu duyguyu yaşatır tez zamanda

amin canım inşallah rabbim bebişini saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşllah
UOTE=samyeli26;15147987]kızlar doktordan geldim ama iş bitraz yoğundu yazamadım. bugünde e2 yaptı. bugün 6. günü vuruldum
e2 değeri 132 çıkmış. doktor bugünde yarında 75 doza devam dedi. perşembe saat 12 de çağırdı tekrar.
132 nasıl , bu konu hakkında bilgim yok kızlar...[/QUOTE]

canım inşallahh herşeyy güzel olur rabbim emegini boşa çıkarmasın bebişini versin inşallah

mrb hanımlarrrr
bersum bende o diziyi izledim ve inanmazsın aynı sahnede bende başladım aglamaya mafoldumben artık hamilelikten mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama hassaslaştım bende .. rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın saglıkla kucagımızada almak nasip etsin inşallah

canım ümitsizlige kapılma zaman zaman hepimize oluyor anlıyorum seni bak ben 15 senedir bekliyorum napalım canım takdir allahın elbette bildigi vardır rabbimin hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin canım belkii henüz bizler için uygun zaman deyildir rabbim inşallah daha çok bekletmeden yollasın bebişlerimizi canım

pes etme mücadeleye devam güzelim zaman zaman bende benim hiç çocugum olmayacak diyorum boşuna ugraşıyorumm diyorum belki gercektende rabbim bana hiç vermeyecek belki hiç tadamıcam o duyguyu ama ben halen o ümitle yaşıyorum kendi kendime olacak diyorumm teselli ediyorum biz elimizden geleni yaplım canım taktir rabbimin verecek olan o biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demeden olmaz bi şeyler vesile olacak illakii sakın pes etme hepimiz zaman zaman böyle ümitsizlige kapılıyoruz
rabbim inşallahh hepimize nasip eder

hoşgeldin gökce nasılsın canım

rabim inşallah bizlerede yaşatır canım o duyguyu rabbim inşallah saglıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin rabbim nerde evlat hasretiyle yanan isteyen varsa cümlesine nasip etsin cümlesine tatdırsın o duyguyu inşallah

fıstıgım inanır mısın bende bugün sana yazacaktım acaba geç mi çagırmış doktor diye..bende bi tuhaflık sezdim çünkü adet bittigi gibi 8.gün mü neydi bana çekildi canım...hadi hayırlısı bu belki de..belki gerek kalmıcaktır fıstıgım hadi inşallah yaaaŞeniz
canım bende anlamadım..bi ara girmeye çalıştım,mail adresime ulaşılamıyor diye mesaj aldım kk dan..sonra bende msj yolladım editörlere öylelikle açtılar demekki...
turkuazım iyi akıl etmişsin canım benim sogan suyunu..iltahap kurutuyo zaten iyi bari..ilaçlarda işe yarıyodur oh sevindim cnm ya..
bu arada haklısın valla gezmek lazım da canımız durmuyo ki iş yapmadan..bak yeni geldik halamlardan aklımda bi ton iş yapma dürtüsüboshayallersmileevde olsam sorun degil de..böyle yetişemiyor insan hiçbişeye.bide çocuk olsa vay halime..evimi toz götürür heral:roflol:
kaynanacıgımı da severim canım gerçekten:)))
samyelim hayırlısı inşallah canım...şuanda durum iyi mi anlayamadım gerçi ama..senin ne ignesiydi bunlar karından igne mi vuruluyosun canım?
ayşenim hakkında hayırlısı canım..en iyisini düşünüyosun bencede git hemen çektir filmini adetin bittigi gibi..inşallah bi sorun çıkmayacaktır Allahın izniyle...erteleme sakın çektir..doktorun da çektirme diyecegini sanmıyorum zaten.
oyy oyy kıyamam çok aglamışın cnm yaaa..bu bebeler sizi sulu göz yaptı:))
amin canım sagol duaların içinn..

merahaba gökçem cnm benim..napıyon kıs şikşoooooŞeniz
sagol canımmm dualarınızda biizi hiç unutmuyosunuz ALLAH RAZI OLSUN tüm hamile kardeşlerimden...

kızlar halamdan yeni geldik..inanır mısınız üstümü bile degişmeden gelip bakayım dedim sizie:kimseler yok gerçi..bende bi duş alayım gelirim yine canlar...
azracım demin burdaydın eger hala buralardaysan konuşamazsak kusura bakma tatlım bi duş alayım..birazda işlerim var gelirim yine..

slm kızlar nasılsınız ben cok yorgunum sabahtan berı domateslerle ugrasıyorum koskoca sandıktan 10 kavanoz cıktıkaydirigubbakcemile3
derınım vallah varmıs bı garıplık cnm bende öyle hıssedıyordum zaten 8 9 10.günlerım bayrama denk gelıyordu ıstesede cekemezdı vardır bı hayır bundada gec olsun güç olmasın
bersum ınsallah cnm benı fılımle ugrastırmaz sıpam:Saruboceq:
turkuazım sagol cnm ınsallah suan tek düşündüğüm o mucıze olurmukı acaba dıye pembe hayallere
dalıyorum hayırlısı bakalım

aysenım ınsallah temız cıkar cnm sonuc opuyorumnanaktan bı solukta kurtulursun ve sevınlı bı sekılde
anlatırsın bana tecrübelerını:Saruboceq:

kızlar su lısteyı bulmama yardım edın ya benım msjlarımdan arayın bakalım bulabılıcekmısınız bulan alıntı yapıp güncellesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…