Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım,ben gaziosmanpaşa meydanda KADIN SAGLIGI MERKEZİ ne gidiyorum.çok memnunum doktorumdan..Akben hanım..

hmm tşkrl cnm cvp verdiğin için ama ben boykoz dayım istanbula da eşimin iş nedeniyle geldim her yerini tam olarak bilmiyorum .[/QUOTE]

anladım canım bayagı bi uzak sana burası o zaman...yakın olsan buraya devam et derdim valla çok iyi..ama eminim seninki de iyidir canım..banada hamile bir ablam tavsiye etti zaten o çok memnunmuş...

melisam inşallah hamilelik belirtisidir hepsi yaaa:Saruboceq:

canım,ben gaziosmanpaşa meydanda KADIN SAGLIGI MERKEZİ ne gidiyorum.çok memnunum doktorumdan..Akben hanım..

hmm tşkrl cnm cvp verdiğin için ama ben boykoz dayım istanbula da eşimin iş nedeniyle geldim her yerini tam olarak bilmiyorum .[/QUOTE]

beykozmu ?ay biz aynı taraftaymışız bende ümraniyedeyim ama beykoza çok sık gelirim.severiz beykozu özellikle balık yemeye geliriz otarafa..

:emir_bebek:bebişmi geliyo mlisamm ayy cnmm inşallah bu gün hıdırellez cnmcım dua edelim bol bol kısss ayyy heycanladımm kız bendeee inşallahhh bebişin şuan göbüşündedir cnmcım inşallaahhhhhhhhhhh

kızlar valla sizlerle sohbet çok ii geldi hatta süperdi ama çoktan uymam lazımdı benim yarın sabah erkenden misafirim gelicek bi sürü işim var offf memleketten gelicek.grş kızlar kendinize çok cici kaliteli bakın bana müsade byyyyy.

beykozda halamın kızı oturuyor:)))o da yeni dogum yaptı..darısı hepinize...mevlütünde adetliydim bakamadım bile çocugun yüzüne yaaa:(((bişey olmaz diyolar kimisi,kimiside bakılmaz diyo..aslında böyle inançlarım yoktur ama söz konusu bebek olunca orda duruyorum..ya bişey olursa diye içimden geçirmeden edemiyorum..yinede bakmamakta fayda var.

:sm_cool::sm_cool:
ay hadi inşallah bütün belirtiler var .peki akıntı filan varmı .ne çok sordum değilmi?ama napıyım heyecan yaptım yaa ..sositosositosositosositosositososito

4gün sulu sulu geldi var akıntım hep gazım çok oluyor ayıptır söylemesi :kedi: aman iyice hamiş yaptınız beni he benim inanasım gelmeyoo ama bakalım kısmet yarın yapcam test bakam olmazsa doktorada giderim :icecream:

güle güle tatlı hamilemizz iyi bak kendine yat dinlen çok bile durdun pc sana zararlıııııııı:oklava:Şeniz

emoş hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan

kızlar valla sizlerle sohbet çok ii geldi hatta süperdi ama çoktan uymam lazımdı benim yarın sabah erkenden misafirim gelicek bi sürü işim var offf memleketten gelicek.grş kızlar kendinize çok cici kaliteli bakın bana müsade byyyyy.

güle güle cancazım kendine dikkat et meleğine iyi bakkkopuyorumnanaktan

canım çok doğru senin uyuman gerek minişin için .
valla muhabbet süperdi allah razı olsun canım herşey gönlünce olsun .kolaylıklar diliyorum sana .ALLAHA EMANETSİNİZ BEBİŞİN VE SEN

tanışamadık cnm senle ama tanışırız inşallah tatlı rüyalar sana kolay gelsin cnmmopuyorumnanaktan

kızlar ben çok fenayım yaaa...yani kocişe kızıyorum her akşam kalk artık çok oturdun diye..hoppp kendim atlıyorum pc başına...

güle güle tatlı hamilemizz iyi bak kendine yat dinlen çok bile durdun pc sana zararlıııııııı:oklava:Şeniz

emoş hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan

hoş bulduk tatlım ayyyyy bi hamişimiz daha olmuşş ohhhh ohhhh maşşallaahhhhhhhhh allah bereket versin darısı başımızaaaa:dance:

Back
X