Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

emirgan a gitmiştim park var ya geçen sene lale zamanı çok güzzel oralar...öle çekimler de çok değişiyo..aşkı memnunun yalısına gitmiştim bende orası da küçücük bi yer...
semacığım hoşbuldukk..nasılsın kuzumm

evet ebrarım ya benim annem yanımda bugünlerde pek giremiyorum...bazen giriyorum yazılanları okuyorum sadece....annemle geziyoruz sohbet ediyoruz.yoksa diğer topikden arkadaşlar bilirler ben kk bağımlısıydım.sabahtan gecelere kadar....

olsun canım sen anneciğinle bol bol vakit geçir engüzelini yapıyosun bu havaları değerlendirmek gerek .bende durmuyorum inanki paso geziyorum..kaydirigubbakcemile3
kociş kapıya koycak beni..

bersum hoşgeldin canım aman kınamıyalım valla başımızda buluruz...
melisam anlat hele nerelerdesin canım?

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

selam güzellerrrr misafirlerim gitti bende hemen geldimmmmmm 3 oğlan çocuğu vardı evimi tarumar ettiler valla amann kınamayayım sonra başıma gelir di mi aman bende çocuğu buldum da yaramaz olmasın diyorumbilmiyorumkismile

hemşerim hoşgeldin, sen eskişehirin merkezinde oturmuyor musun canım, 75 km gel 75 git diye yazmışsın..

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ugurboncugum, samyeli26+, aleyna84+, ebrar_53+, BEBISIM, bersuuu+, __7n_bitirdin__+, yelizipucu, AskMelegi
:nazar::nazar:

emirgan a gitmiştim park var ya geçen sene lale zamanı çok güzzel oralar...öle çekimler de çok değişiyo..aşkı memnunun yalısına gitmiştim bende orası da küçücük bi yer...

yeliz kıymetini bil annenler yanında keyfini çıkar :1hug::nazar:
benim annem çok uzakta senağlama

iyiyim canım, buakşam pek keyfim yok, bi sebebide yok. durgunum biraz..

yelizim bizde busene lale festivaline gittik süperdi sonrada meloşu görmeye gittik tesadüf çekim varmış çok sevindim ..zemuszemus
aşkmeleğim napıyım canım evde sıkılıyo insan bide ben yıllarca çalıştım şimdi evde baya kötü oluyo insan .çoluk çocukda yok :delphin:sen neler yapıyosun miniş iyidir inşallah..

Back
X