Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

valla ben duyduğumu paylaştım kızlar yaparsınız yapmazsınız siz bilirsiniz kadının 8yıldan sonramı ne bu şekilde olmuş

yaa cnm benim adamıı nasıl 5 te kaldırcamda yapcam hadi kaldırmadan yapsam zaten adam napıyon diye kovalar benii bide tam anlamadım düzenli olarak hergünmü yapılcakmışkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım bende çıkıyorım sıpaydi çağırıyorrrr opuyorumnanaktan tatlım emosum yarın görüşürüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

görüşürüz cnmm iyi geceler bende kocişi kaldırıyım artıkın gitmeden yapsakmı şu buzukaydirigubbakcemile3

aleynam sen ayrılamıyosun galiba cnm hadi bende çıkıyorum kociş gidiyo işe ben gidiyorum yatağaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

slm kızlar bız bguun kocısle aktardan bır karısım aldık

bır kac kısı tanıdıgım bu sayede hamıle kaldı bana yalvarıolardı almayıyordum kısmet bugunmus

40 mılyona bır macun

ıcınde bal polen arı sutu var kızlar

yumurtlama yardımcı spermlerı yukseltıo bakalım hayırlısı

Hamile kalma, gebe bırakma yönünden sorunlu aile bireylerine arı sütü ve polen kullanımı önemle tavsiye edilir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha 3 kat hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır

ıktidarsızlık ve ısteksizliğe: Damarları açan, kanı incelten, hormon dengesine katkı veren ve kas yapısı ile bünyeyi güçlendiren özellikleri ile iktidarsızlık sorununa arı sütü önemli bir çözümdür. Polen ise kas sistemi üzerinde performans artırıcı etki gösterir. Anı sütü vücudumuzun hormon dengesine katkıda bulunmasıyla cinsel isteksizlik ve soğukluğu yaşayan çiftlerde çözüme yardımcı olur.

Tiroid bezinin önemli bir otoimmun hastalığı olan Graves Hastalığı’nda otoimmun antikorları baskılayarak düzenleyici görev yapabileceği belirtilen arı sütünün, tiroid beziyle ilgili pek çok sorunda çözüme yardımcı olabileceği bildirilmiştir

hayırlı cumalar arkadaşlar mevlam bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin.......

selam kardelencim nasılsın bende samsunluyum ama samsunda değilim canım tayinimi istedim ama kısmet hayırlısı inşAllah

Back
X