tatlım nickine bayıldım :asigim:
slm yelizcim h g:1hug:
teşekkür ederim kurabiyem:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım nickine bayıldım :asigim:
evet ebrarım ya benim annem yanımda bugünlerde pek giremiyorum...bazen giriyorum yazılanları okuyorum sadece....annemle geziyoruz sohbet ediyoruz.yoksa diğer topikden arkadaşlar bilirler ben kk bağımlısıydım.sabahtan gecelere kadar....
melisam hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakıyım?lmaz:
aşkmeleğim ,aleynam saolun canlarım bende iyiyim .bugün gezmelerdeydim yeni girdim eve :kedi:
melisam hoşgeldin sefa getirdin canım
hoşbulduk tatlımm..yeğenimiz nasıl..sen nasılsıntatlım nickine bayıldım :asigim:
biliriz, ben şahidiyim. ama olsun yelizcim, annenle hasret gider biz nasılsa burdayı zcanım benim...
selam güzellerrrr misafirlerim gitti bende hemen geldimmmmmm 3 oğlan çocuğu vardı evimi tarumar ettiler valla amann kınamayayım sonra başıma gelir di mi aman bende çocuğu buldum da yaramaz olmasın diyorumbilmiyorumkismile
emirgan a gitmiştim park var ya geçen sene lale zamanı çok güzzel oralar...öle çekimler de çok değişiyo..aşkı memnunun yalısına gitmiştim bende orası da küçücük bi yer...
semacığım hoşbuldukk..nasılsın kuzumm
emirgan a gitmiştim park var ya geçen sene lale zamanı çok güzzel oralar...öle çekimler de çok değişiyo..aşkı memnunun yalısına gitmiştim bende orası da küçücük bi yer...
semacığım hoşbuldukk..nasılsın kuzumm
bersum hoşgeldin canım aman kınamıyalım valla başımızda buluruz...
melisam anlat hele nerelerdesin canım?