Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ödevimi yapıyorum sonra hoooppp yine laptopun başına kaydirigubbakcemile3 hem insanın oldumu olcekmi yımırtamla spermler buluştumu derdi olmuyor yoksa ben yatamıyorum öylee :CüvCüv:
ya benim ödevden sonra uykum geliyo zaten ben yinede bu günleri kacırmıyım son zamanlara dogru gelirim gece inşallah :CüvCüv:
ben çıkayım arkadaşlar geceye kadar dinleneyim toparlanayım iyice gelcek gücüm olsunopuyorumnanaktan
çok şükür bugünümüze oturuyorum evde canım hiç bişey yapmak istemedi
kızlar yazdığım gibi aşılama yolunda ilk adımı attık..
rabbim eşimin spermlaeri artsın diye verdiğim emekleri geri çevirmedi 35 milyon çıktı..
ama benim tüplerim yukarıya doğruymuş işte bu beni çok üzdü hsg çeken dr bana bişey yok dedi acaba nemsnmiyecek bişeymidirki nette araştırıyom ama bişey bulamadım..
cnm inşallah en kısa zamnda bebişin göbüşüne kaçar kötü düşünmee iyi düşün cnm allah kolaylık versin bak ne kadan güzel eşinin sorunu hallolmuşş seninde mühim bişi yoktur inşallah o 35 milyoncuk en yakın zamnda bebişin ilk temelini atarsınız inaşşaaaaaaalaaaaahhkaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum beniimafoldumben
mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum beniimafoldumben
kızçeler meraba nasılsınız..
ben bugün ön görüşmeye gittim bi anda kendimi tedavivi içinde buldum.
aşılamaya başladık ilk iğnemi vuruldum bakalım ne olacak dua edin kızlar ne olur, müminin mümine duası kabul olur çok dua edin bana olurmu emeklerimiz paramız boşe gitmesin..
evet kuşumm geldimmm bi yandan küçük kadınları izliom bi yandanda buralardayım işte
canımm benim dualarımız seninle:Saruboceq: hayırlısıyla bebişini alırsınn inşallah kısa sürede kucağına
saol canım allah razı olsun .rabbim yengenede hayırlı evlat versin inşallah..
canım ben hamile kalıyorum 3 düşüğüm var .nedenide kanpıhtılaşması .şuanda tedavi görüyorum.bunca zamandır tüm doktorlar bişeyin yok diyodu ama kendi çabalarımla pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim.
böyle işte benim serüvenim..
canım hayırlı olsun tedavin ay inanılmaz sevindim eşinin razı olmasına .kızçeler meraba nasılsınız..
ben bugün ön görüşmeye gittim bi anda kendimi tedavivi içinde buldum.
aşılamaya başladık ilk iğnemi vuruldum bakalım ne olacak dua edin kızlar ne olur, müminin mümine duası kabul olur çok dua edin bana olurmu emeklerimiz paramız boşe gitmesin..
canım yaa şaşırdım valla hadi gözünaydın emeklerin boşa çıkmadı bak .o kocanda anlasın yaptığın fedakarlıkların sonucunu.kızlar yazdığım gibi aşılama yolunda ilk adımı attık..
rabbim eşimin spermlaeri artsın diye verdiğim emekleri geri çevirmedi 35 milyon çıktı..
ama benim tüplerim yukarıya doğruymuş işte bu beni çok üzdü hsg çeken dr bana bişey yok dedi acaba nemsnmiyecek bişeymidirki nette araştırıyom ama bişey bulamadım..
ay canım yaa çok üzüldüm geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen .inşallah tekrarlamaz kanaman .dualarımdasın yusnesim allaha emanetsiniz inş..mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum beniimafoldumben
İnşallah canım ama yengemin zor gibi.. Pek biz sormuyoruz yanlış anlar diye sorun ne tam bilmiyordum bana bir kere demişti çirt rahmi varmış ve biri kapalıymış diğeri açıkmış ama son gittiği dr o da kapalı demiş geçen seneydi bu yanii.. Tüp bebekte olmaz demişler.. Neden sorun oluyor bu bilmiyorum detaya girmedim.. Yaşı da var artık.. Senin sorununda Seren Serengil'in sorununda demekki onunda öyle olmuştu.. Ama doktorlar nasıl herşeyi araştrmıyorlar garip doğrusu yaa nasıl güveneceğiz bu doktorlara ilk düşüğün olduğunda bu ihtimali neden düşünmediler.. Kan sulandırıcı ilaçlar etkili oluyordur sanırım.. Umarım çözülür sorunun.. Beni de neler bekliyor henüz bilmiyorum...