Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

doğru canım kısmet meselesi buu .ben çok inanarak yapmıştım hatta o ay adetim geçti bayabii.neyse ben bi test yapıyım dedim baktım ikinci çizgi silik şok oldum elim ayağım boşaldı sonra ertesi gün yine yaptım yoktu zaten sonrada regl oldum.dedim testler bile dalga geçiyo benimle..
bide bize allahın isimlerinin söylenmesi gerektiğini söylemedi hoca .acaba eksiğimiz omu yaa?şimdi aklıma takıldı..

tatlım sen sadece ooruç mu tuttun ki o isimleri suya 21 kez okuyup suya üfleyip orucunu o su ile açmadın mı :uhm:tabi ben bildiğim bütün süreleri de okuyodum içine bi umut diye sen nasıl yaptın bi anlatırmısın tatlım:uhm:

tatlım sen sadece ooruç mu tuttun ki o isimleri suya 21 kez okuyup suya üfleyip orucunu o su ile açmadın mı :uhm:tabi ben bildiğim bütün süreleri de okuyodum içine bi umut diye sen nasıl yaptın bi anlatırmısın tatlım:uhm:

canım suya hoca okuyup üfledi bizede dediki bunla 7 gün orucunuzu açın .bende tabi dua filan ettimde hani ALLAHIN isimlerini söylemedim canım..

hayırlısı olsun canım bebişin varmı bulantıların?ya ara vermeden okumak yada oruç tutmak iyidir ama farketmez Allah ol dedikten sonra

evet tatlım başladı bulantılar aslında ilk haftalarda başlamıştı da bulantılar bir haftadır çok şiddet li oldu çok fenasenağlama
evet tatlım ara ver yada verme rabbim niyetimizi biliyo bence önemli olan niyet tabi biraz da kısmet rabbim kısmet edicek .
inşallah tüm arkadaşlara vesile olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugün hıdırellezmiş dogrumu

dilekler kegıda yazılıp gül agacının dibine gömülüyomuş başka topikte okudum

canım suya hoca okuyup üfledi bizede dediki bunla 7 gün orucunuzu açın .bende tabi dua filan ettimde hani ALLAHIN isimlerini söylemedim canım..

cnm ben yazdım ya dur tekrar yazim ben aynen böle yaptım kendim yaptım ayrıca hoca felan değil tatlım .

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

kızlar bugün hıdırellezmiş dogrumu

dilekler kegıda yazılıp gül agacının dibine gömülüyomuş başka topikte okudum

aaa gerçektenmi aleynam yaa .
ay nerden bulucaz gül fidanı gerçi benim karşı komşunun balkonunda varda gecenin yarısı diyememki kadına..

cnm ben yazdım ya dur tekrar yazim ben aynen böle yaptım kendim yaptım ayrıca hoca felan değil tatlım .

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

saol bitanem yazdım .inşallah tekrardan yapıcam..
allahım senden razı olsun minişini sana bağışlasın inşallah..

aşkmeleği demek bulantıların var ee bebişin ben burdayım diyor ne güzel bana erkek olcakmış gibi geldi :)))

evet tatlım bebiş şimdiden rahat bırakmıyo.
aaaaaa genel de kız diyorlar cnm sadece benim içimden erkekmiş gibi geçiyo senle beraber sadece 3,4 kişi erkek dedi tabi hayırlı sağlıklı oolması önemli oolan cinsiyeti hiç farketmez:Saruboceq:

ya kızlar nelerden umut ediyo insan bişey diycem bakalım tuhafınıza gtcekmi.
eşime bi hoca kabeden toprak getirmiş ayrıca zemzem vermiş demişki bunu çok az zemzeme atıp için valla yaptık bizde .yani bebek için toprak içtik yaa..

AŞKMELEĞıM bulantı olması iyidir canım ben ilk hamile kaldığımda hiç bulantım yoktu doktorum her gittiğimde soruyodu bulantın varmı.bende yok olmasımı gerekiyo diyodum tuhaf geliyodu sorması .meğer sağlıklı gebeliklerde bulantı olurmuş.çok olmasada bişeylerden tiksinirmiş insan.sonra bebeğimi kaybettiğimde dedi bana ben bulantın olmamasından şüpheleniyodum zaten diye.sonrakilerde oldu gerçi bende acayip seviniyodum .gerçi nasip değilmiş onlarıda kaybettim..
bunlar geçicek canım azcık sabret inşallah sağlıkla dünyaya gelicek meleğin..

evet tatlım bebiş şimdiden rahat bırakmıyo.
aaaaaa genel de kız diyorlar cnm sadece benim içimden erkekmiş gibi geçiyo senle beraber sadece 3,4 kişi erkek dedi tabi hayırlı sağlıklı oolması önemli oolan cinsiyeti hiç farketmez:Saruboceq:

cinsiyetini öğrenince haber verirsin canım ama ne bileyim öyle geçti içimden tabi sağlıklı olsun yoksa cinsiyet ayıranlarada ben çok kızıyorum hayırlı sağlıklı olması önemli:hulya: zencefil şekerleri iyi geliyormuş bulantıya sende kullan istersen yir onu teyzesi yirkaydirigubbakcemile3

Back
X