Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bendde kandırabilirsem gelirim senın taktigi deneyim bide o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızçeler meraba nasılsınız..
ben bugün ön görüşmeye gittim bi anda kendimi tedavivi içinde buldum.
aşılamaya başladık ilk iğnemi vuruldum bakalım ne olacak dua edin kızlar ne olur, müminin mümine duası kabul olur çok dua edin bana olurmu emeklerimiz paramız boşe gitmesin..
sağolasın canım bilmiyorum valla havalardanmı nedir kalkamıyorum zor ya yarım gün çalışsanda haftasonu ilaç gibi geliyordur
merhaba pelincim sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
dene bakalımkaydirigubbakcemile3 ilk seneler bende kandıramıyordum aaa o yatınca mecbur bende yatıyordum sen yat geliyorum falan diyemezdim yuvaş yuvaş alıştırdım sıpaydimi öyle aklinialirimsmile
eveet canım demekki benimkinide yıllar gectikce kandırabilcem ama ben şimdiden başlıyım kandırmaya pek sanmıyorum ama deneyelim bakalımkaydirigubbakcemile3
gerçektende öyle canım ya akşamları evde olmak çok güzel sakıncası yoksa sen nerdesin canım
kızçeler meraba nasılsınız..
ben bugün ön görüşmeye gittim bi anda kendimi tedavivi içinde buldum.
aşılamaya başladık ilk iğnemi vuruldum bakalım ne olacak dua edin kızlar ne olur, müminin mümine duası kabul olur çok dua edin bana olurmu emeklerimiz paramız boşe gitmesin..
merhaba pelincim sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
eveet canım demekki benimkinide yıllar gectikce kandırabilcem ama ben şimdiden başlıyım kandırmaya pek sanmıyorum ama deneyelim bakalımkaydirigubbakcemile3
bende öyle kandıramam sanıyordum ama oooo kolay oluyormuş:roflol:
çekildim arkdaşım aralıkta çekilmiştim dr 3 ay bekle olmazsa geldedi..
o zamanki dr çok iyi dedi ama merkezdeki dr hafif yapışıklı var ve tüplarin yukarı çekilmiş dedi enfeksiyondan olabilir dedi..
kızlar ben çok üşüttüm evlendim evleneli siz siz olnun üşütmeyin valla bakın ben anlamadım ne oldu mafoldumben
bende öyle kandıramam sanıyordum ama oooo kolay oluyormuş:roflol:
canım ben bu aralar kandırmasam iyi olcak şimdi aklıma geldi malum calışmalar devam ediyo kaydirigubbakcemile3:kedi:
canım ben bu aralar kandırmasam iyi olcak şimdi aklıma geldi malum calışmalar devam ediyo kaydirigubbakcemile3:kedi:
ben ödevimi yapıyorum sonra hoooppp yine laptopun başına kaydirigubbakcemile3 hem insanın oldumu olcekmi yımırtamla spermler buluştumu derdi olmuyor yoksa ben yatamıyorum öylee :CüvCüv:
çok şükür bugünümüze oturuyorum evde canım hiç bişey yapmak istemedi