Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20bitti
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20
DERIN-----------------20
NANELİŞEKER.....18

LİSTEMİZ TAMAMDIR SALI AKŞAMI DUASINI YAPICAZ

ebrarım ben bitirdim canım... Allah kabul etsin inşallah....

hoşgeldin canım.. bizde bir değişiklik yok iyiyiz çok şükür sen nasılsın.... derdacım sen naslsın tatlım???

slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
ebrarım tmm cnm ben 3 tane okurum ozaman
buarada yok bu hatunlara bıdaha sofra kendılerı hazırlasınlar okadar yoruluyoruz bıde sofra büyük dıyorlar eee kalabalıksınız ben neyapım bgn sadece peynır ekmek var sahurda sızekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada benım agrım tavan yapmıs durumda emınımkı kıst var kızlar bende ya gecen aydan kaldı yada buay olustu bakalım carsamba randevu aldım doktordan anlıcaz tam tedavıye baslıcaz dıyoruz bıde bu cıkıyo cekıcek cılemız varmıs neyapalım allah büyük:Saruboceq:
buaksam evde yokum sahura gelırım ınsallah agrım cok olmazsa burda olurum kafamçokkarıştı
öptüm sızlerı kendınıze ıyı bakınŞeniz
kuzummmm kist var diye kendini şartlandırma,soğan kürü ile hemen gider Allah'ın izniyle...
ama inş bu preseed işe yaramıştır sende cnm yaaa

sen nasılsın canım?

sanki hiç açıyonda msn,hiç rastlamadım ki sana..
bugun iyiyim çok şükür cnm,evet iş yerinde açamıyorum malesef işte :(

selam kızlar
ne var yok yine kaynatmışsınız. bugün iş çok yoğun ya bunaldım bilmiyorumkismile
selam cnm naber,Allah kolaylık versin kuzum sana daa

canım yeni gördüm ilkindiyi kıdım okudum eklersin kız niden ben sizi bir tutramıyorumki konuşalım ben giriyorum siz çıkmış oluyosunuz çok üzülüyorum ama ben yamafoldumben allah kabul etsin şimdikten okudugumuz dualar rabbim tez zamanda muradını versin isteyenleride tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz işşallah:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: benim gibi mercimeginiz olur işşallah millet diyo kız yazık nohutluga terfi et diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende olmaz ben onu mercimegim diye seviyorum rabbimde ayırmasın mercimekten kardeşi gibi bırakıp gitmez beni işşallah :Saruboceq::Saruboceq:
cnmmm inş bizlerde görürüz o günleri dualarını bizden esirgeme :)

Selam Kızlar
Nasılsınız?2gündür bakamadım iş yoğunluğundan,geçmişe girersem çıkamam şimdi..
Ne var ne yok bakalım
Var mı güzel haberler?

portimm nbr canım,online görünüyorsun şuan,hamiş haberlerimiz yok şuan malesef ama inş bayramdan sonra tek tek hbrleri vericez değil mi

benn geldiiimm yemek yedikten sonra rehavet mi çöktü kızlar nerdesiniz bakıyııımmmm:3:
neyse siz gelene kadar ben dolanıyım birazzzkaydirigubbakcemile4

ya kızlar benim tek yumurtalığım kapalı da.açık olan yumurtalıkta gelişmesini bekliyoruz yani.bunun bi oranı var mı yaa.bilen var mı tesadüüfen sürekli kapalı olan yumurtalıkta büyümesi mümkün mü???bende bebek istiyoooommmm:((

Back
X