Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

merhaba pelincim sen nasılsın
nurcum sen nasılsın nasıl geçti haberler iyidir inşAllah senyüreğini ferah tut daularımız seninle tez zamanda kavuşursun meleğine inşAllah

tamam bendde kandırabilirsem gelirim senın taktigi deneyim bide o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dene bakalımkaydirigubbakcemile3 ilk seneler bende kandıramıyordum aaa o yatınca mecbur bende yatıyordum sen yat geliyorum falan diyemezdim yuvaş yuvaş alıştırdım sıpaydimi öyle aklinialirimsmile

kızçeler meraba nasılsınız..
ben bugün ön görüşmeye gittim bi anda kendimi tedavivi içinde buldum.
aşılamaya başladık ilk iğnemi vuruldum bakalım ne olacak dua edin kızlar ne olur, müminin mümine duası kabul olur çok dua edin bana olurmu emeklerimiz paramız boşe gitmesin..

aşılamaya başladık ilk iğnemi vuruldum bakalım ne olacak dua edin kızlar ne olur, müminin mümine duası kabul olur çok dua edin bana olurmu emeklerimiz paramız boşe gitmesin..

hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun peki aşılamadan önce rahim filmi çektirdinmi? ben aşılamadan önce rahim filminin çekilmesi gerektiğini duydum da

kızlar yazdığım gibi aşılama yolunda ilk adımı attık..
rabbim eşimin spermlaeri artsın diye verdiğim emekleri geri çevirmedi 35 milyon çıktı..
ama benim tüplerim yukarıya doğruymuş işte bu beni çok üzdü hsg çeken dr bana bişey yok dedi acaba nemsnmiyecek bişeymidirki nette araştırıyom ama bişey bulamadım..

merhaba pelincim sen nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın

dene bakalımkaydirigubbakcemile3 ilk seneler bende kandıramıyordum aaa o yatınca mecbur bende yatıyordum sen yat geliyorum falan diyemezdim yuvaş yuvaş alıştırdım sıpaydimi öyle aklinialirimsmile

eveet canım demekki benimkinide yıllar gectikce kandırabilcem ama ben şimdiden başlıyım kandırmaya pek sanmıyorum ama deneyelim bakalımkaydirigubbakcemile3

gerçektende öyle canım ya akşamları evde olmak çok güzel sakıncası yoksa sen nerdesin canım

yurtdışındayım ben canım ama eşimin işine göre dubaide oluyoruz bazen rusyada bazen baküde çine bilem gittik kaydirigubbakcemile3böyleee mekik dokuyoruz.öyle valla çalışmamak gibisi yok arkadaşım

çekildim arkdaşım aralıkta çekilmiştim dr 3 ay bekle olmazsa geldedi..
o zamanki dr çok iyi dedi ama merkezdeki dr hafif yapışıklı var ve tüplarin yukarı çekilmiş dedi enfeksiyondan olabilir dedi..
kızlar ben çok üşüttüm evlendim evleneli siz siz olnun üşütmeyin valla bakın ben anlamadım ne oldu mafoldumben

hoşgeldin canım tabiki dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebişini kucagına alırsın tatlım:Saruboceq:

evet nuraycım üşütmek cok önemli ben evlendim evleneli annem hep sıkı giyin ayaklarını belini sıcak tut der canım annem benim ya

çekildim arkdaşım aralıkta çekilmiştim dr 3 ay bekle olmazsa geldedi..
o zamanki dr çok iyi dedi ama merkezdeki dr hafif yapışıklı var ve tüplarin yukarı çekilmiş dedi enfeksiyondan olabilir dedi..
kızlar ben çok üşüttüm evlendim evleneli siz siz olnun üşütmeyin valla bakın ben anlamadım ne oldu mafoldumben

bende istiyorum çektirmek yaa bende çok üşütmüşümdür belim açık hep ayaklarım çıplak boşuna demiyorlarmış büyükler yere çıplak basma üşütme diye.o hafif yapışıklık gitmiştir canım sen üzülüp der etme

çok şükür bugünümüze oturuyorum evde canım hiç bişey yapmak istemedi

yaaa bahar yorgunluğumu nedir benimde canım hiç birşey yapmak istemiyor yapmıyorum da zaten geçer en kısa zamanda inşallah birde dün geceden beri hastayım uykusuz iyice kötü oldum ama çok şükür biraz biraz toparlanıyorum

Back
X