yaa şu bihaftaa biran önce gelip geçsin artık yaaa
canım anlıyorum seni içinde heyecan var duramıyosun yerinde tabi.
geçicek inşallah sende güzel haberler vericeksin inş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet abrarcım ya bende sevmiyorum ama mecbur kalınca yapıyosun işte bayada biriktirmişim sevmedigim icin biraz yordu beni canım-tatlicadiarzu-
bende hep biriktiririm annemde çok kızar kızım çamaşı kurudumu ütü olucakları hemen ütüle bitsin der nerde bende o hamaratlık.ya bütün ev işlerini severek yaparım ütüde kafayı yiyorum..
şimdi yaz geldiki penyeler filan akannehir
kızlar benim işim var şimdilik kaçıyorum .öpüyorum sizi.pilav yapmam gerek.hadi byy
nazar değdirdiniz bana hastalandım valla geceden beri ölüyorum kimin nazarı değdi çabuk söylesin yada sonsuza dek sussunkaydirigubbakcemile3
melisam nerdesin sen kuzum ?
hoşgeldinnnn
aaaa hoşgeldin yokmu ablacım?
oy kıyamam yaa neyin varki?geçmiş olsun ondanmı gelemedin gece.bizde merak ettik seni..
valla ben değilim :1no2:
ya kızlar hem kalmak istiyom hemde gitmem gerek.yoksa benimki beni keser eyvahedigeldismile
çok hastayım ablam ya başım midem dün geceden beri ölüyorum eşim laptopu kucağıma verdide gireyim dedim
hoşgeldinnn canımmmm
ebrarımm görüşürüz canım gece burdamısın
oy canım kıyamam sana allahım şifa versin .üşüttünmü yoksam?dikkat et kendine bitanem..