ewet tatlım geldim ben bugün ama kimsecikler yoktu ayyy kıss melisadan haberi olan varmı naptı test yaptımıkisempatiksalakcinni:Saruboceq:hamiştirrr inşallah
evet canım yazını okudum bende bugün biraz çiçeklerile uğraştım ..
senin cücük napıyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet tatlım geldim ben bugün ama kimsecikler yoktu ayyy kıss melisadan haberi olan varmı naptı test yaptımıkisempatiksalakcinni:Saruboceq:hamiştirrr inşallah
:lepi::lepi::lepi::lepi:
öyle ama yaa dışarıya düşkün erkekle uğraşmak çok daha zor hele kahve olayı filan allah korusun..
hüüüüü benimm herifin kahve alışkanlığı var yaaa çok deil ama rada sinirlendiriyo beni geç geliyo deli oluyoooomdelikafaduldenÇok üzgünüm çoook
burcum hamişimiz iki ama bi hamişimiz topicimize katılmadan kalmıştı .ama yinede yanlız bırakmıyo bizi saolsun..
evde olanda en ufacık bişeyde dışarıya gitmiyorum,dizinin dibindeyim,daha ne istiyon,ya başka erkekler gibi olsaydım diye üste çıkıyo ama.
genede evde dursun da desin değil mi?
ben bucadayım canım..
bnde kalırsamm inşallah bırakmam kızzz sevdim bn bu topiği..
bazı topiklerde gruplaşma falan oluo bişey soruosun cevap vren yok aynı kişiler konuşuo
evet canım yazını okudum bende bugün biraz çiçeklerile uğraştım ..
senin cücük napıyo?
himmm ayyy ters taraftasın kızzz keşkem karşıyaka tarafında olsaydın arada görüşürdükk
ayy beni anlıyan pek arkadaşım yok ta ondann şöle benii anlaycak bi arkadaşa reelde çok ihtiyacım var şöle karşılıklı oturup kahve eşliğinde muhabbet ne kadan güzel olurr burdada iyi oluyo amaa gerçekte şöle canlı kanlı bi arkadaştaa pek hoş olurduu yanii sempatiksalakcinnisırnaşık şey
sağol ebrarım bende ne heyecan ne bişey var hiç umudum yok valla ne bilim, rüyamda ne gördüm bilinmi?
güya hamilemişim beni doğuma alıyorlar ama nasıl doğumhane gibi bebeği çıkarıyorlar oğlanmış tertemiz mis gibi kucağıma veriyorlar emzir diyorla bebek küçük tutamıyorya afedersin sol göğsümü sıkıyom bembeyaz süt fışkırıyo..
aksi gibi eşim kaldırdı, sonrası malum mafoldumben
benim cücükk iyi valla maşallahı varr büyüdü teyzesiii acık tavuk gibi hissediyom kendimi ama napıyım yaa olsunnn bebiş anası olamadık ama cücük anası oldukk :dance::icecream::roflol:
emoş bnde izmirliyim canım kemalpaşada ama bn daha uzağım
canım rüyan cok güzel ALLAH hayır etsin
yakın zaman da hamiş haberini alırız bak görürsün:CüvCüv:
h
immm ayyy ters taraftasın kızzz keşkem karşıyaka tarafında olsaydın arada görüşürdükk
ayy beni anlıyan pek arkadaşım yok ta ondann şöle benii anlaycak bi arkadaşa reelde çok ihtiyacım var şöle karşılıklı oturup kahve eşliğinde muhabbet ne kadan güzel olurr burdada iyi oluyo amaa gerçekte şöle canlı kanlı bi arkadaştaa pek hoş olurduu yanii sempatiksalakcinnisırnaşık şey
emoş sorma yaa bende isterdim yakında birinin olmasını dertleşmeyi .gerçi burası çok iyi geliyo banada
cücük neki kızzzzz